lauantai 2. maaliskuuta 2013

Tytön oma Kartell Take

Lastenhuoneen rikkoutuneen pöytävalaisimen korvaajaa pohdin Tytön pinkki-keltaisen huoneen loppusilaukset -postauksessa. Silloin vaihtoehtoina keikkuivat Aarnion suunnittelemat Swan ja Flat Light  sekä Fatboyn pikkuruinen yövalaisin. Lumi heitti kommenttiboksiin idean Kartellin Take -valaisimesta ja aloin pohtia myös sitä vaihtoehtoa.


En tiennytkään, että tätä valaisinta saa myös mattavalkoisena. Kovin krumeluurista vaihtoehtoa en tytön iloisen värikkääseen huoneeseen halunnut. Kun näin tämän mallin Sisustus Ilossa, ihastuin siihen heti! Palvelevassa liikkeessä on kotisovitusmahdollisuus ja olikin kiva ajan kanssa mallailla valaisinta sen oikeassa ympäristössä. Valaisin on tukeva ja turvallinen. Materiaalina on polykarbonaatti eli sirpaleita ei tarvitse pelätä, vaikka vahinko kävisikin. Korkeus on 30 cm ja leveys 18,5 cm, meille oikein sopivan kokoinen iltavalaistukseen ja satujen lukemiseen.

Kuva täältä
Valikoimissa on lähes kaikki sateenkaaren värit ja tällä valaisimella on helppo luoda katseenvangitsija huoneeseen. Tässä tytön tilassa ei enempää väripilkkuja kaivattu ;)

Kuva täältä
Omaa silmääni nämä mattapintaiset mustat ja valkoiset miellyttävät eniten. Halusin myös valaisimen, joka kasvaa tyttären mukana. Uskoisin, että tämä miellyttää vielä teini-iässäkin.

Sain Kartell Taken Sisustus Ilolta osana yhteistyötämme, kiitos siitä.  Kaunis valaisin ilahduttaa pitkään. Kiitos myös Lumille ja muille ideoita heittäneille, tätä bloggaaminen parhaillaan on :)

Ps. Tänään on ilmestynyt toinenkin postaus Alvar Aallon hengessä, käyhän kurkkaamassa sekin. 

21 kommenttia:

 1. Hyvä valinta :), tuo on kaunis valaisin ja varmasti tykkää vielä teini-iässäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy toivoa että tyttö tykkää vaikka vuodet vierii :)

   Poista
 2. Voi kun on hieno! :)

  -Heli-

  VastaaPoista
 3. Onnistunut valinta! Yksinkertaisen kaunis, valkoinen. :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Noudattaa tätä minun "yksinkertainen on kaunista"-filosofiaani:)

   Poista
 5. Hei, kiva että idea kelpasi :) Tuota mattavalkoista en olekaan ennen nähnyt ja ehdottomasti paras valinta tuohon teidän tilaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpasi, varsinkin kun näin tämän mattavalkoisen!

   Poista
 6. Nuo Kartellin pikkulamput on ihania. Näyttää hyvältä tuo valkoinen, hyvä valinta.

  VastaaPoista
 7. Kaunis on. Muistatko paljon ne maksavat kyseisessä liikkeessä? Itse olen jo kauan aikaa haaveillut tuosta kirkkaasta ja aina liikkeen ohi ajellessa yritän sitä ikkunasta tiirailla, että onko siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on 83 e ja kyllä siellä on myös kirkas vaihtoehto. Ja jos jostain syystä pääsee varastosta loppumaan, niin tilaamalla saa 100 % varmasti!

   Poista
 8. . Olet viisas kun sisutat pitkällä tähtäimellä, aika kuluu niin nopsaan ja hups vaa - tytär kantaa Kartellinsa muuttokuormaan :) t. Heli V.

  VastaaPoista
 9. Olet viisas kuh sisustat pitkällä tähtäimellä. Aika kuluu niin nopsaan, hups vaan - ja tyttäresi kantaa Kartellinsa muuttokuormaan :) Meidän tyttö jo Kartelleineen lähti. Minulle jäi kyllä Kartellin Take kirkkaana, sekin on kiva, mutta tuo matta on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi älä muistuttele kiitävästä ajasta, kun nyt jo hirvittää se päivä kun neiti lähtee...! Yritän pitää sisustusfilosofiana ajattomuuden ja myös sen pitkän tähtäimen. Omaan makkariin olisin voinut valita sen kirkkaan, mutta lapsen huoneessa on jo niin paljon väriä ja meininkiä, että vähän hillitympi valaisin riittää :) Kiitos kommentistasi!

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...