tiistai 19. helmikuuta 2013

Vakava valovaje


Johan nyt on! Tuoreen uutisen mukaan Jyväskylässä on paistanut aurinko 2,5 kuukaudessa yhteensä 18 tuntia! Eikös kuulosta vähän heikohkolta vitsiltä? Joku raja sentään pitäisi harmaudellakin olla :D Koska olen enemmän tekevää kuin kitisevää sorttia, olen piristänyt pienilä oransseilla jutuilla keittiötämme ja mieltäni.

Mieli virkeäksi, vaikka väkisin ;) Onneksi sentään päivänvaloa riittää jo vähän pidemmälle ja tieto siitä, että kevättä kohti mennään piristää mieltä. 

Onko teilläpäin näkynyt aurinkoa viime aikoina? Jos on, niin miksi mä en asu siellä? ;) 

Ps. Alla aamulla ilmestynyt toivepostaus keittion tuoleistamme. 

25 kommenttia:

 1. Näin pimeänä kautena toisaalta osaa arvostaa niitä pieniäkin auringon pilkahduksia :)Väriterapiakin toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, väriterapiaa tarvitaan aurinkoa odotellessa :)

   Poista
 2. Täällä paistoi päivällä aurinko, mutta vain pari tuntia... Virkisti se silti! Mulle tuli tästä mieleen kun muutin Jyväskylään, niin tilastojen mukaan kaksi ekaa vuottani siellä olivat juuri tuossa kaupungissa sateisemmat kuin missään muualla Suomessa. Fillarilla liikkuva opiskelija kiitti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari tuntia on jo tosi paljon :D Tuosta kommentistasi tuli mieleen, että pitäisikö muuttaa vähän etelämmäksi ;)

   Poista
 3. Mä näin tänään vilauksen auringosta Jyväskylässä, tosin työhuoneen ikkunan lävitse. ;) Todellakin tuota ihanaa ja energiaa antavaa valoilmiötä kaipaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minä olen varmaan viettänyt aikaani juuri silloin jossain ikkunattomassa kokoustilassa, hitsi! No, huomenna uusi yritys!

   Poista
 4. Tänään todellakin paistoi aurinko Jyväskylässä, puolen päivän jälkeen tuli niin kirkas valoilmiö ikkunoista sisään, että tytärkin osoitti ikkunaan ja sanoi "kato äiti" :) Olen tosiaan hoitovapaalla ja kotona lähes kaiket päivät, joten säätä tulee seurattua ja täytyy sanoa, etten ole tänä vuonna vielä moista valoilmiötä nähnyt (samalla paljastui kotona muutakin, on vähän huolimattomasti jotakin kohtaa siivottu..).

  Ps.mitä olet hankkinut tuon orannsin Keep kalm kortin? Entäs tuon tauluhyllyllä näkyvän mustakeltapallero-taulun?

  VastaaPoista
 5. Aurinko on siis todistettavasti suvainnut näyttäytyä, mahtavaa! Sitten se alkakin muistuttelemaan seuraavaksi ikkunanpesusta ;) Keep calm-kortti on Pienikamarilta, siellä on tosi ihana korttivalikoima muutenkin. Mustakeltapallerot ovat pala Marimekon Räsymattokangasta, jonka olen kehystänyt meidän tuparimenun kanssa. Se on hauska muisto kivoista juhlista tuossa hyllyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Menenkin pistäytymään vihdoin sinne Pienikamariin. Olenkin etsinyt kivoja sisustuskortteja vaikka mistä.

   Poista
 6. Tänään tosiaan aurinko pilkahti puolenpäivän jälkeen, vihdoin! Töissä lasten kanssa aloimme tarkastella säätä kuukausi sitten ja alkaa käydä hieman tylsäksi ainainen pilven kuva seinällä.. ;) -Heini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vaihtelua säähän edes varhaiskasvatuksen / perusopetuksen nimessä :D

   Poista
 7. Tervetuloa Länsi-Lappiin. Täällä on aurinko näyttäytynyt parin päivän aikana melkein tuon 18 h. Toivotaan, että Keski-Suomessakin kirkastuu ihan kirjaimellisesti. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkö se aurinko paistaa! Sellainen viikon hiihtoloma olisi kyllä aika poikaa Lapin kimaltavilla hangilla. Ja arvaa mitä, meillä paistaa tänään aurinko!

   Poista
 8. Mun työpäivä kesti kello yhdeksään asti sisätiloissa, enkä edes tiedä millanen sää tänään on ollut :( Auringosta saa paljon energiaa, onneksi loma odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työt ne joskus ikävästi rahoittaa auringista nauttimista ;)

   Poista
  2. Heh, siis rajoittaa piti kirjoittaa :D Mutta ei tuo ei tuo noinkaan ihan metsään mennyt ;)

   Poista
 9. Melkein kaikissa blogeissa alkaa jo näkymään kevään merkkejä, ihanaa! Kukat ovat kyllä yksinkertainen, mutta erittäin toimiva tapa tuoda hieman piristystä kotiin :) Tykkään!

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kevät sieltä tulee, maaliskuu on jo ensimmäinen kevätkuukausi :)

   Poista
 10. Täällä pilkahti sitten manailun jälkeen nopeasti tänään ja tuli hirveä siivousvimma kun näki sen kaiken lian :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä me ollaan manaamaan, kun heti kirkastui! Tänään meilläkin möllöttää kirkas valopallo taivaanrannassa, jes :) Ai mitkä liat, ei meillä vaan! (no EIPÄ!)

   Poista
 11. Täällä laitetaan oransseja juttuja ja mä vaan bloggailen harmaasta ;) mutta kyllä, Jyväskylässä on nyt kaunista!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä väriripauksia sinne ja tänne. Ja kohta paluu tuttuun harmaaseen ;)

   Poista
 12. Tulin vastavierailulle, ja mikäs ihana blogi täältä löytyikään! :) Ja niin kaunis koti! Mukana ollaan siis seurailemassa :)

  VastaaPoista
 13. Juu harmaata on ollut ja juuri työkavereiden kanssa puhuimme samasta uutisesta. Onneksi tällä viikolla aurinko on lämmittänyt mieltä ja antanut luvan odottaa kevättä pikkuisen enemmän. Itse olin ajattelut ostaa keltaiset tulpaanit vasta pääsiäisenä, mutta enpä taida malttaa odottaa sinne asti. :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...