lauantai 16. helmikuuta 2013

Tunnelmakuvat iltahämärässä

Tässä pienet kurkistukset lauantai-illan tunnelmaan meidän talossa. Vaikka kuinka sanotaan, että liiallinen "mätsääminen" on ihan out, niin minusta nuo Gantin tyynyt  ja Pienikamarista ostettu tähtirasia ovat ihan toimivan näköinen yhdistelmä. Kyllästyin siihen, että hiuspompulat ja huulirasvat seikkailivat yöpöydällä ja nyt kaikki löytyy siististi kannen alta.

Viime postauksessa kirjoittelin, kuinka kuvia hävisi kameran muistikortin rikkouduttua. Tänään kävin ostamassa uuden muistikortin ja siinähän sitten selvisi, että vika onkin kamerassa. Hitsi! Onneksi sain hyvän varakameran, joten tämä bloggaaja ei ole ihan pulassa paria viikkoa. Kyllä nauratti omat fiilikset, kun tajusin, etten kyllä selviä pidempää aikaa ilman kameraan. Tässä ehkä on hyvä mainita, että jo ennen blogiani olen kuvannut paljon. Pidän siitä, että kamera on kädenulottuvilla, sillä valokuvauksellinen hetki, ystävä, valaistus, tunnelma, toiminto, varjo, valo, astia, ilme, vahinko, tekstiili, astia, huonekalu, sääilmiö voi tulla eteen koska vain. Joko teitäkin naurattaa tämä touhuni? Käsi ylös kommenttiboksin puolella, kuka muu kärsii tästä bloggaajan "ammattitaudista"? :)

Mukavaa lauantai-iltaa!

2 kommenttia:

 1. Mikään ei oo mun mielestä out jos se miellyttää omaa silmää.
  Meillä tuo kuvaaminen ollut miehen hommia ja sekin vähentynyt huomattavasti kun lapset jo kasvaneet "isoiksi". Siksi itse päätin harjoitella ja koska näytän osan blogissani niin vähän pakottava tarve ois edistyäkin siinä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, se on in omassa kodissa, josta itse tykkää :) Valokuvaaminen on yllättävän hankalaa hommaa ja opeteltavaa riittää koko elämäksi ;)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...