tiistai 1. tammikuuta 2013

Virtaviivainen ja moderni Moon-sohvamme

Upean Lisbet.e-blogin Lisbet kysyi minulta, mistä sohvamme on hankittu. Kyseessä on Kasper Nymanin suunnittelema Moon-sohva, jonka itse ostimme Habitare-messuilta syksyllä 2011.

Kuva: http://palette.vividworks.fi/shapes/

Kuva: http://www.sisustustalolehmusto.fi/mallisto2.php?ryhma=sohvat

Sohvaan kuuluu rahi, joka toimii tarjottimien kanssa myös sohvapöytänä. Meidän valintamme oli lapsi- ja koiraperheen turvallinen tumman harmaa väri ja valkoiset jalat.

Meillä on erikseen elokuva/tv-huone, joten olohuonetta ei tarvinnut sisustaa television ehdoilla. Pidän sohvan ja rahin muotokielestä; moderni ja virtaviivainen,mutta silti aika sympaattinen pyöristettyjen muotojensa vuoksi. (Toim. huom. vähän niin kuin tämän blogin kirjoittajakin ;)


Nojatuolin nimi on Galileo ja siitä kerrotaan näin: Tyylikkäästi keinuen. Turha vakavuus sikseen! Keinuvassa Galileo-nojatuolissa vietät mielelläsi aikaa hyvän kirjan tai elokuvan parissa. Galileo-tuotteiden linjakkaasta muotoilusta on vastannut suunnittelija Jenny Mäntyniemi. Nojatuoli on saatavana myös ilman rahia. Galileo-nojatuoli säilyttää varmasti harkitut muotonsa ja siksi uskallammekin luvata istuintyynyille kymmenen vuoden takuun. Sohvien helppohoitoisuuden takaavat irrotettavat istuinpäälliset.

Kuva ja teksti: http://www.shapes.fi/mal_galit.htm

Voin kyllä allekirjoittaa joka sanan! Nojatuoli on kodin lempipaikka ja siinä iltaisin talon hiljentymisen jälkeen luen suosikkiblogejani tai kirjaa. Meillä ei ole tuota yllä olevassa kuvassa näkyvää rahia.

Haaveilin myös valkoisesta nahkasohvasta ja edelleen suosikkilistalla keikkuu Harri Koskisen suunnittelema K-tuoli. Olemmme olleet kuitenkin erittäin tyytyväisiä näihin valintoihin. Vaaleassa kokonaisuudessa sohva, rahi ja nojatuoli antavat mukavaa särmää sisustukseen. Erityisen iloinen olen, että nämä ovat kotimaista suunnittelua ja tuotantoa. Mielestäni hyvään sohvaan ja nojatuoliin kannattaa panostaa, sillä se palvelee takuulla meitä useita vuosia, jos ei vuosikymmenen.

4 kommenttia:

 1. Onpas upean erikoinen sohva! Upea koti muutenkin! Jään odottamaan lisää kuvia ja juttuja. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenina ja kiitos ilahduttavasta kommentista. Tervetuloa lukemaan juttujani, tuntuu niin mukavalta kun blogi löytää lukijan.

   Poista
 2. Kiitos pikaisesta vastauksesta! Meillä on haussa sirohko mutta mukava sohva. Näytin tuota Moonia miehelle, joka tuntui myös kiinnostuvan. Nyt pitää vielä selvittää, missä sitä voisi käydä koeistumassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Me ostinme sohvan helsinkiläisestä Sisustus Mondosta. Sieltä voi ainakin kysellä :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...