keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Mukana ollaan, Indiedays inspiration!

Ilolla ilmoitan, että Modernisti Kodikas -blogini löytyy tästä lähtien myös Indiedays inspiration yhteisöstä eli täältä! Blogini pysyy samassa osoitteessa ja jutut ihan samanlaisina, joten mitään radikaalia muutosta tämä ei aiheuta. Ainoastaan yhden tavan lisää seurata blogiani ja samalla löytää uutta inspiroivaa lukemista. Blogiin tulee myös yhteistyön kautta valikoituja mainoksia, totutellaan niihin yhdessä :)


Olen tosi iloinen tästä yhteisöstä ja siitä, että näin tuore blogi on löytänyt tiensä tuonne suurien, hienojen ja kokeneiden joukkoon. Palataan tähän aiheeseen vielä, kunhan itsekin hoksaan että mitä kaikkea tämä mahdollistaa.

Alla on päivän varsinainen postaus ;)

37 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Klikkaa blogin otsikkoa, niin pääset blogin sivunäkymään. Silloin tämän postauksen alla on tänään ilmestynyt toinen postaus "Artek rituläpenkki".

   Löytyikö? :)

   Poista
  2. Löytyi joo, mutta aika tyhmästi kirjotettu että alla. Koska aika moni, niinku minä, luen tätä bloggerin kautta, ja sieltä ku näin tän postauksen, painoin siitä, niin se aina avautuu tämmöselle erilliselle sivulle, missä alla on vaan kommentteja ja tyhjää, eikä siihen pääsivulle, missä on kaikki tekstit allekkain.

   Poista
  3. Pahoittelut epäselvästä viestinnästä, yritän olla jatkossa tarkempi :)

   Poista
 2. Oiiii Onnea ihana Kerttu <3

  -Heli-

  VastaaPoista
 3. Paikkasi olet ansainnut murunen. :D
  Onnea ja tervetuloa.

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...