perjantai 8. helmikuuta 2013

Mustan ja valkoisen yllättävä kaveri

Juuri kuin vuoden 2013 sisustustrendilistauksissa nostettiin puupinnat mustan ja valkoisen rinnalle, niin sieltä jo rynnii tätä trendiä tukemaan mukaan eräs yllätysväri. Maanläheinen ja pröystäilemätön ruskea näyttää yhtä aikaa lämpimältä ja supertyylikkäältä. Näihin kuviin on saatu vangittua monta upeaa desing-haavettani. Niin kaunista, että silmiä kirvelee :)


Barcelona-tuoli ruskeana salpaa hengen tuossa ympäristössä ja Eamesin ruskeat puujalat komppaavat vieressä täydellisyyttä hipovaa sisustusta.


Vitran valkoinen Panton-tuoli on linjakkuudessaan todella kaunis ja Hang it all -naulakko yllättää ruskealla kuosillaan.


Valkoinen lautalattia ja kaarevat ikkunat tuovat asuntoon persoonallisuutta ja lämpöä. Tässä tanskalaiskodissa on inspiroivat elementit kohdallaan. Kuvien alkuperä on täällä.

Eikös ole aika nättiä? Kuka huolisi kotiinsa Barcelona-tuolin tai Pantonin? Entäs Hang it all? Barcelonan suolainen hinta (esim. Vepsäläisellä n. 7800 euroa) pitää tuolin takuuvarmasti unelmaosastolla. Mutta haaveiluhan ei maksa mitään ;)

14 kommenttia:

 1. Tuota Panton tuolia olen pohtinut tyttären huoneeseen :) Moderni muoto, tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Panton on kyllä hieno. Olen joskus miettiny noita terassille... :)

   Poista
 2. Naulakon ottaisin, mutta Barcelonasta en edes haaveile, ei jotenkin iskostu minuun. Mhh...tuntuu, että tuo ruskea tulee aika nopeasti takaisin. Meillä oli edellisessä kodissa kalusteet ja makuuhuoneen sisustus ruskeaa n.3vuotta sitten, mutta uuteen kotiin tuli paljon harmaata, niin ruskeat kalusteet saivat päällensä valkoisen maalin (miehen tekemiä kalusteita). Ihan kaikkea en ole vielä ehtinyt käsitellä uudelleen, mutta olen päättänyt, että viimeisetkin ruskean rippeet saavat väistyä meiltä, olen itse vaan kyllästynyt, vaikka se sitten in-juttu olisikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ruskea ei ihan samalla tavalla rynni takaisin, kun mitä se oli silloin muutama vuosi sitten. Tuollaisina pienenpieninä ripauksina se näyttää aika hauskalta, mutta en minäkään enää koko ruskeaan palaa :)

   Poista
 3. Ui! Tuo konjakinruskea nahka on aina vaan niin upea! Barcelonahan on mielettömän näköinen -mutta ei ollenkaan hyvä istua. Siksi se ei ole omalla haavelistalla. Tuo Hang it all -naulakon puuversio on hauska! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on hyvä uutinen, että Barcelona on huono istua. Ei tarvitse oikeasti haaveilla sellaisesta :D Ja lähinnä se haaveilu on sitä, että ihailee tuoli sisustuslehtien sivuilla. Hang it all on hauska, mutta ottaisin kyllä värikkään mieluiten.

   Poista
 4. Ihanaa kun täysvalkoisuus alkaa väistyä, sitä olenkin jo odotellut :) Lämpöä takaisin sisustuksiin! Kauniilta näyttävät nuo kuvat! Olen myös päässyt vakituisesti istuskelemaan ystäväni Barcelonalla ja samalla linjoilla Sannan kanssa siitä istumamukavuudesta.. vaikkakin on kovin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpö ja persoonallisuus on tosi tervetullut lisä sisustukseen :)

   Poista
 5. Ihania kuvia, juuri tuollaisessa minun silmä lepää ja tuota tunnelman ja värityksen haluaisin kotiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kuvissa on sitä todellista Harmoniaa :) <3

   Poista
 6. Täydellistä, varsinkin tuo ensimmäisen kuvan väri maailma on just eikä melkein omaan makuuni. Valko- musta sisustus pienillä puun värisillä yksityis kohdilla tuo sopivasti lämpöä sisustukseen <3

  VastaaPoista
 7. Miellyttää kyllä silmääni tämä. Hitsit, kun minulla ei taida olla hirveästi jäljellä mitään siitä n. 5-6 -vuoden takaisesta sisustuksesta, jolloin ruskea oli meillä aika isossa roolissa. Ainoastaan pari sisustustyynyä ko. sävyssä taitaa olla tallella. :)

  Minusta tuo Barcelona tuoli on valtavan kaunis. Olen katsellut sillä silmällä erityisesti sitä valkoista versiota, mutta on tuo niin kallis kaluste, etten edes viitsi haaveilla sen hankkimisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se on, että kun joku aikakausi menee ohi, niin sitä huoletta laittaa kaikki kiertoon. Yleensä trendit kulkevat kuitenkin tasaisin väliajoin takaisin. Ja nyt ruskea on pop pieninä palasina, ei ihan kaikkea onneksi lattiasta kattoon :D

   Valkoinen Barcelona on upea, mutta en minäkään tosissani siitä haaveile. Ihan älytön hinta nojatuolille :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...