torstai 7. maaliskuuta 2013

Designherkut Aallon Museokaupassa

Kerroin Alvar Aalto Design -postauksessa viime viikonlopun vierailusta Aalto museoon ja siellä erityisesti julistenäyttelyyn. Museon yhteydessä sijaitsee Museokauppa, johon haluan tarjota teille pienen kurkistuksen. Itselle ainakin tuli yllätyksenä tuotevalikoima ja ylipäätään se, että  Jyväskylässä voi näitä muutamia edustuksessa olevia design-tuotteita nähdä livenä ja ostaa.


Esillä on Artekin ja Vitran klassikoita
 (Uten. Silo -lokerikko, Hang it all -naulakko, Tankki-tuoli ja Aalto tarjoiluvaunu). 


Upeat Artekin valaisimet yhdessä sievässä rivissä. 


Yllätyksekseni putiikissa on myös edustettuna tanskalainen Muuto. 


Artekin Siena -kuosisia tuotteita kasseista tarjottimiin. Meille on muuten tulossa eräs keltainen Siena-kuosinen piristys lähiaikoina... ;)


Alkuperäistä seeprakuosia tyynynpäällisinä. 

Artekin kaunis syöttötuoli. Harmi vain, että tuo syöttötuoliaika on rajallinen.
Tämä on kuitenkin huonekalu, jolla on mainio jälleenmyyntiarvo.

Alvar Aallon julisteita ja kirjoja voi ostaa myös nettikaupan kautta täältä.  Yksi juliste meillä odottaa kehyksiin pääsyä, muita ostoksia en tehnyt. Kauniita esineitä on ilo katsella ja tässä putiikissa voi pyörähtää ilman ostotarkoituksiakin museoreissulla.

Aurinkoista päivää, ihanaa kun eilisesestä lumipyrystä ei ole enää tietoakaan!


11 kommenttia:

 1. Oi tuommoinenkin ihanuus ihan tässä lähinurkilla! Oliko siellä myynnissä Sienaa tyynynpäällisinä tai ihan kankaana?

  VastaaPoista
 2. Siena on kyllä kiva kuosi. Veikkaan, että teille kotiutuu keltainen tarjotin :)

  VastaaPoista
 3. Veikkaan keltaista sienaa kankaan muodossa tai tyynynpäällisenä ;) Ystäväni oli juuri hankkinut sienaa ison pinon, keltaisena, mustana ja valkoisena. Ihastuin siihen itsekin kovasti, tekisi mieli mustavalkoisena hankkia keittiön tai pojan huoneen ikkunaan :)

  ...Ja mikä herkku toi syöttötuoli! Harmi että on jo stokke ostettu! :D

  -Heli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siena on kyllä tosi ihana kuosi! Verhoinakin toimisi loistavasti, sellaiset valelaskosverhot voisi olla Sienasta aika makeat :) Stokke ei ole ihan niin nätti kuin Artekin syöttis, mutta paljon pitkäikäisempi kyllä. Meillä on jo muunnettu siitä juniorituoliversio :)

   Poista
 4. Artekin tuotteet ovat kyllä niin kauniita. Niitä löytyy lapsuudenkodistani aika paljon ja huomaan, että iän myötä kaipaan niitä koko ajan enemmän myös omaan kotiin. Ruokapöytä tulee ainakin varmasti, sitten kun on isomman pöydän aika. Tuo putiikki näyttää erittäin kivalta, ihan uusi juttu mulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, mitä vanhemmaksi elän sen enemmän Artekia himoitsen ;D Nyt jopa ihailen tuota tarjoiluvaunua, jonka sujuvasti lyttäsin viisi vuotta sitten epäkäytännölliseksi ja vähän rumaksikin ;)

   Poista
  2. Hah! Sama! Pari vuotta sitten tuo tarjoiluvaunu oli susiruma, nyt siinä on jotain ihan kiehtovaa, vaikka ei suosikkilistalle vieläkään pääse.

   Poista
 5. Aallon museokauppa on ihan uusi tuttavuus. En ole aiemmin kuullut, harmi, sillä opiskelin Jyväskylän yliopistossa ja kaupunki on muuten tuttu. No, tietääpä mihin suuntaa, kun Jyväskylään joskus matkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä ajattelinkin tästä postailla, moni ei varmaan ole hoksannut tämän olemassa oloa :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...