lauantai 2. helmikuuta 2013

Ratkaisuja työhuoneen dilemmaan

Olen nyt viikonlopun ajan pyöritellyt mielessäni teillekin esittämääni työhuonedilemmaa. Tässä ajatuksia, joiden kautta alan toteuttamaan työhuoneen uudistusta.

Järjestyksen muutos: Muuramen pöytä pyörähtää ikkunan alta ovelta oikealle seinälle.


Se möhkäle eli beessi vuodesohva siirtyy ikkunan alle:


Vuodesohvien irtotyynyihin teetän uudet päälliset. Kankaan tulisi sopia beessiin runkoon, mutta raikastaa ja modernisoida sitä muuhun huoneeseen sopivaksi:


Kuva Eurokangas

Työvalaisimena jatkopestin saa Eero Aarnion Tuplakupla


Seinälle työpöydän yläpuolelle tulee haaveilemani Vitran Uten Silo-lokerikko. Kuvassa vilahtava valkea tauluhyllykään ei näytä pöhkömmältä:


Kuva täältä

Vastakkaiselle seinälle siirtyy olohuoneen seinältä mustavalkoinen valokuvateos, joka on isäpuoleni käsialaa. Itseasiassa äitini ja pikkusiskoni näkyvät kuvassa pienen pieninä vasemmalla:


Olohuoneen seinälle on ihan omat suunnitelmat, joista joskus myöhemmin ;)

Palapelin palaset alkavat loksahdella kohdalleen. Iso kiitos kuuluu kaikille ideoita ja kommentteja antaneille! Huonekalut jo pyöräytin uuteen asentoon ja huone tuntuu tosi toimivalta. Yksityiskohtia pitääkin hioa vielä hetkinen.

Ehkä tämä tästä alkaa muotoutua...? ;)

4 kommenttia:

 1. Hienoa, että kekkasit vinkeistä miten työhuoneen voisi uudelleenjärjestää! Itse tutkailin tilannetta kyllä, mutten osannut vinkata mitään. :)

  Mulla olisi muuten myös tunnustus sulle mun blogissa. ;)

  http://www.whiteandfresh.fi/2013/02/tunnustus-new-blog-love.html

  VastaaPoista
 2. Täällä myös haaveiltiin sohvan uudelleen verhoilusta, mutta ei ihan pienellä rahalla onnistukaan.. Hyvältä kuulostaa suunnitelmat työhuoneen suhteen!

  Tunnustusta pukkaa, munkin blogissa olisi sulle sellainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhoilu on kyllä arvokasta, siksi ajattelin että tyynynpäälliset irtotyynyihin voisi olla vähän edullisempi ratkaisu. Suurkiitos tunnustuksesta! :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...