perjantai 15. helmikuuta 2013

Mustavalkoinen Milk

Oi ja voi. Taas yksi salamarakastuminen valaisinrintamalla. Mutta katsokaa tätä! Tanskalaisen &Traditionin Milk-valaisi mustavalkoisena:
Moderni ja skandinaavinen muotokieli on kerrassaan upea.  Plussaa himmentimestä, koska silloin valaisin palvelee parhaiten erilaisissa kodin tunnelmissa. Vaikka pidän myös valaisimesta myös puunvärisillä jaloilla, tämä mustavalkoinen olisi ehdottomasti minun valintani. Tätä rakkauttani hehkutin jo Modernisti Kodikkaan -Facebookin puolella, jossa minua viisaammat osasivat kertoa, että tätä ei saa vielä Suomesta. Totesin, että onneksi. Viimeisen kuukauden aikana olen tarjonnut kodin Octolle, Blockille ja Myylle, joten nyt ei voi uusia valaisinkaunottaria hetkeen hommata.

Pienimuotoinen päähänpinttymä tästä kuitenkin jäi ja jään odottamaan,  koska mustavalkoista Milkiä saisi kotimaan kamaralta.  Himuinen tauti on tämä sisustuskuume ;)

Iskeekö Milk mustavalkoisena?

25 kommenttia:

 1. Oi iskee!! Tosin siltikin huolisin meille tuon valaisimen puun värisillä jaloilla.

  VastaaPoista
 2. Oi joi, iskee! :D Pidän enemmän tästä mustavalkoisesta yksilöstä, johtunee varmaan että aikanaan saanut yliannostuksen puunvärisistä huonekaluista, paneeleista yms. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmuinen himotus tuli kyllä tähän mustavalkoiseen versioon :)

   Poista
 3. Enemmän pidän puuversiosta ja haavelistalla ollutkin pitkään, mutta jotenkin kun milkkiä näkee nykyään monissa paikoissa, se hillitsee ostointoa?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, puujalkaista näkyy aika paljon. Kaunis se on silti!

   Poista
 4. Ihan kiva valaisin. Minua hiukan häiritsee että bloggaat samoja juttuja/asioita mitä suurin osa sisustusbloggareista. Kivaa olisi, että sisältö olisi jotain uutta ja omaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös tuo edellisen postauksen ruskea nahkarahi ollut ihan omaa? :D

   Poista
  2. Palaan nyt tähän vielä uudelleen. Kertoisitko vähän tarkemmin, mitä tarkoitat? Viitaten tähän postaukseen, näin itse tämän mustavalkoisen mallin kaksi päivää sitten ja innoistuin. Ajatukseni on kirjoittaa niistä asioista, joista pidän. Osa saattaa olla enemmän nähtyjä, osa vähemmän. En kuitenkaa koe, että blogini kopioisi ketään tai mitään, vaikka toki samat trendit, teemat ja innostuset kiertävätkin. Kun kuvaan kotiani, se on ehdottomasti minulle omaa, joskus uuttakin. Kerro toki, mitä haluaisit lukea tai nähdä? Onneksi blogimaailma on loputon ja kaikille varmasti löytyy mieleistä luettavaa :)

   Poista
 5. Näyttää hyvältä, liian hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, juuri niin. Ihan liian hyvältä :D Onneksi tätä ei ilmeisesti vielä saa Suomesta, niin se vähän hillitsee ostohaluja.

   Poista
 6. Ihana! Siinä on jotain mikä kovasti kutkuttaa... En ollut tätä väriyhdistelmää vielä missään nähnytkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin tämä väriyhdistelmä oli uusi ja osui ja upposi kerrasta!

   Poista
 7. Minullekin ihan uusi tuttavuus tämä väri. Tykkään ehkä itse enemmän siitä puuversiosta. Joskus tuntuu, että joku blogeissa pyörivä valaisin tai muu sisustusjuttu on niin nähtyä ja niitä on kaikilla. Tarkemmin kun ajattelee taas blogien ulkopuolista elämää, omaa kaveripiiriä, tuttavia tai perhettä, niin en ole kenelläkään nähnyt livenä yhtään designvalaisinta, että ei niitä oikeassa elämässä todellakaan ole kaikilla (viitaten joihinkin kommentteihin ja yleiseen blogimaailman ajatteluun). Siksi minua itseäni ei ainakaan häiritse, että joku valaisin saattaa olla jollain muullakin minulle tuntemattomalla ihmisellä ja aion hankkia vielä monta "niin nähtyä" juttua kotiini.

  Sinun blogi on noussut yhdeksi mielenkiintoisimmista, jatka samaa rataa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SanMa piristävästä kommentista, joka pitää sisällään monta hyvää ajatusta!

   Poista
 8. Lamppu on kiehtova!! Mulle tullee siitä mieleen teidän koira <3! Niissä on miusta jotain hyvin samaa: siis ihanaa jännää ryhdikkyyttä ja persoonallisuutta, sekä isoa vaikka onkin pieni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kauniisti ajateltu! Nythän meidän pitää ehdottomasti saada joskus kotiin tämä "Hugo-valaisin" ;)

   Poista
 9. On se symppis :-) Meillä Tanskassa se on paljon näkyvillä; kaupoissa ja lehdissä. Blogeissa sen näkyvyydestä en tiedä (olen uusi blogimaailmassa vielä niin kirjoittajana kuin lukijanakin), mutta tärkeintähän on, että itse oikeasti ihastuu johonkin!
  Tervetuloa vierailulle: www.hubanehome.blogspot.fi
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva kun löysit tiesi tänne! Mielenkiintoista saada sisustuskuulumisia Tanskasta, siellä on paljon suunnittelijoita, joiden töitä ihailen. Tulen ehdottomasti vastavierailulle :)

   Poista
 10. Milk on aivan huippukaunis ja symppis valaisin, tykkään siitä hirmuisesti! Mun mielestä siinä on just mahtava se puun sävy, joten en valitsisi mustajalkaista versiota, mutta sekin on tosi veikeä ja sopisi varmasti teille hyvin. Huonoa on lasinen kupu, joten valaisin kannattaa sijoittaa (lapsiperheessä) jonnekin turvalliselle korkeudelle.

  Noista sun tämän päivän pohdinnoista: Varmaan kommenttien valvonta on ihan hyvä juttu, sulla on jo niin paljon kävijöitä täällä! Oot kyllä saanut tosi paljon lukijoita, se kertoo mun mielestä siitä miten hyvä ja mielenkiintoinen blogisi on, ja muutamat negatiiviset kommentit ovat todellakin vain pienen vähemmistön mielipide asioista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun sanoit tuosta särkyvästä kuvusta, vauhdikkaassa arjessa saattaa valaisimetkin saada turhan innokasta kyytiä :) Kiitos myös kannustavasta blogipalautteesta! Alkuvaiheessa tässä vielä ollaan, mutta ehkä parempi näin. Tosiaan ne negatiiviset tai vähän epäystävälliseen sävyyn kirjoitetut kommentit ovat häviävän pieni osa, 99,9 % kommentojista on todella ihania!

   Poista
 11. No iskee. Ja kovaa kolisten! Hitto, että se on hieno. :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...