perjantai 5. huhtikuuta 2013

100 % suloinen ja tyylikäs

Heippa!

Tästä perjantaista tulikin oikea asupäivä blogissani, onneksi minulla on tarjota teillä aamuun verrattuna jotain todella söpöä ja tyylikästä ;) Lapset kasvavat ja vaatteet jäävät pieneksi aikamoista vauhtia. Tämä ei liene mikään uutispommi pienten lasten äideille, jotka ihmettelevät ja tuskailevat samaa tilannetta joka ikisen vuodenajan vaihtuessa. Niin myös meillä; koko ulkoilun vaatekerta hujahtaa kerralla uusiksi tänä keväänä. 


Harvoinpa vaatteet aiheuttavat samanlaista ihastelua äidissä, kun tämä Mikk-linen tekninen ulkoilutakki. Ihan ensin kiinnitin huomiota mustavalkoiseen tyylikkääsen A-linjaiseen ulkoasuun ja tyttömäisiin pinkkeihin yksityiskohtiin. Myös pinkkiä karttelevat voivat jatkaa lukemista, sillä takkia saa myös turkoosilla tehosteella :)


Tyttären takin vetoketjussa, hihojen resoreissa, hupussa ja toisessa hihassa olevassa logossa toistuu pirteä pinkki. Samaan sarjaan kuuluu myös samaa sävyä oleva pipo, joka on kuin piste iin päälle.


Koska kyseessä on touhukkaan lapsen ulkoiluvaate, ei nätti ulkonäkö riiitä vaan ominaisuuksien pitää olla  erinomaiset. Mikk-line on tanskalainen laatumerkki, jonka vaatteet ovat veden- ja tuulenpitävä, hengittäviä sekä lämpöä eristäviä. Takki antaa kylmänsuojan -15 c asti eli toimii myös kevättalvella ja alkusyksyllä. Olin vähän huolissani, muuttuvatko valkoiset raidat pian harmaiksi tai ruskeiksi, mutta pinta on likaa hylkivä ja täten helppo puhdistaa. 


Takin huppu on irrotettavaa mallia ja heijastavat yksityskohdat parantavat näkyvyyttä. Käyttövaatteen tyyliin pesukonepesu on sallittu. Takki on hieman pidempi takaa. Meidän 3,5 vuotiaalla koko on 104 ja se on sopivan reilu hänelle. Tavoitteena on, että tämä takki menee kokonsa puolesta vielä syksylläkin.


Takkia ja pipoa saa Nelly-nallen verkkokaupasta täältä sekä tietysti Jyväskylän liikkeestä Kauppakeskus Tawastista, Hoviraitilta. Pojille on samaa takkia turkoosein tehostein. 

Samalta sivulta löytyy myös muut Mikk-linen ulkoiluvaatteet eli haalarit. Ja nyt kerron teille salaisuuden... lastenkokoja on tarjolla aina 174 cm saakka, joten ainakin S ja M -kokoiset aikuiset voivat pukeutua tähän takkiin. En nyt ihan äiti-tytär -tiimivaatteita ajatellut ostaa, vaikka jonkin verran tuo itseänikin houkuttelisi!

Mitäs pidät takista? Itselle vai lapselle ;)

(Postaus on tehty yhteistyössä Nelly-nallen kanssa)7 kommenttia:

 1. Vastaukset

  1. Eikös olekin, vähän jotain erilaista tällä kertaa :)

   Poista
 2. toooosi kiva takki. tykkäääään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattoman suloinen! Sopii tälläiselle musta-valkoiselle äidille ja pinkkiä rakastavalle tyttärelle :D

   Poista
 3. Kuinka tuossa asussa tarkenee leikkiä? Kivalta näyttää, mutta tuli kylmä olo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Älä huoli, lapsella oli kyllä valokuvauksen aikana riittävästi päällä :) Muuten olemme näillä pikkupakkasilla yhdistäneet takkiin toppahousut, fleecetakin, talvikengät, rukkaset sekä lämpimän hatun.

   Poista
 4. Näin arvelinkin. :-) Kyllä kevättä, kevätasuja ja pyöräilyä on vaikea vastustaa, voisiko lunta saada sulamaan jotenkin nopeammin. :-)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...