keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Asu ja tapetti sävysävyyn


Eih, ei tule minusta muotibloggaajaa, ei sillä että pitäisi tai olisi edellytyksiäkään ;D Vaikka vaatteet ovat osa estetiikkaa ja siten sopivat myös tänne blogin sisältöön, on tämä omakuvien julkaiseminen aika kummallista. Lupaisin kuitenkin jossain vaiheessa vilauttaa keväisempää garderobia ja tässäpä on minulla harvinainen asu; ei mitään mustaa. 

Pätevätkö sisustuksessa ja vaatetuksessa samat mielivärit? Meillä kodin perusvärit ovat musta, valkoinen ja harmaa. Nämä toistuvat myös myös vaatekaapissani, tosin sieltä löytyy myös esim. tummaa sinistä, jota en käytä sisustuksessa lainkaan. Joskus 2000-luvun alussa oli sininen kausi, jolloin elin ihan mikkoalatalona katsellen kaikkea sinisten silmälasien läpi. Pikkuhiljaa ovat hävinneet niin sininen sohva, nojatuolit, matto ja verhot. Onko muita 2000-luvun sinisen villityksen kokeneita? 

Olisipa hauska kuulla, onko sinulla samat mielivärit vaatteissa kun sisustamisessa? Vai mennäänkö kotona minalistisella väriskaalalla ja vaatteissa revitetellään? Vai toisinpäin? 

PS. Kurkkaa myös aamun postaus pihasuunnitelmasta ja sen toteuttamisesta. Ja saa liittyä myös lukijaksi, on aina mukavaa saada nimimerkkejä tutustuttavaksi  ja mahdollisia uusia blogiosoitteita vierailtavaksi :)

27 kommenttia:

 1. Meilläkin on aika paljon harmaata ja valkoista sisustuksessa, mutta vaatteita mulla on paljon esim. vaaleanpunaisia. Jotenkin en osaa käyttää sisustuksessa paljoakaan vaaleanpunaista, koska meillä asuu myös tuo mies :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin, että mies ei välttämättä halua asua pinkissä kodissa ;) Mutta pienet väriläiskät toki toimivat, meillä mies ei edes yleensä huomaa jotain sisustustyynyä tai tuikkukippoa, heh!

   Poista
 2. ei onneksi ole koti yhtä musta kuin vaatetus yleensä meikäläisellä..hyvännäkönen asukokonaisuus sulla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mehtäemäntä! Musta on niin turvallinen väri pukeutua (plus hoikentaa ;)

   Poista
 3. Kyllä mullakin sisustuksen värit tuppaa vaatekaapin puolelle :)

  VastaaPoista
 4. Minulla vaatteiden värit ovat aika lailla samaa kuin mitä sisustuksessa käytän. Mustaa, valkoista, harmaata. Tosin vaatteissa pidän myös pehmeistä luonnon sävyistä! Sisustuksessa pidän tekstiileissä graafisista, suurista kuvioista,vaatteissa en taas osaa yhtään pitää mitään kuvioita!

  VastaaPoista
 5. Jep, sininenkausi oli ja meni, onneksi myös täällä... ;)
  Mulla menee kyllä myös vaatteissa mustavalkoisella linjalla, välillä joku väripilkku, esim. huivin muodossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla sininen kausi oli tosi paha, sillä kaiken piti olla sinistä. Se ei siis ollut mikään tehosteväri ;D

   Poista
 6. Olen huomannut, että asiakkaillani on usein samoja värejä päällä, mitkä on heidän mieleen myös sisustuksessa. :) Sinulle on tunnustus blogissani. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä saatkin työssäsi kattavan kuvan ihmisten värimieltymyksistä. Ja kiitos ihana!

   Poista
 7. Looking good, tyylikäs mama! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kotikutoisia nämä mun asut, mutta niin on emäntäkin ;D

   Poista
 8. Kääk! Todellakin oli sininen kausi 2000-luvun alussa. Luojan kiitos, se meni menojaan ja nyt ei sinistä kiitos omaan kotiin enää. :D

  VastaaPoista
 9. Sininen oli ja meni tääläkin.:D Ja nykyiset sisustusvärit (valk., musta, harmaa) löytyvät myös vaatekaapistani, mutta ei niin paljon valkoista mitä kodissamme, vaan vaatteissa eniten mustaa.

  Tyylikäs asu sinulla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina! Valkoiset vaatteet (ainakaan koko valkoiset) ei taida sopia kuin morsiamille ;)

   Poista
 10. Ystäväni vinkkasi blogistasi ja oli pakko tulla katsomaan:)
  Hui sininen...itselläni oli punainen kausi, onneksi meni ohi.
  Viimeisen kuuden vuoden aikana kotimme sisustus on vakiintunut klassisiin valintoihin. Vaaleaa ja mustaa, ripaus punaista jossain..No vaatepuolellakin turvallsia värejä, ei mitään ylilyöntejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tulit ja toivottavasti viihdyt! Punainen kausi kuulostaa yhtä pahalta kun tuo minun sininen ;)

   Poista
 11. Hassua kyllä, monesti se menee niin, vaikka valkoista mulla harvemmin on päällä muulloin kuin kesällä. Sekin on toki kausittaista :) Tänä keväänä tosin on garderobiin eksynyt värejä joita en kotonani näkisi missään muodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen onkin raikas kevät -ja kesäväri. Vaatekaapissa voi vähän revitellä enemmän kuin sisustuksessa :)

   Poista
 12. Musta, valkoinen ja harmaa ovat myös oman sisustuksen päävärit. Samoin on pukeutumisen kanssa. Farkkuja tykkään käyttää ympäri vuoden, siitä siis tulee hieman sinistä pukeutumiseen. Kesällä tykkään lisätä joukkoon myös pinkkiä, beigeä ja tummansinistä. Mutta ainoastaan siis pukeutumiseen :D. Kodin haluan pitää värien suhteen mahdollisimman yksinkertaisena vuodenajasta riippumatta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi tosi samoilla linjoilla sekä sisustuksen että vaatteiden värien suhteen :)

   Poista
 13. Sinistä löytyi itselläkin joskus aikanaa, ei onneksi kuitenkaan suurissa määrin ;) Mitä taas pukeutumiseen tulee, niin kyllä vaatekaappi näyttää samanväriseltä kuin kotikin.. mustaa, valkoista ja harmaata! Aika tylsää, mutta ainakin varmaa! Mutta tuo asukokonaisuus näyttää hyvältä, erityisesti housujen väri on kiva.

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitokset Heli! Itse luotan selkeään ja hillittyyn peruspohjaan, jota voi sitten jollain värillä tarvittaessa piristää :) ja kivahan se on, että emäntä sopii sisustukseen ;)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...