maanantai 28. tammikuuta 2013

Vuoden tulokasblogi?

Mainiota maanantaita!

Huomasin blogiystäväni Sannan Inpired by Love -blogista, että Trendi-lehti etsii vuoden 2012 blogitulokasta. Strategisesti tämän kilpailun kannalta ei varmaan ollut paras veto perustaa blogia juuri vuoden viimeisenä päivänä ;) Mutta tätä blogia ei perustettu kilpailun tai minkään muunkaan ulkoisen tekijän vuoksi, vaan ihan yksinkertaisesti rakkaudesta omaan kotiin, sisustamiseen ja vuorovaikutukseen.

Jos pidät Modernisti Kodikkaasta -blogista, niin olisihan se aika mahtavaa, jos maltat käydä äänesi antamassa. Äänestäjät voivat voittaa hyviä palkintojakin. Aikaa menee vain minuutti yhteystietojen ja pienen perustelun antamiseen.


Pohdin, että kehtaanko alkaa tällaista "mainosta" blogissani julkaisemaan. Mutta sitten törmäsin Tommy Hellstenin runoon:

Jotta unelmat ja haaveet voisivat toteutua,
meidän tulee uskoa niihin.
Tämä tarkoittaa, että niihin tulee suhtautua vakavasti.
Silloin alamme tehdä elämässämme valintoja,
jotka vievät meidät kohti unelmiamme.


Ehkä elämä ei ole sellainen, että kannattaa vaan odotamme ihmeitä tapahtuvan. Ne saattavat joskus osua kohdalle kovalla työllä, hyvällä onnella ja ennen kaikkea ihmisten aikaan saamana. Olisihan se aika hauskaa, jos joku muukin kun omat siskot ovat sitä mieltä, että tämä blogi kannatti viime vuonna perustaa ;)

Suuri kiitos mahdollisesta tuesta. Tästä äänestämään, KLIK!7 kommenttia:

 1. Tommy Hellstenillä on usein kyllä todella fiksuja sanoja. Mulla odottaisi pari hänen kirjaansakin lukemista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tämä ajatelma osui ja upposi. Ei siis vain blogiin vaan elämään liittyen yleensäkin. Jos kurkottaa kuuhun, niin voi saada tähden ;) Mutta jos ei kurkota mihinkään, niin lopputulos ei ole kummoinen. Sellaista maanantaifilosofiaa täällä :D

   Poista
 2. Kyllä! Suomalaiset on usein turhan vaatimattomia! Tottakai saa tuoda itseään esille :))

  VastaaPoista
 3. Ihastuin jo ensimmäisellä kerralla sinun blogiisi ja jotenki tuntuu et "muka" tuntisin sinua tämän kautta!Osaat kirjottaa todella niin,että se tempaa mukaansa!:) Sait minun ääneni! -sanna

  VastaaPoista
 4. Olipa pysäyttävä palaute, lämmin kiitos! Kiitos äänestä, yksi jo kasassa :D

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...