maanantai 25. helmikuuta 2013

Ihmiselle, jolla on jo kaikkea

Kaikkeen sitä ihminen ihastuukin. En tiedä, onko se tuo String-hylly, mustavalkoraidat, keltaiset väripilkut vai vain yksinkertaisesti nuo syötävän suloiset puiset eläimet. Tai sitten ne kaikki yhdessä. Nättiä, huoletonta, viimesteltyä, raikasta, keväistä, leikittelevää ja tyylikästä!Kuvat täältä

Kuvat täältä

Ei vain voi olla kovin pahalla tuulella, kun katselee Kay Bojensenin suunnittelemia apinaa ja mäyräkoiraa tai  sympaattisia Hans Bollingin käsialaa olevia Oscar-cockerspanielia ja ankkaa. Nämä ovat käsintehtyjä tuotteita ja  materiaalina aito puu. Tämä tietysti näkyy hinnassa, joka keikkuu tuotteesta riippuen satasen molemmin puolin. Ei näitä oikein peruskauppareissulla osteta, mutta mielestäni aika ihana lahjaidea vaikkapa kummilapselle (tai sisutushörhöiselle kolmekymppiselle ;).

Ellos tarjoaa samassa teemassa budjettivaihtoehdon, puinen 15 cm korkea lintu irtoaa noin 16 eurolla. Ei ihan niin kiva kuin aidot ja alkuperäiset..

Kuva täältä

Mitä ajatuksia tällaiset koriste-esineet herättävät? Onko ihan  ylihintaista turhaa hömppää vai juuri niitä pieniä yksityiskohtia, joita koti kaipaa? Maksaisitko satasen pikkuisesta puuesineestä?

Pst. Alla päivän toinen sisustuspostaus ;)

15 kommenttia:

 1. Mistä tuo mäyräkoira on, saisinko linkkiä? :)T. Mäyräkoiran omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Mäyris löytyy täältä: http://www.finnishdesignshop.fi/sisustus-muut-sisustustuotteet-puinen-koira-p-5417.html

   Poista
 2. Tuo koira on ihana, samoin apina on miellyttänyt silmää jo pidempään. mutta satasta en kuitenkaan olisi valmis maksamaan.. Hayn käsi on pomppinut jo ostoskorissa, mutta vielä se ei ole meille päätynyt. Sen hinta on mielestäni varsin kohtuullinen, reilu parikymppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuo koira on tosi suloinen ja symppis! Apina on jo klassikko ja näistä vielä kaikken kallein. Se käsi on tosi mielenkiintoinen esine, mutta jotenkin minusta vähän "pelottava" :D Hinnan puolesta ei kyllä mahdoton!

   Poista
 3. Apina on tanskalainen designklassikko. Sen ottaisin mielelläni, ehkä en raaski ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hieno klassikko, jota on näkynyt paljon lehdissäkin. Ei silti oikein raaskisi maksaa siitä 135 e :/ Mutta samoin kun sinä, mielelläni sen kotiini ottaisin, jos saisin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikös olekin! Siihen katseeni kiinnittyi ensimmäisenä :)

   Poista
 5. Ihana kokonaisuus tuolla hyllykössä :). Kaikkea kivaa, tekis mieli tilata lisää noita hay:n laatikoita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikot ovat kyllä herkullisen näköisiä.. Mutta mitä niihin laittaisi :) Mistä olet muuten omasi tilannut?

   Poista
  2. Mie ostin laatikot ihan liikkeestä Tampereella käydessä (http://www.designboulevard.fi/etusivu.html) ja aattelin sähköpostilla tilata sieltä vielä sen suuremman sarjan.

   Poista
 6. Tollaset pienet jutut ei oo hömppää, vaan piste iin päälle. Näin perustelen usein itelleni ;)

  VastaaPoista
 7. Oscar-koira on niin ihana, ollaan sitä pitkään jo ihailtu (mieheni erityisesti, heh).

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...