perjantai 11. tammikuuta 2013

Vinkkejä Modernisti Kodikkaan seuraamiseen

Perjantai-iltaa!

Olen hirmuisen iloinen kaikista lukijoistani ja kiitokset jättämistänne kommenteista ja sähköpostiviesteistä. Jokainen pikainen "moi" on hauska merkki siitä, että siellä ruudun toisella puolella ihminen. Edelleen otan vastaan rakentavaa palautetta ja toiveita, täällä on hirmuinen kehitysprosessi käynnissä koneen ja penkin välissä ;)

Ajattelin vielä erikseen vinkata tällä hetkellä olemassa olevat tavat seurata pikkuista blogiani.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Seuraa blogiani Blogilistan avulla

Oikealla oleva Lukijat-palkin kautta voi myös kirjautua blogin lukijaksi ja saada päivitykset itselle vaivattomasti.

Sähköpostitse minut tavoittaa osoitteesta modernistikodikas(at)gmail.com.

Eräs ystävällinen lukija vinkkasi myös, että Facebook on suosittu reitti blogien seuraamiseen? Mitä mieltä olette, kannattaako perustaa blogille oma sivu?

(kuva http://rich-blogger.com/)

Onneksi on perjantai ja rento viikonloppu edessä. Tavoitteena on päästä kuvaamaan päivänvalon aikaan (päivätyössäkäyvälle vain viikonlopun riemuja) ja kirjoittelemaan toivottua postausta sisustusmateriaaleista- ja valinnoista.

Mukavaa viikonloppua, palataan!

8 kommenttia:

 1. Mielellään jään tänne seuraamaan, mitä sinulle vastataan. Itse myös miettinyt pitäisikö blogille tehdä oma facebook-sivu. Jotenkin vaan itseä on ärsyttänyt, että nykyään fb on joka puolella, niin sen vuoksi ei ole tullut vielä sivua tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkin mietin, että pitäisikö.. Aika monet kuitenkin on Facebookissa, niin se on heppo kanava seurata.

   Poista
 2. Itse ainakin perustin sivun facebookiin. :) Olen kanssa aloittanut bloggailun. Onko sinulla toisella aloittelevalla bloggaajalla jotain vinkkejä jo herännyt mulle? ;)

  http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin liittymässä lukijaksesi upeaan blogiisi, ihan mielettömän hienoja kuvia sinulla! Opetellaan yhdessä tätä bloggailun ihmeellistä maailmaa, vaikka sinulla näyttää olevan sekä tyyli ja tekniikka jo hallussa :)

   Poista
 3. Niin ja onnea vielä uudesta blogista! Hieno on! :)

  VastaaPoista
 4. Sä olet - kuten olen sanonut - todella raikas tuulahdus täällä blogimaailmassa. Olen hieman seuraillut tilannetta ja huomannut, että hyvin pienessä ajassa olet kerännyt paljon kirjautuneita lukijoita. Monilla menee tuon määrän "keräämiseen" useita kuukausia, ehkä jopa yli vuosikin. Todella ihailtavaa! <3 Itsehän olen jo kirjautunut lukijasi ja seuraan blogiasi Bloglovinin kautta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua Irina, kiitos! En tiedä mikä tuulahdus olen, mutta ainakin innostunut sellainen! Hyvä, jos se näkyy. Itsestä tuntuu, että kaikki tapahtuu kauhean hitaasti, mutta ehkä pitäisi tosiaan muistaa että olen blogannut tasan kaksi viikkoa :D Kävijämääristä en osaa sanoa mitään, sillä en tiedä mikä on paljon / vähän. Mutta iloinen olen ihan jokaisesta, joka jaksaa juttujani käydä lukemassa <3

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...