keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tykkään!


Tämä vihreä tunkee alitajuntaani kovaa vauhtia... Mitä itse tykkäät? 


Miten mustavalkoinen kuva voi ollakin näin mielenkiintoisen näköinen? Tykkään todella paljon, taidokasta kuosien ja materiaalien yhdistelemistä. 


 Ja tämä tuo mieleen taas neidin pian esittelyvuoroon pääsevän uudistetun huoneen. Värit ovat todellakin irti!


Postiluukusta löytyi uusin Avotakka herkullisine kuvineen. Taidan lopettaa keväthöpötykset hetkeksi, täällä on nimittäin sellainen lumipyry, jota ei ole hetkeen nähty ;) Takkaan tulet, villasukat jalkaan ja teekuppi käteen, siinä on illan suunnitelma.

Blogistani löytyy nyt jokaisen postauksen lopusta tällainen Facebookin Like -nappula. 
Saa painaa, jos tykkää :)


Kevätmieltä kaipaavat voivat lukea tänään toisenkin ilmestyneen postauksen Kevään sävyissä.


13 kommenttia:

 1. Musta-valkoinen kolahti. ;) Täälläkin teekupponen kädessä blogikierroksella vaikka meillä on paistanut aurinko tänään. =)

  VastaaPoista
 2. Sama lehti nenän alla täälläkin. Ihanan keväisiä kuvia.

  VastaaPoista
 3. Pikkuhiljaa vihreetä, mutta ehkä vain kasvien muodossa :). Sellainen tummempi vihreä menee ehkä paremminkin ja oon ajatellutkin sitä hieman vierashuoneeseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvit ovatkin hyvä tapa lisätä vihreää sisustukseen. Tosin minulla ne tuppaavat muuttumaan ruskeiksi jollain aikavälillä ;)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää Avotakka. Täällä ilta kuluu uuden Divaanin ja sisustuskirjojen parissa. Ei haittaa, vaikka ulkona pyryttää :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun vinkkasit, että Avotakka tuli tänään, meillä ei ole näköjään kukaan hakenut postia kamalan pyryn ja tuulen takia :) siispä laitan sorelit jalkaan ja uhmaan hyytävää keliä avotakan lämpöä tuiskusta etsien...

  Ja tuo vihreä aukeama, kuten myös mustavalkoinen, puhuttelevat! Hienot stailaukset, täytyypä katsoa kuka on jutun takana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uhmasitko tuulta? :) Onnistunut numero Avotakalla mielestäni!

   Poista
 6. Minä pysähdyin myös tuon vihreän aukeaman kohdalla :) Muutenkin tämän kertainen julkaisu oli parempi kuin muutama aikaisempi, tosi kiva!

  VastaaPoista
 7. Eilen tultiin reissusta ja Avotakka, Glorian Koti ja Deko löyty postiluukusta. Vielä en oo ehtinyt avata niitä mutta just on kahvi tippumassa ja sitten lehtien kimppuun.. Meidän sisutuksessa pyötii jo neljättä vuotta vihreän eri sävyt. Keväällä vaaleampaa ja syksyllä tummempaa ja muulloin niitä kaikkia.. :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...