lauantai 9. helmikuuta 2013

Writer´s Block

Voi miten nokkela otsikko, olen selkeästi tänään tulessa!

Harri Koskisen suunnittelema ja Design House Stockholmin valmistama Block -valaisin on löytänyt tiensä kotiin. Valaisin ei esittelyjä sen kummemmin kaipaa, sen verran monesta kodista tämä klassikko löytyy.


Ensisijoituspaikka Blockille on String-hylly, jossa se on kyllä aika hauska. Nyt se pääsi muumimaiseen seuraan.


Täytyy mallata valaisinta myös takan päälle ja makuuhuoneeseen, niissä voisi olla tunnelmavalon tarvetta.


Meillä vietetään miehen synttäreitä. Jännä miten vuodet kuluvat, mutta itse ei vanhene yhtään ;) Mukavaa lauantaita!

12 kommenttia:

 1. Kivan näköinen on tämä klassikko. Itsekin innostuin uudelleen tuosta valaisimesta kun sitä hehkuttelit. Laitoin Glorian kodin tilaukseen, jolloin saan lahjaksi tuon lampun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Hyvän diilin teit :) Ja hauska kuulla, että olen toiminut hankinnan innoittajana :)

   Poista
 2. Noi piirustukset on ihan parhaita :):)

  VastaaPoista
 3. Mietin jossain vaiheessa myös String-hyllyä kotiini, mutta nyt olen vaihtanut ajatuksen laatikostosysteemiin. Hallissa olisi sopiva paikka, Pitäisi kerätä laatikoita ensin kirpparilta yms-paikoista. Siitä se sitten lähtee.

  Kiitos käynnistäsi blogissani. Tervetuloa uudelleen.

  VastaaPoista
 4. Kotiasi on ilo katsella ja sisustaminen on selvästi intohimosi :) Pienenä ajatuksena minulle kuitenkin heräsi, onko design-esineillä enää tarpeeksi tilaa hengittää, kun sisustuksessa käyttää niitä paljon? Tietystihän ne ovat kauniita ja designin ystävältä niitä olettaa löytyvänkin. Omaan silmään näyttää vain jo hiukkasen ylimitoitetulta, varsinkin kun kaikki tuotteet ovat niin tuttuja eikä niinkään "erikoisempia" design-tuotteita. String-hyllyn esineiden asettelukin voisi ehkä olla hieman leikkisämpi? Rentoutta ja raikkautta kaipaisin ehkä lisää tähän sisustustyyliin, vaikka pidänkin enimmäkseen valinnoistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi! Kiitos kommentistasi. Kaikki kotimme tavarat eivät ole designia vaan mukana on aika paljon myös ihan "perushuonekaluja". Sting-hyllyn aseltelma meni itse asiassa uusiksi jo aika pian kuvan ottamisen jälkeen, liikkeeni ovat välillä nopeita :) Meillä ei ole mitään kovin erikoisia design-tuotteita ja olen osittain myös aika turvallisuudenhakuinen sisustuksessa; en haluaisi kyllästyä hetkessä ja siksi yritän löytää aikaa kestaviä, mutta osin myös aika yllätyksettömiä ratkaisuja. Uskon, että aika tuo kotiin kerrostuksellisuutta ja leikkisyyttä kaipaan itsekin! Sisustaminen ei todellakaan ole mitään vakavaa hommaa :) Block on muuten menossa meidän makkariin, jossa ei ole mitään designia, jospa siellä olisi sillä tilaa hengittää. Kiitän vielä uudelleen kommentistasi, sillä vaikka siellä piili kritiikin siemen, koen että olet myös oikeassa. Opettelemassahan täällä ollaan, eikös niin? :)

   Poista
  2. Tietysti! Ilolla olen seuraillut blogiasi enkä itsekään ole minkään sortin ammattilainen, mutta tällainen ajatus vain heräsi tänään, kun mietin mitä silmä jää hieman kaipaamaan :) Ja tärkeintähän on tietysti, mitä sinun silmäsi näkee! Kotisihan on uusi ja ajan myötä sisustus elää ja siihen tulee juurikin sitä kerroksellisuutta. Pieni kritiikin siemen ei missään nimessä ollut tarkoitettu ilkeämielisesti! Itse koen, että joskus hyvässä hengessä esitetty pieni kritiikki saa minut miettimäänkin jotain asiaa uudemman kerran, mikä on joskus hyvänä apuna oman sisustuksen pulmakohdissa :)

   Poista
  3. Juuri näin :) Ja se tässä bloggaamisessa on juuri hauskaa, että saa heijastuksia omille ajatuksilleen ja visioilleen. Samalla tässä tietysti myös raottaa omaa kotiaan tuhansille ihmisille ja se on joskus aika hurjaa. Anna vaan jatkossakin kommenneja ja ideoita, ne pitävät mielen virkeänä. Mukavaa sunnuntaita :)

   Poista
 5. Tuo on kyllä hyvä tuo Block valaisin niin moneen paikkaan! :) Täällä se on kanssa seikkaillut tv-tasolla, ruokapöydällä ja yöpöydällä.. siitä tulee niin kaunis valo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän on juuri Blockissa parasta, kun se sopii minnevain. Ja valo on todella pehmeä ja kaunis :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...