torstai 14. maaliskuuta 2013

R niinkuin rakkaus
Kirjoitin liitutaululle LOVE. Tyttö kysyi mitä se tarkoittaa ja minä kerroin, että se tarkoittaa rakkautta. Mutta ei Love ala ärrällä, kolmevuotias totesi. Se on är niin kuin rakkaus! Kirjoitimme sitten loven alle rakkaus ja kaikki olivat tyytyväisiä.


Kotona jo vähän vihertää, vaikka ulkona viimoo tuuli. Antaa nyt olla talvi ihan rauhassa, kyllä se kevät vielä ehtii. Voisinko saada jonkin hortonomipalkinnon, sillä olen pitänyt basilikaa elossa jo kuukauden.


Pihallakin vielä vihertää, nimittäin tuija-pensaat. Koko viikon ostoslistalla keikkuneet suojaharsot ovat vielä puutarhakaupassa, muttä sääennustuksesta päätellen ehdin ne peittelemään tuijat kevättä. Hirmuinen kiire olisi kohti valoa ja lämpöä, mutta maltetaan vielä. Usein se paras hetki on tässä ja nyt.8 kommenttia:

 1. Oi, ihana tyttö :) Minä tapoin persiljan, basilikan ja oreganon viikossa.
  Lisäsin sinut omalle "näitä luen" -listalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä sitten toinen hortonimi :D Kiva kuulla, että pääsin listallesi :)

   Poista
 2. Voi mikä suloisuus tuo tyttö. :) Saat ehdottomasti hortonomi kunniapalkinnon, sillä mä yleensä tapan basillikan viikossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Nyt vedellään tuon basilikan kanssa ennätyksiä ja kunniapalkinto lämmittää mieltä ;D

   Poista
 3. Hei Kerttu! Kiva kun jätit kommentin ja tervetuloa mukaan :)Olen löytänyt viimeaikona kommentointien perusteella varmaan kymmenen ihanaa blogia ja taisin löytää taas, eli jään seurailemaan myös sun blogia! Ihana tuo pyöreä liitutaulu! Olen ihaillut sitä monta kertaa fds:n nettisivuilla. Onko tuossa taulussa myös magneettipinta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, kun löysit tänne! Liitutaulu on FDS:sta ostettu ja siinä tosiaan on myös magneettipinta :) Aurinkoista päivää Katariina!

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...