keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kartell ale!


Room21 -nettikaupassa on suuresta osasta Kartellin tuotteita 20 prosentin alennus. Ihan vinkkinä vain. Voi apua, miten kirkas Stone-jakkara huutaa nimeäni. Mutta nyt pitäisi sisustaa ensin työhuone, joka tulee tänään tyhjenemään lähes kokonaan. Vai olisiko työhuoneessa paikka vaikkapa Masters -tuolille...? Myös Combonibilille olisi tarvetta makuuhuoneessa, mutta nyt pitää tämän sisustusintoilijan muistaa, että ei mopolla mahdottomia. 

Ja lämpimästi tervetuloa jälleen uusille lukijoille! Kolmesataa kirjautunutta lukijaa lähestyy ja se on jo aika maaginen luku. Vappuna on muuten 4 kk juhlat blogillani, täytyy keksiä jotain mukavaa. Eikös nelikuiset ole just sellaisia pahimmassa kuolavaiheessa olevia tyyppejä? Katsokaa vaikka tätäkin postausta, näin se vain menee!

Mukavaa päivää!

Kuva täältä


14 kommenttia:

 1. Huomasin alen myös äskettäin. :) Muutaman pitkään pitkään haaveilemani jutun jouduin klikkaamaan. Combonibili valkoisena oli toinen niistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä alet ovatkin tosi hyviä juuri silloin, kun on pitkään odottanut jonkun asian ostoa :) Hyvän valinnan olet tehnyt!

   Poista
 2. Kääk! Mulle kelpais lähes kaikki Kartellit! :D Mutta yhden taidan tällä kertaa tilata.:)

  VastaaPoista
 3. Eksyinpä jotakin reittiä blogiisi ja ihastuin. Sulla on tosi kaunis blogi. Sainpahan kunnian samalla olla 300 lukijasi, vau! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sartsu ja tervetuloa blogiini! Kunnia on ihan minun puolellani :)

   Poista
 4. Itselle on alkanut tulla hiukan Kartell-ähky ja olenkin harkinnut laittavani myyntiin oman kirkkaan Stonen ja kaksi kirkasta tuolia, Louis ja Victoria ghost:n. Niin kauniita kuin ovatkin, ovat jääneet meillä lähinnä koristeiksi. Siksi ovatkin ihan uuden veroisia vielä, vaikka onkin hankittu pari vuotta sitten. Jos joku kiinnostuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villa Lintuun kelpaisi :)
   Missä sitä kauppaa voitaisi tehdä...

   Poista
  2. Minuakin voisi se Stone kiinnostaa, laitapa viesti modernistikodikas@gmail.com. Mitäs sinne Villa Lintuun erityisesti kaivataan? :)

   Poista
  3. Vaahtera-Maria, voitko laittaa s-postiosoitteesi tähän, niin laittelen meiliä sekä sinulle että Kertulle näistä myytävistä Kartelleista?

   Poista
  4. Laitoin Kertulle jo meiliä. Jos Vaahtera-Maria ei halua tässä julkaista s-postiosoitettaan, minun osoitteen saa nyt myös Kertulta!

   Poista
 5. Combonibilit houkuttaisi, mutta niille on paikat vasta uudessa kodissa... Enkä tiedä mahtuuko niitä järkevästi täällä säilyttämään muuttoon saakka. Samoin kirkas Stone jakkara on haaveissa kylpyhuoneeseen, mutta taidan ainakin sen kotiuttaa vasta lähempänä muuttoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä osti designia tarjouksista jo puolta vuotta ennen muuttoa. Olihan siinä sitä säilytysongelmaa, mutta toisaalta säästi pitkän pennin kun hyödynsi alet. Milloinkas teillä onkaan muutto?

   Poista
  2. Olen kyllä jotain jo uutta kotia varten ostanutkin, mutta kovinkaan montaa pahvilaatikkoa tänne nykyiseen ei mahdu säilöön. Ja kun pitäisi vielä stailata (= vähentää tavaraa!) tämä koti myyntiä varten. Epäilen, että pahvilaatikkopinot eivät edistä kaupankäyntiä. :D Meillä on arvioitu muutto elokuussa. :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...