perjantai 18. tammikuuta 2013

Perjantain ajatuksia blogista

Tervetuloa kaikille uusille kirjautuneille lukijoille ja tykkääjille Facebookissa. Kiitos myös jälleen kauniista sanoistanne kommenttiboksissa ja sähköpostitse. Olette tehneet blogin kirjoittamisesta mielekästä :) Olen saanut myös rakentavaa palautetta ja se on tärkeää uuden oppimisen kannalta. Tuntuu, että yhteistä matkaa olisi takana paljon enemmänkin kuin alle kolme viikkoa.


Blogin kirjoittaminen on hirmuisen hauskaa. Se on vastapainoa työlle ja arjen kiireille, hetki jolloin saan uppoutua kauniiden asioiden ja esineiden maailmaan.

Minulta on pyydetty paljon sekä kotimme pohjapiirrustusta että talomme ulkokuvia. Niitä en ole julkaisemassa. Kirjoitan jo blogia omalla nimelläni ja kasvoillani, joten koen että joidenkin asioiden on hyvä olla yksityisiä. Toivottavasti ymmärrätte tämän :) Tämä on myös mieheni toive, jota haluan kuunnella.


Sadan lukijan rajapyykin rikkoutuessa täällä blogissa tai saman määrän tykkääjiä löydettyä Facebook-sivut, on tulossa sisustusaiheinen arvonta. Kiitoksena teille hengessä mukana elämisestä :)

Kuvat ovat viime kesältä. Ne muistuttavat minua ilosta, heittäytymisestä ja siitä, että aikuinen ihminen voi olla aika hassun näköinen pomppiessaan trampolinilla. Tyttö kikatti itsensä ihan piippuun ja sehän tietysti nauratti äitiä ihan kamalasti.

Pirteää perjantaita kaikille! Viikonloppuna luvassa ainakin elokuvahuoneemme esittelyä :)

12 kommenttia:

 1. Minkä merkkinen on tuo neljän kuvan kuvakollasissa oleva seinävalaisin? (varmaan kuva elokuvahuoneesta) Olen yrittänyt etsiä joka paikasta seinävaloa joka valaisee hyvin ja jossa on tarpeeksi iso avautumiskulma. Ja tuo näyttäisi juuri oikealta! :) Jatka kirjoittamista samaan malliin, ihana blogi! :)
  Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitoksia palautteesta! Täytyypä kaivella esiin nuo valaisinten tiedot ja palata asiaan :)

   Poista
 2. Ihanaa, että tulit ilostuttamaan meitä tänne blogimaailmaan! Olen tätä jo aiemminkin sanonut, mutta en ole hetkeen - liekö ollenkaan - nähnyt, että jokin blogi näin pienessä ajassa nousee näin suosituksi kuin sinun blogi. Ja kirjautuneiden lukijoiden määräkin sulla on tosi iso noin nuoreksi blogiksi. Ja jos kirjautuneita lukijoita on jo noin paljon, niin arvaapa vaan kuinka paljon niitä lukijoita on oikeasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina! Ohoh, mitähän tuohon sanoisin, muuta kun että ehkä innostus näkyy :D

   Poista
 3. Aivan ihastuttava blogi! Tykkään! :)

  VastaaPoista
 4. Trampoliinilla hyppely on hyvää viihdettä niin isoille kuin pienille :D Blogisi on ihanan positiivista ja aurinkoista luettavaa :) Mukavaa viikonloppua koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää viihdettä erityisesti kun joku hullu siitä julkaisee kuvia blogissaan ;) Mutta hauskaahan se on ja ihan hyvää liikuntaakin. Kiitos piristävästä palautteesta. Mukavaa viikonloppua myös teille!

   Poista
 5. Sinulla on aivan ihana blogi, kiitos tästä arjen piristäjästä! :) Olisin ihan uteliaisuuttani tiedustellut, onko pohjapiirustuksen julkaisemattomuuteen jokin erityinen syy, tuohon yksityisyyteen viitaten? Talon julkisivun julkaisematta jättämisen tietysti ymmärrän hyvinkin, siitähän tunnistaa talon helposti. Kiitos että näytät kaunista kotianne meille lukijoille, innolla jään odottamaan tulevia postauksia ja lisää inspiraatiota! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, olipa mukavaa saada tuollaista palautetta! Se, että en julkaiset pohjapiirrosta on ensisijaisesti mieheni toive. Talo on meille yksilöllisesti suunniteltu, joten hän kai haluaa pitää siitä yksilöllisyydestä ja samalla yksityisyydestä kiinni. Ei mitään sen kummenpaa. En sitä kiusallani ole julkaisematta :) Toisaalta koen, että annan jo kodistamme aika paljon tämän blogin välityksellä, niin yritän olla ottamatta aiheesta sen enempää huonoa omatuntoa :) Ymmärsitköhän tästä sepostuksestani yhtään mitään? :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi, ja kyllä, ymmärrän erittäinkin hyvin. :) Itsekin olen kovasti tässä blogia lähiaikoina aloittelemassa ja sen vuoksi olen aika paljon miettinyt juurikin näitä asioita, että kuinka paljon haluan itsestäni tai kodistani kertoa ja näyttää. Tästä syystä siis lähinnä asiaa tiedustelinkin. :) Että älä vaan tuommoisista asioista mitään huonoa omatuntoa ota, sinähän sen saat päättää mitä kaikkea haluat meille täällä näyttää tai olla näyttämättä. Hih. :)
   Blogisi onkin muuten ihan pienessä ajassa kivunnut ehdottomien suosikkiblogieni listalle! Ihanaa alkavaa kevättä sinulle! :)

   Poista
  3. Kiitokset kannustuksesta! Jokainen bloggaaja ne rajat vetää itse sinne, mikä hyvältä tuntuu. Huippua kuulla, että olen suosikkiblogiesi joukossa, tuollainen palaute kannustaa jatkamaan :) Ja tulehan sitten vinkkaamaan, kun oma blogi on pystyssä!

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...