torstai 24. tammikuuta 2013

Persoonallinen Pienikamari

Heippa ja mukavaa torstaita!

Arvonta on käynnissä vielä 30.1. saakka, mukavaa kun niin moni on jo jättänyt oman arpansa kommenttiboksiin. Siitä pääsenkin suhteellisen sujuvasti mielenkiintoiseen aiheeseen nimeltä blogien kaupallisuus ja yritysyhteistyö. Silloin kun se toteutetaan tyylikkäästi ja blogin henkeen sopivasti, se ei ole mielestäni haitta vaan pieni lisä monipuoliseen sisältöön. Näin itsekin ajattelen ja toivon olevan oman blogini kohdalla. Hillitysti, hallitusti ja harkiten :) Lisäksi haluan tukea yrittäjyyttä ja kotimaisuutta, joten näitä arvoja tuon mielelläni myös Modernisti Kodikkaassa esille.

Jyväskylän keskustassa on "kummajainen": yksityinen, pieni ja erikoinen yritys nimeltä Pienikamari. Se on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1992 selviten haastavista ajoista ja talouden myrskyistä. Blogiyhteistyöni arvonnan osalta ei edellytä yritysesittelyä, mutta mielestäni kaunis ja persoonallinen liike sen ansaitsee.


Ketjuliikkeiden jyräämässä maailmassa Pienikamari on piristävä poikkeus. Kauppa on tullut tutuksi minulle lasten syntymäpäivälahjaostosten kautta; tässä kaupassa kun myydään sekä kauniita että mielikuvituksellisia tavaroita. Esteetikko nauttii erityisesti suloisista paketeista, joihin lahjat kääritään.


Sisustusinnostuksen myötä kiinnitin huomiota myös siihen, että valikoimista löytyy yksilöllisiä ja kauniita sisustusesineita. Tyyli vaihtelee romanttisesta moderniin, jokaiseen makuun jotakin.Omia suosikkejani ovat Polkka Jamin ja Paapii Designin tuotteet. Olen myös vähän haaveillut rosoisesta sisustuskyltistä.
Sellainen kurkistus jyväskyläläiseen Pienikamariin. Kaunis, persoonallinen ja kodikas kauppa ja ihana kauppiatar tiskin takana. Näissä kuvissa puuttuivat lelut oikeastaan kokonaan ja ne ovat ehdottomasti kaupan yksi vahvuus. Varoituksen sanana kerrottakoon, että ainoa pula, joka Pienikamarilla iskee on runsaudenpula ;)

Olisi kiva kuulla, että mitä pidätte tällaisista esittelyistä? Entä onko joku lukijoista joskus käynyt Pienikamarilla?17 kommenttia:

 1. Pienikamari onkin ihana liike, liian harvoin vaan tulee sijaintinsa vuoksi käytyä. Hyvä tietää, että siellä on Polkka Jamia ja PaaPiita :)

  Itsenäni Jyväskyläläisenä kiinnostaa tällaiset esittelyt, koska liikkeissä pääsee konkreettisesti käymään. Ei siis minua hetkauta blogimainonta, itse kuitenkin päätöksen teen, mitä ostan ja mitä en.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paikalliset pääsevät halutessaan käymään ja muut saavat ehkä inspiraatiota piipahtaa oman paikkakuntansa pikkuputiikeissa :)

   Poista
 2. Minusta tällainen "blogimainonta" on todella hienoa. Kunhan sitä ei ole liikaa. Tämähän juuri on yksi bloggailun riemuistakin kun löytää uusia ihania putiikkeja, liikkeitä, ideoita ja ajatuksia joita itse ei tulisi löydettyä/ajateltua. Jatkat samaan malliin jatkossakin, niin mukana pysytellään :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mulle oli yllätys, että tuo ei olekaan pelkästään lapsellisille :) suunnattu liike! Polkka Jam -taikasanat taitavat viedä meikäläisen sinne ihan lähiaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne sitten vain ihmettelmään, on paljon muutakin kuin vain leluja!

   Poista
 5. Miten minäkin olen luullut, että tuo on vain lapsille?! Täytyykin tehdä korjaus ja käydä tuolla joku päivä :)

  Samaa mieltä -harkiten ja blogin tyyliin sopien tällaiset yhteistyökuviot ovat mukava lisä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että tämä epäselvyys poistui, siellä on kyllä kaikkea ihanaa sisustusjuttuakin :) Blogin tyyliin näitä joskus saattaa tulla, mutta ei liikaa kuitenkaan. Silloin, tällöin sopivasti :)

   Poista
 6. Aivan ihanalta näyttää :) Harmi että niin kaukana!

  VastaaPoista
 7. Pienikamari on hyvinkin tuttu teinivuosilta, jolloin Jyväskylässä tuli pyörittyä. Kiva nähdä, että se porskuttaa menemään edelleen! Ainakin Nalle Puh -kortteja muistan ostelleeni tuolta.

  VastaaPoista
 8. Sinun pitää käydä Keski-Suomessa käydessä nostalgiamatkalla Pienikamarilla :)

  VastaaPoista
 9. Juuri Jyväskylään muuttaneena ja blogspotin blogeja selaillessani innostuin tästä. En ole vielä monia sisustusliikkeitä Jyväskylästä löytänyt, eli jos jaksat esittelyitä tehdä niin minä ainakin niitä luen! :) Pienikamari on aivan ihana, olen siellä kerran käynyt ja pian täytyy päästä uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että innostuit! Pienikamari on suloinen ja omalaatuinen kauppa :)

   Poista
 10. Ehdoton suosikki Jyväskylässä ja valikoima on kyllä viime vuosina laajentunut sisustuspainotteiseksi, vaikka toki lapsillekin sieltä aarteita löydän :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten juttuja minäkin sieltä ensin pääasiassa ostin, mutta nyttemmin yhtä ja toista sisustustarvikettakin :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...