perjantai 8. maaliskuuta 2013

Courteneyn kotona

Hyvää iltaa!

Perjantai-illan kevennykseksi haluaisin esitellä teille hyvän ystäväni  Monican Courteney Cox:n kodin. Tyyppi asuu Malibussa ja on mieletön siivousfriikki ;)


Tässä me aina Frendien kanssa jutskaillaan..


Sitten illan viiletessä voi laittaa tulen takkaan... siis jos lämpötila laskeekin alle +25 c. 


Kokkaillaan ja nautitaan ehkä lasi viiniä...


Ollaan vain ja hengaillaan.


Tää olis se mun vierashuone.


No tässä nukkuu sitten Monica Corteney Cox.


Se aina tuulettaa, on kuulema aamuisin niin raskas ilma.


Kyllä me molemmat mahdutaan keittiöön. Tosin se saa laittaa safkat kun tulee selkeästi vähän kevympää versiota.


Illan matsit otetaan biljardissa ja sitten puhutaan vähän pahaa siitä luihusta exästä. Harmi, kun se on vaan aika hyvänäköinen.


Onneksi on tuo lasikaide, muistatteko kun siinä ruotsalaisessa mökissä ei ollut...?Sellainen paikka ja sellaiset maisemat. Kyllä me aina viihdytään!

Sisustus on moderni olematta lainkaan kova. Mukana on paljon kulunutta pintaa ja viherkasveja. Maisemat ovat henkeäsalpaavan upeat ja ne on otettu osaksi sisustusta isojen ikkunoiden avulla. Se, mikä tekee tästä kohteesta erityisen mielenkiintoisen, on tämä:

Ennen:


Jälkeen:


Courteney palkkasi sellaisen pienen armeijan verran ihmisiä ja tuunasi koko talon ja ympäristön uuteen uskoon. Lopputulos on mielestäni todella upea ja mikäs siinä, kun kerran rahaa on! Mitäs sinä tykkäät? Lähdettäiskö kesälomareissulla kylään? ;)

Kuvat Elle Decor

8 kommenttia:

 1. No lähdetään vaan, kysyitkö saatko ottaa meidät mukaan? Mutta huonoa tuunaamista ,kun on hävittänyt ton MAHTAVAN kaari-ikkunan! Sietäs joutuu vuodeks siivouskieltoon:(( koko Mokaaja, eiku Monicako se oli:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta huomasin, että kaari-ikkuna on poissa! PIkkuinen Malibu-reissu olisi kyllä aika kiva ennen kesää ;)

   Poista
 2. Todella kauniiksi ovat remontoineet talon. Tykkäsin jopa sisustuksesta paljon. Yleensä julkkiksien kodit on niin runsaita ja kruusattuja, että melkein oksettaa. :D Tämä oli kyllä mukavaa vaihtelua. Tuon maiseman voisi siirtää meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huikeat maisemat! Tämä julkkiskoti herätti mielenkiintoni juuri siksi, että vaikka raha "haiseekin", niin sisustus on aika maanläheinen.

   Poista
 3. Huikean hieno! Kiva frendi sulla...

  VastaaPoista
 4. Aikas huikee kämppä Monicalla! Joo, oon niin messissä lähteen! ;)

  VastaaPoista
 5. Aivan huippukaunis koti! Mistäköhän saisi tuollaisia vierashuoneen puusohvia? Tuollaisen minäkin haluaisin meille. Tosi kaunis myös tuo tolpaton lasikaide. Oon kanssa tuollaista tolpatonta kaidetta ajatellut hankkia meidän terassille. Huomasin, että Suomen markkinoille on tullut nettikauppa http://www.kaidekauppa.fi/, josta saa itse suunniteltua kaiteen ja näkee hinnan saman tien. Kaikista muista yrityksistä täytyy tiedustella hintaa tarjouksen muodossa.

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...