maanantai 21. tammikuuta 2013

Lempipaikka kodissa

Olen tainnut mainita, että kodin lempipaikkani on Jenni Mäntyniemen suunnittelema Galileo-keinutuoli. Moon-sohvan kanssa samanlaisella kankaalla verhoiltu tuoli kutsuu rentoutumaan hyvän lehden tai kirjan kanssa.Tässä perheessä en olekaan ainoa, joka on ymmärtänyt Galileon erinomaisuuden päälle. Hugo on keksinyt, että nojatuolilla voi yhtä aikaa rentoutua ja vahtia taloa.


"Nyt ei pysty siirtymään, kun on tässä vähän hommat kesken"


"Kylläpä ramaisee, voisitko mennä siitä häiritsemästä sen kameran kanssa...!"


Korvat on vielä valmiusasennossa, mutta muuten näyttäisi olevan vahtivuoro jo ehtoopuolella. "Tähän kun junttaan itseni näiden tyynyjen väliin, niin kylläpä on lämmin ja pehmeä kolo"


"Joo kiitos. Otan nyt pikkuiset nokkaunet, niin katsotaan sitä ruokalistaa sitten myöhemmin"


Sellainen tyyppi tuo meidän Hugo. Koiralla on kyllä oma peti sekä olohuoneessa että makuuhuoneessa. Meidän sänkyyn ei ole muuten mitään asiaa, niin sallittakoon herralle silloin tällöin torkut emännän lempituolissa :)

Missä teidän eläimet nukkuvat? Saako tulla ihmisten sänkyyn vai onko omat petipaikat?

Pst. Alla aamulla ilmestynyt sisustusaiheinen postaus.


17 kommenttia:

 1. Sängyssä, sohvalla ja omissa pedeissä. Sängystä olen meinannut koirat opettaa pois jo moneen kertaan, mutta aina vain on jäänyt. On siinä omat mukavatkin puolensa. Lakanat vaihdan kerran viikossa, joten karvashow ei häiritse, välillä on vain vähän ahdasta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo mielellään viereen tulee, jos on pienikin mahdollisuus :) Ja helpoimmalla varmaan pääsee, kun pennusta pitäen kieltää sänkyyn tulemisen. Saavutetuista eduista kun ei helpolla luovuta

   Poista
 2. Meillä eläimet nukkuvat omissa pedeissä. Kissa saattaa joskus hiipiä meidän sänkyyn, koira ei siihen pääsekään. Toisinaan ehtii huomata kuinka koira hyppää alas sohvalta. Tietää ettei siihen ole asiaa, mutta onhan se kiva paikka nukkua. Pää tietysti tyynyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on kyllä niin ovelia ja nopeita! Parashan se on nukkua pehmoisessa pesässä pää tyynyllä :)

   Poista
 3. Hauska tuoli. Ja voi mikä ihana koiranmuru <3

  VastaaPoista
 4. Meillä koirat kanssa vahtii sohvalta/tuolilta käsin maailman menoa. Ne ei saisi tulla meidän sänkyyn, mutta Oona löytyy sieltä aika useasti aamuisin. Vivi ei jaksa enää hypätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahtiminen on kovaa hommaa! Ja pitäähän sitä olla vähän tekemistä päivisin. Hugo on vain tyytynyt kohtaloonsa, eikä edes yritä sänkyyn. Ihan hyvä niin :)

   Poista
 5. Meillä on kyllä oma peti karvaisille ystäville, mutta aina kun silmä välttää - löytyy kumpikin vuorollaan sohvan nurkasta. Pedissä saatetaan lökötellä päiväsaikaan/illalla, mutta kun muu väki kömpii sänkyihinsä, tulevat molemmat vahtiin sängyn vierelle <3 Ihania otuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perheenjäseniä nuo koirat ovat, mutta vähän eri säännöillä kun ihmiset :) Ihania kuitenkin!

   Poista
 6. Söpö koira teillä! Ihanan pieneen kieppiin menee. <3 Meillä on niiin hemmoteltu koira täällä vissiin, koska me aina nostetaan Maija meidän sänkyyn nukkumaan :-o Maijalla on oma paikka sängyn vieressä, jossa se kyllä nukkuu yleensä yön, mutta aamulla tulee herättämään niin nostetaan se sänkyyn meidän vierelle jatkamaan unia. :) Myös valkoisella sohvalla saa olla. Ja pk22 tuoleilla. Elämistä vartenhan ne kalusteet on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeintä on, että kaikilla on hyvä olla. Eihän muulla ole väliä :) Ja samaa mieltä, kalusteet ovat elämistä varten!

   Poista
 7. Hugo kyllä selkeesti ymmärtää hyvän päälle! :)

  VastaaPoista
 8. Ihana tuoli <3 Ja Hugo, voi että mikä sydäntenvalloittaja <3 <3 Tervetuloa kurkkimaan myös minun blogiini http://liveeverymoment-minna.blogspot.fi/ Terkuin, Minna, uusimpia lukijoitasi <3

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...