maanantai 11. maaliskuuta 2013

Todellista arjen luksusta

Heippa!

Ihanan reippaasti on lähtenyt Myyrä-arvonta käyntiin. Aika osallistua on siis sunnuntaihin saakka.

Kaipasin kylpyhuoneeseen vähän kylpylätunnelmaa ja sitähän järjestyikin pienillä taikatempuilla. Sain siskoltani lahjaksi Woodwickin huonetuoksun, joka on todella ilo silmälle. Kaunis pakkaus yhdistettynä hentoon tuoksuun tuovat pientä luksusta arkeen. Mielestäni kynttilä antaa sopivasti tuoksua ilman sytyttämistäkin.


Irrotin kukkakimpustani valkoisen liljanoksan ja laitoin sen kylpyhuoneen koristukseksi. Tämä on ehdottomasti yksi lempikukistani, yksinkertaisen näyttävä ja kaunis.


Marmorialunen sopii hyvin myös kylpytilaan ja se tuo myös omalta osaltaan pientä ylellisyyttä. Omanihan on hankittu kirpparilta eli ylelllisyyden tunne on todellakin vain tunne. Muutaman euron oston voi olla tosi mieluinen ja monikäyttöinen!


Mikä sitten on todellista arjen luksusta? Minulle se on sitä, että on sisko jolle voi soittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Se on sitä, että joku tuntee sinut päästä varpaisiin ja jakaa samat muistot. Minulle siskoni on yksi parhaista ystävistäni, sellainen johon voin luottaa täydellisesti. Olen myös hänen tukenaan ja puolellaan, tapahtui mitä tapahtui. Ja hän iloitsee kun onnistun tai innostun ja toimii ennen kaikea järjen äänenä kun sitä tarvitaan. Olemme nauraneet, että hän on valinnut sen jonon, jossa jaettiin järkeä ja pituutta, minä harhauduin sitten sinnen jonoon, jossa pätkille asennettiin extraa tunnepuolelle ;) 


Hän myös tiesi, että ilahtuisin tästä lahjasta, sillä hän tuntee minut. Hän on kuulema lukenut jokaisen sepostuksen, jota olen koskaan blogiin kirjoittanut, joten varmasti hän näkee tämänkin. Kiitos, että olet olemassa.

Luksusta on se, että ympärillä on rakkaita ihmisiä ja kauniita asioita. 


9 kommenttia:

 1. Ihana lahja siskoltasi! :) Juuri eilen Woodwicin kynttilöitä netissä ihailin, mutta en tilannut! Koska tein juuri viikonloppuna kaksoissiskoni kanssa sopimuksen kuukauden pituisesta "tilaus ja osto-lakosta" :D Joka toivottavasti pitää! Ja asiaa puhut, siskot ovat maailman tärkeimpiä tukijoita ja kuuntelijoita <3

  -Heli-

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Siskoa parempi juttu elämässä voi olla vain kaksoissisko ;) Varmasti siskosta saa hyvää tukea myös ostolakossa! Ajatella, että elämän pisin ihmissuhde tulee monesti omaan sisarukseen <3

   Poista
 2. Hei, kiva blogi ja kaunis koti. Silmääni osui makkarisssasi oleva turkistorkkupeitto. Itsekin olen tuollaisesta haaveillut, mistähän sellaisen voisi hankkia?

  -päivih-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista päivih! Torkkupeitto on ostettu Askosta ja se on kyllä ihanan pehmeä. Oman ostin alesta tämän vuoden puolella, kannataa käydä katsomassa vieläkö niitä saisi. Toinen sävy taisi olla beige.

   Poista
 3. Todella kaunis ja herkkä asetelma! Kunpa itselläkin olisi tilaa kylppärissä, niin tekisin kaikkia kivoja ja kauniita somisteluja siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset Irina! Kyllä elävällä kukalla saa jo tunnelmaa, vaikka tilaa olisi ihan pikkuriikkisenkin :) Toinen juttu onkin se, miten ne kuvat menestyvät kylppärissä ;)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...