sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Juuri ennen juhlia

Moikka!

Meillä oli eilen asuinalueemme ikioma likkojen lenkki ja vietimme iltaa 12 naapurin naisen kanssa.  Rakastan juhlien järjestelyä ja kaikkea sitä pientä säätöä mikä siihen liittyy. Nämä keittiökuvat nappasin siivouksen päätteeksi ennen tarjoiluiden ja astioiden kattamista. Juuri se hetki, kun kaikki on valmista juhlaan.
Ilta oli kaikin puolin onnistunut ja palaan vielä juhlateemaan myöhemmin. Tässä on yksi hyvä esimerkki yhteisöllisyydestä uudella asuinalueella :) 

Aurinkoista päivää!

14 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta, teidän asuinalueella on siis huippuporukkaa. Todella kaunis keittiö. Ihan oikein, että kunnon siivouksen päätteeksi palkitsee itsensä muutamalla valokuvalla ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tarja! On tosi kiva tuntea naapurit ja monet ovat suht samassa elämäntilanteessa kuin itse on. Kiitos kauniista sanoista :)

   Poista
 2. Tosi raikas tunnelma! Mustan ja valkoisen vuoropuhelua :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan siistiä ja kaunista! Toivottovasti lenkki ja juhlat onnistuivat :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Kaikki onnistui tosi hyvin ja sää oli superihana!

   Poista
 4. Aina teidän keittiötä ihaillessa mietin, olisiko pitänyt sittenkin pitänyt ottaa vetimettömät alakaapit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Vekarus! Itse olen ollut tosi tyytyväinen vetimettömiin kaappeihin :)

   Poista
 5. Heippa, muistatko mikä värisävy (värinlämpötila kelvineissä) teidän kattoledeissä on? On niin raikkaan näköistä, itse pohdimme 3000 ja 4000 kelvinin välillä. Kiitos :) -Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna! Nyt pitää suoraan sanoa, että en muista yhtään. Täytyypä kysäsistä muistaako miehenikään. Palataan asiaan siis :)

   Poista
 6. Kaunis on teidän keittiö kyllä! Tuo neliönmallinen pöytä on aika kiva, kenen kotoa sille sattuu tilaa löytymään. Blogistani löytyy haaste sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanna! Kiitos, neliöpöytä oli yksi arkkitehdille esittelemistä toiveista ja olemme olleet ratkaisuun tyytyväisiä. Kiitos myös haasteesta, itse asiassa se on blogistani lähtöisin eli kurkkaapa tänne: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/02/uusi-haaste-lempipaikka-kodissasi.html

   Poista
  2. Ai no niinpäs onkin, en ehtinyt tutkia sen taustoja :) Sitten oot oman "nakkisi" jo hoitanut! Kaunis mekko teidän tytöllä tuossa uudemmassa postauksessa.

   Poista
 7. Kiva blogi sinulla, liityin lukijaksi :)

  Täytyy lukea ajankanssa vanhemmat postauksesi.

  http://elinamaista.blogspot.fi

  Aurinkoista kesää!

  -Elina

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...