lauantai 16. helmikuuta 2013

Olohuonessa ja ajatuksissa nyt

Heippa!

Vapaapäivä. Rauhallinen aamiainen ja mustikkamansikka-smoothie. Päivänvalo ja oma koti. Ei tästä voi ihan pöllö päivä tullakaan :)

Kävijämäärät blogissani ovat nousseet huimasti ja päätin sen johdosta laittaa päälle kommenttien valvonnan. Kokeillaan näin ainakin hetki.  Minulle blogi on hyvän mielen, arjen ilojen ja kepeiden sisustusasioiden paikka, toivottavasti sinullekin. Olen hirmuisen iloinen kaikista lukijoistani.  Kirjoitan blogia ilosta ja sydämelläni. Kommenttien valvonnalla en halua sensuroida keskustelua. Huomasin, että aloin olla vähän varuillani ja se ei taas ole oikein mukava olotila pidemmän päälle. Ollaan ystävällisiä, vaikka ei aina oltaisikaan samaan mieltä :)


Hyviä ja huonoja uutisia sisustusrintamalta. Positiivisuuden hengessä lähdetään liikkeelle hyvistä: Block -valaisin toimii jälleen. Ilmeisesti polttimo otti nokkiinsa, kun aloin liikuttamaan valaisinta kuumana. Tässäpä siis vinkki Blockin ystävälle eli vasta viilenneenä voi lähteä sisustamaan Blockia uuteen paikkaan. Olen kuullut myös sähköjohtoon liittyvistä vioista, mutta onneksi meillä ei ollut kyse siitä.


Toinen mukava uutinen on se, että Muuto Myy on vihdoin löytänyt tiensä kotiin. Kyseessä ei ollut sen mystisempi juttu, kuin että en olen koskaan saanut postista paketinnoutokorttia. Voi hyvin olla, että olemme sen itse epähuomioissa laittaneet jonkun lehden välissä pois, tai sitten se on tosiaan jäänyt saapumatta.

Harmillisempi juttu oli se, että kameran muistikortti sanoi sopimuksensa irti. Olin juuri raivannut rauhallisen hetken ja saanut kuvata päivänvalossa sisustuksen uusia juttuja. Hetken toki harmitti ihan oikeastikin, kunnes tajusin, että mitä väliä :D Kuvia saa aina uusia, muistikortteja kaupasta ja tämä ei todellakaan ole niin vakavaa!


Viikonloppua ilahduttavat reippaan väriset tulppaanit. Sohvalla on Finlayssonin Coronna-tyynyn kaverina kirpputorilta tällä viikolla uutena ostamani kuviotyyny. Se  on tosi hauska ja mieluinen, tuo sellaista hillittyä huumoria sisustukseen. Hugo-poika näyttää kuvissa maansa myyneeltä, totuus on sen että hänen pitää saada olla siellä missä muutkin ovat. Päivätorkut voi hyvin ottaa keskellä olohuonetta, niin pysyy mukavasti touhuilevan emännän tunnelmissa kiinni. Minulta usein kysytään, miten tytär ja koira tulevat toimeen. Hyvinhän he pääsääntöisesti, mutta välillä nahistaan kuin kaksi lasta. Tänäänkin neiti tuli ilmoittamaan, että Hugo näykkäsi, mutta pyysi jo anteeksi. Kun kysyin, että ärsytitkö koiraa, vastaus tuli kirkkain silmin: "joo,  kun en yhtään muistanut, ettei saisi". Muisti hyvä, mutta yllättävän valikoiva. Vähän niinkuin tahtoikäisen kuulokin välillä :D. 

Mukavaa lauantaita! Eiköhän me kaikki arjen sankarit tänään vähän huokaista :)

6 kommenttia:

 1. Hei. Olen eksynyt tänne vastikään toisen sisustusblogin kautta. Sinulla on iloinen asenne ja blogiasi on kiva kurkkia. Tykkään valaisinhankinnoistasi. Mukavaa viikonloppua. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Rousku! Tervetuloa mukaan, hauskaa että löysit tiesi tänne. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Heippa, muistutus vain, että tulppaaneille riittää pari senttiä vettä, jos liikaa vettä ne kasvavat pituutta paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muistuksesta, vähensin heti vettä maljakosta :)

   Poista
 3. Moikka! Myös minä löysin blogiisi joku aika sitten jotain toista kautta :) Teillä on kiva koti ja pidän myös sisustus tyylistäsi :)Aloin itse hetki sitten myös kirjoittamaan blogia ja sinne pääsee kurkistaamaan täältä, jos haluaa :)
  http://tohinaajatouhua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jenni! Tervetuloa mukaan. Tulen ehdottomasti vastavierailulle :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...