tiistai 22. tammikuuta 2013

DSW-tuoli olohuoneessa

Keskustelin tässä eräänä päivänä työkaverin kanssa sisustuksesta. Hän kysyi, että hankinko paljon uutta tavaraa kotiin. Kysymys on aiheellinen, sillä vastaus on, että toivottavasti en. Hyvät sisustuselementit toimivat huoneesta toiseen ja vuodesta toiseen. Vaikka blogissa paljon sisustukseen liittyvästä haaveilen, ei tämä ole ostoslista. Olen tullut valikoivemmaksi ja harkitsevammaksi vaate- ja sisustusostoksissa. Pyrin laatuun ja tiettyyn ajattomuuteen, mutta kyllä välillä tulee niitä hutiostoksiakin.

Hyvä esimerkki kauniista huonekalusta on Eamesin DSW-tuoli. Se on ollut meillä työhuoneessa, mutta innostuin sovittelemaan sitä myös olohuoneeseen lisäistuimeksi.
Meillä on hyvin vähän puunväriä sisustuksessa, mutta ehkä juuri siksi pidänkin niin kovasti tuolin petsatusta vaahterajalasta.


Takkapuut saavat Eamesista mukavan väriparin. Valkoinen tuoli toimii olohuoneessakin, sen selkänojalle voi vaikka heittää torkkupeiton tuomaan lämmintä tunnelmaa.

Tuoli saa hetken seikkailla olohuoneessa, ennen kuin palautan sen paikoilleen työhuoneeseen. Huonekalujen paikkaa vaihtamalla saa uutta ilmettä sisustukseen nollan euron panoksella. Onko siellä ruudun takana innokkaita huonekalujen pyörittelijöitä? Jos tuttavapiiriäni mietin, niin en ole ollenkaan "pahimmasta" päästä ;)

9 kommenttia:

 1. Täällä vaihdellaan paikkoja myös! Mikäs sen parempaa. ;) Mattoja lähinnä on tullut raahailtua ja testattua (ja mies katsoo ihmetellen vieressä). Monesti on, että kun siirtää vanhan huonekalun uuteen paikkaan, siitä tulee kuin uusi. Myös itse tykkään tuosta DSW tuolin puunväristä, se tuo kivasti lämpöä, kuten myös meillä RAR keinutuoli, jonka jalka vahingossa sopi parvelle meneviin tikkaisiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet ei monesti osaa arvostaa sitä "nostetaan tämä kaappi/sänky/sohva tuonne toiselle seinälle ja sitten puolen tunnin päästä takaisin, kun ei se ollutkaan niin kiva". ;)

   Poista
 2. Tuo tuoli on kyllä NIIN kaunis, upean väriset nuo jalat!! Minä tykkäisin vaihtaa huonekalujen paikkaa, mutta piano estää aika tehokkaasti järjestyskokeilut ainakin olkkarin puolella. Se on kaunis, mutta hieman haastava sisustuselementti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pianoa ei niin vain nostellakaan ja monesti kodissa on vain se yksi seinä, jonne sen sijoittaa. Mutta on se kaunis ja iloa tuottava soitin :)

   Poista
 3. Haastetta pukkaa... ;)

  http://www.imageblackwhite.com/2013/01/haaste-my-style.html

  VastaaPoista
 4. Täällä ilmoittautuu kans yksi huonekaluja huoneesta toiseen roudaava :) ja välillä siirretään huvilalta kotiin ja päinvastoin, halpaa huvia!

  VastaaPoista
 5. Meikä on aivan kauhean innokas siirtelemään huonekaluja! Mä en vielä toista samanmoista tiedä. Tuo tuoli on niin ihana!

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...