keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

SisustuskopioEi vain voinut mieltä malttaa. Tässä yhteydessä voisi kysyä, että arvaa mitä eroa on ammattilaisvalokuvaajalla ja amatöörillä...? ;) Tuo ylin kuva ja mustavalkoinen Milk-valaisin on jäänyt kummittelemaan mieleeni. Jotenkin niin yksinkertaisen kaunista!

Kiitos vielä kaikista edellisen postauksen kommenteista. Olen iloinen, jos olen onnistunut tuomaan hymyä huulille! Sillä tekin olette saaneet minut hymyilemään ja sehän on koko tämän blogin tarkoitus. Tuottaa hyvää mieltä, eikä ainakaan ottaa elämää ja sisustamista liian vakavasti. 

EDIT// Tarkennuksena, että ylempi on tanskalaisen &Traditionin Milk-valaisimen mainoskuva ja alla oleva siis oma kopioni aiheesta :)

16 kommenttia:

 1. Mitä kaapistoja sulla näkyy kuvissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Hei! Alla olevassa kuvassa on Ikean Malm-lipasto.

   Poista
  2. Vielä kysymys Ikean Malm-lipastoista:

   Olemme ostamassa meille samoja Ikean lipastoja valkoisena. Minua mietityttää enää vain tuo valkoisen sävy niissä, mikä ainakin paikanpäällä ikeassa näyttää enemmän kerman valkoiselta. Oletko itse ollut tyytyväinen malmien valkoisuuteen? Ja saako kysyä millä valkoisella teidän seinät on maalattu? Niitäkin kun on niin turhan monta erilaista valkoista ja olemme maalaamassa uuden kotimme seiniä... ja valkoinen maali pitäisi osta valita. Valintojen vaikeutta :D

   Tulipas liuta turhamaisia kysymyksiä, mutta taitaa sopia tuohon aikaisemman juttusi teemaan miesten ja naisten välisestä erosta. ;)

   Helena

   Poista

  3. Minua ei Malmin sävy häiritse, tosin seinämmekään eivät ole vitivalkoiset. Seinät ovat maalattu Tikkurilan sävyllä NCS S 1500-N. Ja hyvä että kysyit, nämä sävyjutut on tosi tärkeitä :)

   Poista
 2. Mä tykkään myös kovin Milk-valaisimesta, se on kaunis. :)
  Voi vitsi, että repesin tuossa edellisessä postauksessa. Toi on niin tuttua! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin ihana, harmi kun sitä ei taida saada vielä Suomesta.

   Poista
 3. Mutta mistä noita mustia milkejä saisi? Olen metsästänyt tuloksetta....

  VastaaPoista
 4. Mahtava kopio! Todellakin yksinkertaisen tyylikästä!

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Sama Milk-kummitus näyttäytyy minullekin vähän väliä...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavasti sanottu tuo Milk-kummitus! Minuakin on sama haamu se seuraillut kuukauden päivät :)

   Poista
 6. Moi! Ilahdutan teitä tiedolla, jota olen pantannut jo tovin! Kohta ei tarvitse tehdä feikkisisustusta vaan voidaan laittaa ihan oikea ja meidän monien mielestä oikean värinen Milkki kehiin :) Olen mustavalkoisen kotimme asukkaana vinkannut Room21:stä tilaamaan lamppua myyntiin ja he ovat ystävällisesti laittaneet tuotetta tilaukseen. Joku kaunis kevätpäivä muutaman viikon kuluttua se on siis saatavilla! Valoa kevääseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lilli! Ihan mahtavaa :) Tämä tieto taisi maksaa minulle noin 150 euroa ;)

   Poista
 7. Kyllä vain, keveni mieli ja kukkaro! Voin vinkata, jos saan väliaikatietoa lampun kotiintuloajasta! Nautitaan nyt iloisesta odotuksesta koko rahan edestä, jooko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkaa ihmeessä kun tiedät! Täälläkin odotellaan innolla :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...