keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Pikkuneidin uudet vaatteet

Nelly-nalleyhteistyön tiimoilta sain alennettuun hintaan ostaa lastenvaatteita tyttärelleni. Hirmuisen valinnanvaikeuden jälkeen päädyin seuraaviin ihastuttaviin vaatteisiin:

Guessin ihana seilor-henkinen mekko, jossa kuosi on tummansinistä raitaa. Kauluksessa on soma pitsirusetti ja takana on nepparit. 
Mekon kanssa samaan settiin kuuluu pehmeät ja joustavat  Guessin capripituiset legginssit, jotka ovat meidän tytölle vielä pituuden puolesta lähes täysimittaiset.

Toinen hankinta on Marc O´polon pehmoinen huppari, joka menisi kyllä mallinsa puolesta pojallekin. Otin jälkeen tarkoituksella reilun koon, ensin tuota voi käyttää vähän mekkomaisena paitana ja myöhemmin sitten ihan perushupparina.


Kangas on ohutta, pehmeää ja joustavaa. Tästä tulee varmasti yksi lempivaatteista. Marc O´polon hupparissa on myös aurinkosuoja, joten tämä on myös mainio kesävaate. Valitettavasti tätä hupparia ei ole tällä hetkellä verkkokaupassa.


Lastenvaatteissa yritän aina muistaa ostaa vähän kasvunvaraa. Onneksi monet vaatteista mukautuvat  hihoja tai lahkeita käärimällä ja näin käyttöaika pitenee. Välillä on vaikeaa kaupassa hahmottaa, onko vaate lapselle sopiva vai ei. Usein sitä unohtaa, miten nopeasti pikkuiset kasvavat :) Olen ottanut periaatteeksi, että aina kun emmin kahden koon välillä, valitsen isomman. Seuraava homma onkin neidin vaatekaapin läpikäyminen ja pienten vaatteiden syrjään siirtäminen. Yhtenä päivänä 104 cm tytöllä oli päällään 86/92 cm housut, jotka näyttivät aika hassuilta. Sen päivän vaatevastaavia eli miestäni ja tytärtäni ei haitannut tilanne ollenkaan ;D Ehkäpä on siis parempi pitää kaapinsiivouspäivä ennemmin kuin myöhemmin ;)

Mitäs pidit valitsemistani vaatteista? 

Linkit menevät Nelly-nallen nettipuotiin, jossa on ilmaiset toimituskulut maaliskuun loppuun saakka. 

12 kommenttia:

 1. Kyllä on sievät pikkuneidin asut :)

  VastaaPoista
 2. kiva tää ensimmäinen guesin asukokonaisuus. Jotenkin nyt tuntuu tämä tasaraita poikkeuksellisesti miuhun uppoavan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset mehtäemäntä! Minäkin olen ihan raitafani! Sopisiko raitamekossa mennä teillä kouluun? :)

   Poista
 3. Miten aikuisille ei ole tuollaista samanlaista raitamekkoa! Höh. Ihanan keväinen pikku prinsessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin voisin kesällä pistää päälleni tuon raitamekon :)

   Poista
 4. Tosi kivoja vaatteita. Oma 6-vuotiaani huolisi itselleen taatusti kaikki. Hih, alkoi naurattaa tuo capripituiset legginsit. Eivätkö nuo ole legginspituiset caprit? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PItää ihan miettiä... :D Siis eikö capripituus ole se polven alle oleva? Ja legginssi tarkoittaa ns. sukkahousuja ilman sukkaosaa. Siloinhan se on capriptuiset legginssit. Vai olenko edelleen ihan ulalla? ;) Mutta tytölleni nuo ovat kyllä ihan rehelliset legginssit! Onneksi en ole varsinainen muotibloggari :)

   Poista
 5. Tosi kauniita vaatteita, tuo "Markon" huppariasu uppos muhun :)

  VastaaPoista
 6. Ja kun itsellä ei ole enää ihan pieniä prinsessoja.... kiinnitin huomion tuohon lasten seinään.
  Kauniin värinen ja valkoinen yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinä on kyllä todellinen energiapommi! Pinkki on tytön lempiväri ja hänen toiveestaan seinä maalattiin. Valkoiset kalusteet rauhoittavat muuten värikästä tunnelmaa.

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...