maanantai 7. tammikuuta 2013

Pikkuneidin kaupunkiasu

Lauantaina lähdimme koko perhe kaupungille hoitamaan erästä erityisen tärkeää asiaa. Kolmevuotias tyttäremme on reipas asioillakävijä; yleensä käyttäytyy ystävällisesti ja kohteliaasti. Monesti mahdutamme kaupunkireissuun hänelle mukavan osuuden, jolloin käymme jossain leikkipaikalla tai leluosastolla. Neiti myös nauttii ulkona syömisestä ja toivookin usein, että pääsisi ravintolaan. Tämä ravintolassa käynti tarkoittaa meille monesti Sokoksen ruokapaikkaa, josta saa monenlaisia terveellisiä kotiruokia toivomallaan annoskoolla. Tytär haluaa tehdä tilauksen itse ja tilaa lähes poikkeuksetta lohta ja perunamuusia. Toki joskus käydään ihan oikeissakin ravintoloissa, mutta tämä on helppo, nopea ja edullinen ratkaisu.


Kaupungille on mukavaa pukeutua vähän paremmin. Takki on myös siitä kätevä, että se on helppo avata tai riisua sisätiloissa, ei ole kivaa hikoilla tavaratalossa toppapuvussa. Usein kuitenkin lähdetään kotoa lämmitetyllä autolla ja parkkeerataan parkkihalliin. Hyvin tarkenee.


Takki-Sokos
Pipo -Stockmann
Neuloslegginssit - H&M
Kengät - Crocs
Lapaset - joululahja kummitädiltä

Ja mikä tämä erityisen tärkeä asia oli? Se liittyy myös blogiini ja kerron sen vähän myöhemmin... ;)6 kommenttia:

 1. Mulla on aika vahva veikkaus siitä tärkeästä asiasta ja täytyy sanoa, että tosi hyvä juttu, jos hankit sellaisen heti bloggaamisen alkumetreillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että joku arvaa! Saatat hyvinkin olla oikeassa, pian se selviää :)

   Poista
 2. Todella kauniisti puettu ja yhteensopivat värit. Meilläkin perheen pienemmät alkavat aina kitisemään heti parkkihallissa että on kuuma ja on liikaa päällä. Tällainen asu voisi hyvinkin korvata ikuiset toppahaalarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Takin kanssa on huomattavasti helpompaa kaupungilla. Ja kyllä meillä ainakin tyttö itsekin nauttii, kun saa pukea vähän muuta kun toppahaalarin välillä :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...