torstai 18. huhtikuuta 2013

On siis kevätLapsen lempileikit ja äitien kauhistukset: kurahommat! Mikäs sen hauskempaa, kun tehdä puroja ja hypppiä lammikoissa? Ja kun varusteet on kunnossa, niin siitä vain :)


100 % suloinen ja tyylikäs -postauksessa -tytöllä oli kaupungille soveltuva asu tämän mustavalkoisen Mikk linen takin kanssa. Tällä viikolla kävin Nelly-nallesta ostamassa vielä takkiin kuuluvat ulkohousut. Tänä keväänä mennään kokonaan ilman haalaria ja tyttö tuntuu tykkäävän. Leikkaukset ovat joustavia ja erilliset ylä- ja alaosat antavat vähän vaihtelun mahdollisuutta asuun. 


Eilen testasimme asun sateenkestävyyttä pyöräilemällä jumpalta kotiin kunnon sateessa ja tytär pysyi kuivana. Samaa ei voinut sanoa äidin asuvalinnasta ;)

idkuva

Kevät on ihanaa aikaa siksikin, että ulkona voi tehdä niin paljon kaikkea! Pyöräily on ehdottomasti suosikkihommia ja tyttö jaksaa jo aika mukavasti ajaa muutaman kilometrin matkoja. Usein otan Hugon hihnaan ja neidin pyörän päälle, jokainen saa mieleisen happihyppelyn ja lenkin. Polkupyörän työntökahvasta voi vähän ylämäessä auttaa. Pyöräilykypärä oli jäänyt talven aikana sen verran naftiksi, että sen alle ei mahdu kuin ohut kypärämyssy. Lämpimämpi pipo kulkee kätevästi mukana pyöränkorissa. 


Muuttolinnut ovat palanneet ja illan viimeiset auringonsäteet valaisevat taivaan. Tämän päivän aika lumikerrokset ovat huvenneet pihastamme jo lähes kokonaan.


Miten siellä on varauduttu kevääseen? Vieläkö on lunta maassa?

Itselle ainakin on konretisoitunut työmaa, joka paljastui lumen alta. Pitäisi laatoittaa, istuttaa, maalata, rakentaa (leikkimökki vain, onneksi), suunnitella ja toteuttaa. Voisinkin postailla lähiaikoina pihasuunnitelmasta, itse olisin aivan pulassa ilman sitä ;)

Mukavaa iltaa!

Postaus sisältää mainoslinkkejä Nelly-nallen verkkokauppaan. 12 kommenttia:

 1. Tänään oli niin lämmin päivä, et tulin aiemmin töistä ja otin päiväkahvit etukuistille ja nautin auringosta :). Ja samalla mietin, et pitäisi tehdä pihasuunnitelma ja kysellä tarjouksia pihan teosta... Kohtahan mie oon jo myöhässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. No teillä on ollut lämmin! Meillä aamu valkeni aurinkoisena, mutta nyt taas sataa. Ja kannattaa olla nopea pihasuunnitelman teossa, sesonki on päällä ja istutusaikakin alkaa ihan kohta :)

   Poista
 2. Mä olin aamulla niin ilahtunut ihanasta auringonpaisteesta, vaan valitettavan lyhytaikaiseksi sekin ilo jäi. Taas on sade saapunut sulostuttamaan iltaani ;D No, ainakin lumien pitäisi sulaa sateessa tohinalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kevätsade on ihan hyvä, ilma puhdistuu ja lumet sulaa. Jospa nämä sademäärät olisivat sitten kesältä pois ;)

   Poista
 3. Kivan piristävät välikausivaatteet, mukavaa, kun nyt on tarjolla muutakin kuin vaaleanpunaista tytöille! :) Meilläkin pyöräily on ihan lempipuuhaa ja jos ilman pyörää pitää jonnekin lähteä, niin on siinä selittämistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin kun on jotain muuta kun ainaista kokovaaleanpunaista / punaista. Tosin neiti tykkää niistäkin, onneksi tässä on pinkki tehoteväri takissa :) Pyöräily on mukavaa, kun matka taittuu suht nopeasti, eikä tarvitse työntää rattaita.

   Poista
 4. Ihana raita-asu! :) Vastasin haasteeseesi blogissani <3

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava kevät! Mä oon varmaan sitten yks niistä harvoista äideistä kuka nauttii itsekin siitä lorkkimisesta :D ihan pistää harmittamaan ku ei oo kunnon leluja pojalla purojen tekemiseen. Onneks on oma kumpparin kärki ;) ja taloyhtiöllä kunnon rautalapiot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä keleistä kannattaa ottaa ilo irti ja oikeasti, kunnon varusteilla pärjää mainiosti!

   Poista
 6. Täälläkin kaikki lumet jo sulaneet, muutama pieni nökäre vielä on tuossa etupihalla! Meillä myös edessä pihan laittoa, sadevesijärjestelmistä pitäisi aloittaa ja talon maalausta ja terassien tekoa! On siinä hommaa mutta innolla odotan :D edellis kesänä kun tähän taloon muutettiin niin piha näytti lähinnä viidakolta! viime kesä menikin puita ja puskia kaadellessa ja nokkosia nyppiessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin tutulta työmäärältä, mutta ilolla näistäkin selvitään! Ja onhan se parasta kun saa omaa laittaa :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...