perjantai 8. helmikuuta 2013

Elokuvahuoneen tyynyt Ferm livingiltä

Olen yrittänyt löytää sopivia niskatyynyjä elokuvahuoneeseemme. Tehtävä on ollut yllättävän hankala ja jopa mieheni on hoputtanut minua asiassa. Ehkäpä siksi, että tässä sisustushankinnassa yhdistyvät kaksi taikasanaa: elokuvan katsominen ja mukavuus ;)
Tässä kuva sohvasta, jonne niskatyynyjä metsästetään. Löysin pitkästä aikaa varteen otettavan vaihtoehdon Ferm Livingin valikoimasta, tyyny kuuluu kevään uutuuksiin.Tyynyssä yhdistyy hauskasti sohvan beige väri, kuten myös tilassa toistuva raita. Myös muita kuosivaihtoehtoja on olemassa ja täytyy harkita mikä kokonaisuutta mukavimmin täydentäisi. Toisaalta tekisi mieli räväyttää ja hankkia jotain yllättävää. Millaisia tyynyjä suosittelisit huoneen värimaailmaan?


No mutta. Pienet harhailut uutuussivuilla johtivat kauniiden esineiden ihailuun. Mielestäni Ferm Livingin kevään ja kesän mallisto on onnistunut, se on leikkisän tyylikäs ja monipuolinen. Nyt vaan tuntuu siltä, että tähän alkuvuoteen on osunut sellainen sisustushankintojen suma, että seuraavia siirtoja harkitaan erittäin tarkkaan :) Mutta katsokaas nyt kuitenkin näitä söpöläisiä, kyllähän ne olisivat aika edustava porukka vaikkapa String-hyllyn katseenvangitsijoina.Kevään uutuudet ja tuotekuvien lähde Ferm Living.

12 kommenttia:

 1. Oih elokuva huone olis kyllä ihan huippu :) Todella tyylikäs ja hienot tyynyt!

  VastaaPoista
 2. Ferm on ihan mun ykkössuosikki. Heti bongasin että teidän leffahuoneen sivuseinä on maalattu harmaalla. Mitä sävyä se on, kun mun pitäs sutia oma makkarinseinä harmaaksi, kiinnostaisi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Seinän harmaa maali on sävyltään NCS S 3500-N. Aika tumma, mutta kaunis sävy :)

   Poista
 3. Kivat kupit/purkit, geometriset kuviot ovat kyllä todella pinnalla nytten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa vain, alkoiko himottaa nuo kupit ;) Miten tuo kuulosti vähän epämääräiseltä?! :D

   Poista
 4. Hei Kerttu! Kaunis tämä teidän elokuvahuone! :) Osaatko kertoa noista teidän seinävalaisimista tarkemmin: onko ne himmennettävät ja minkä merkkiset? Kovan työn ja tuskan takana metsästää himmennettäviä led-valaisimia uuteen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jutta! Minun pitäisi kaivella sähkösuunnitemamme jostain esille, siinä on valaisimen tarkemmat tiedot. Mutta nuo on siis himmennettävät, itse olen tykännyt kovasti.

   Poista
  2. Jos vain sen löydät jostain, niin olisi kyllä suuri apu valaisinhankinnassa! :)

   Poista
  3. Nyt on ihan oma postaus noista valaisimista ;)

   Poista
 5. Noi tyynyt sopii hienosti kokonaisuuteen. Turha etsiä enään, löysit jo. ;)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...