perjantai 10. toukokuuta 2013

Babiators-arvonnan voittaja!

Heippa!

Suuret kiitokset kaikille osallistumisesta Muuramen Fenno Optiikan kanssa järjestämääni Babiators-aurinkolasien arvontaan! Mikäli onni ei käynyt nyt myötä, niin kannattaa käydä kotiuttamassa omat tyylilasit liikkeestä, ne saa 35 eurolla. Muutenkin voin vilpittömästä suositella liikettä: omistajat Niina ja Anne ovat asiakaspalvelun todellisia ammattilaisia ja pääsin yllättymään laajoista valikoimista. Erityisesti lasten silmä- ja aurinkolaseja on paljon. Ja minä, jolle ei omasta mielestä sovi mitkään aurinkolasit tällä planeetalla, jouduin valinnanvaikeuden eteen. Liikkeen Facebook-sivuilta TÄÄLTÄ löydät tyylikkäimmat aurinko- ja silmälasiuutuudet ja trendit, joten kannattaa tykätä vaikka asuisi vähän kauempanakin. Mutta näistä jutuista sitten myöhemmin lisää, sillä on voittajan julistuksen aika! 

 


Laskin yhteen kaikki jättämänne arvat ja annoin random.org- numerogeneraattorin hoitaa arvontatyöt. Voittajaksi selviytyi seuraava kommentti:

Kahdella arvalla tavoitellaan tyylikkäimpiä valkoisia aurinkolaseja. Aivan ihanat ois meidän tytölle! :)

Tanna

Suuret onnittelut voittajalle! Tanna, laitatko minulle pikaisesti sähköpostia osoitteeseen modernistikodikas@gmail.com. Kerro osoitteesi ja kumman koon tytöllesi valitset (junior (0-3 v) ja classic (3-7 v). Olen tosi iloinen yhteistyöstä ja aktiivisesta osallistumisesta. Aina harmittaa kun voittajia on vain yksi, mutta toivottavasti sitäkin onnellisempi henkilö. 

Illan postauksessa luvassa sisustusurani pölhöin höyrähtäminen, palataan :D
4 kommenttia:

 1. Vastaukset

  1. Juuri näin, voittaja on onnekas kun osalistujia oli niin paljon :)

   Poista
 2. Jeeeeeee :) :) en ole koskaan voittanut näistä blogiarvonnoista mitään. Laitan sulle kohta mailia. :)
  Tanna

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...