maanantai 25. helmikuuta 2013

Uten Silo paikoillaan!

Se on siinä, Grazie & Hooray! Taas yksi välivaihe saavutettu loputtomassa projektissa nimeltä työhuoneen sisustaminen. Aina on jotain kesken, sillä taulut on tarkoitus sijoittaa tauluhyllylle. Mutta askel kerrallan :) Ja hei, onneksi on kesken, sehän on oikeastaan ihan parasta!

Työhuoneeseen on tullut oikea klassikkojen keskittymä. Työpöytänä on Muuramen Kolmoset -laatikosto ja L-taso, valaisimena Yki Nummen Modern Art, istuimena Vitran DSW ja nyt vihdoin, seinällä Vitran Uten Silo. Näistä elementeistä on hyvä rakentaa ajatonta ja oman näköistä työskentelytilaa.








Nythän se lokerikko on aikalailla tyhjillään, saapa nähdä millainen pikkutavaran hamsteri tuosta tulee. Jos tämä olisi eteisessä, niin se olisi jo ammuttu täyteen tavaroita, joille käsi etsii laskutilaa kotiin tullessa. Työhuoneessa työskennellään ja bloggaillaan, joten on toiveita että lokerikko pysyy siistinä. Olen tosi iloinen tuosta, sillä olen sen ostamisesta jo pitkän aikaa haaveillut.   Nyt Stockmannin kanta-asiakasalennus oli sellainen tarjous, josta ei voinut kieltäytyä ;)

Mukavaa uutta viikkoa ja loistavaa lomaa heille, joilla sellainen on. Itsekin teen vähän kevennetyn viikon, joten loppuviikosta luvassa on kulttuuria, sisustamista, ystäviä ja urheilua.

Iloa päivään :)

11 kommenttia:

 1. On se kyllä tosi hieno ja sopii tuohon työpöytään + tuoliin täydellsesti. Mulle tuli visio tuosta keittiössä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiössäkin voisi toimia mainiosti! Juuri ne sakset, kynät sun muut pikkujutut olisivat aina käden ulottuvilla. Kiitos Zubi kommentista :)

   Poista
 2. Kylläpä on upeita klassikoita!! Minäkin tykkäisin uten silosta, mutta en ole keksinyt sille paikkaa vielä... :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Esmeralda! Mielestäni Uten Silo vaatii vähän tilaa ympärilleen, jotta pääsee oikeuksiinsa. Ehkä teiltäkin paikka vielä löytyy ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää.
  Meidänki Uten Silo näytti varmaan aluksi tuolta, nykyisin vähän täydemmältä. :D Eteisessä siihen on kertynyt kaikki mahdolliset avaimet, koko perheen aurinkolasit, kyniä, taskulamppuja, aurinkorasva, puhelimien laturit, koruja ym... Pitäisi joku päivä tyhjentää koko lokerikko ja katsoa mitä kaikkea se onkaan sisuksiinsa saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla lokerolla on varmasti kerätä itseensä kaikkea tavaraa :) Hauskan näköinen se on -ja käytännöllinenkin!

   Poista
 5. On kyllä niin hieno tuo Uten Silo! Muutenkin tykkään teidän työhuoneesta paljon, saat tulla pian meillekin pistämään työhuoneen kuntoon ;)

  -Heli-

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...