lauantai 18. toukokuuta 2013

Kubus bowl ja muuta merkityksellistä

Mukavaa viikonloppua!


Välillä sitä tuntee olevansa oikea onnenpekka. Tällä viikolla olen pohtinut isoja kysymyksiä ja onneksi olen saanut myös jotain vastauksia. Kaikki pohdintani ovat tapahtuneen positiivisen kautta eli mitään  syviä vesiä täällä ei soudeta. Minusta on vain välillä hyvä pysähtyä pohtimaan kuka on ja minne on menossa. 

Kun pohdin merkityksellisiä asioita ja ajankäyttöni vapaa-aikana, tajusin jotenkin vähän viiveellä, että onhan minulla tämä oma pikkuinen blogi.  Hyvänmielen ja kauneuden kanava, joka saattaa joskus ilahduttaa itseni lisäksi jotain muutakin. Vakuuttelin itselleni, että positiivisuuden ja estetiikan jakaminen tässä aika raastavassa maailmassa jo jotain, vaikka en tällä planeettaa pelastakaan. 


Jos blogini on merkityksellinen itselleni, on se sitä välillisesti myös muille. Tästä sain muistutuksen vastaanottaessani perheyritys By Lassenilta kauniin Mogens Lassenin suunnitteleman Kubus bowl-kulhon. Monet muistavatkin samaa designia olevan kynttilänjalan, joka on myös yksi esine haaveilulistallani. Tällainen lahja saa oloni vähän hämmentyneeksi: minulleko, oikeasti!?  

Iso kiitos By Lassen ja te siellä ruudun takana. Joskus pienikin asia voi saada ihmisen tuntemaan olonsa tärkeäksi. Se ei vaadi materiaa, vaan pysähtymisen. Saan valtavasti kannustavaa palautetta blogini kautta olen olen siitä todella onnellinen. Tätä hyvää mieltä haluan jakaa eteenpäin. 


16 kommenttia:

 1. Ihana ihana kulho. Täällä kans on tuo sama ostoslistalla harmaana :). Ja ai että, miten kaunis tuo taulu on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Heinie! Kulho ja taulu puhuvat samaa muotokieltä ja sopivat hyvin tänne meille :)

   Poista
 2. Aijai, niin kaunis kulho! Täältä se löytyy sekä mustana että valkoisena! :)

  VastaaPoista
 3. Juuri näin, bloggaamisella voi tosiaan ilahduttaa monia. :) Itsellä on omasta blogista välillä vähän hassu fiilis. Tavallaan siihen käyttää tosi paljon aikaa, joka on pois "hyödyllisemmästä", vaivaa sellainen hömppäsyndrooma kun en kuitenkaan mistään kovin syvällisestä kirjoittele. Mutta sitten taas saan bloggailusta itse kovasti iloa arkeen ja vaikka lukijoita on melko vähän, niin tiedän, että ainakin osalle heistä blogini on ollut ilona ja innoittajana. Eikös sekin ole jo jotain..? Oikein mukavaa viikonloppua Kerttu!

  Tuo kulho ei muuten jostain syystä täysin iske omaan makuun, mutta sen kynttilänjalan haluaisin kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei zubi, sinäpä sen sanoit! Olen saman hömppäsyndrooman kourissa, kiitos diagnoosista! :) Ihanaa viikonloppua ja ennen kaikkea lomaa sinnekin!

   Poista
 4. Myös täältä löytyy kubusta mutta kynttelikön muodossa! Kulhokin kyllä välillä käy mielessä, mutta olenkohan tulossa vanhaksi ja viisaaksi kun yritän tehdä vain ostoksia jotka eivät päädy kaappiin piiloon tai jopa myyntiin? :) Siksi kulhon hankinta siis on siirtynyt ja siirtynyt... Tyydyn tällä hetkellä ihailemaan vain mustaa kynttelikköä!
  Mutta kaunishan kulho on! :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Tsemppiä lenkkipolulle ;)

   Poista
  2. Moi Heli! Kynttelikkö on upea, ehkäpä se on talven hankinta :) Kiitos tsempeistä, olen sellainen sunnuntaihölkkääjä riippumatta viikonpäivistä ;D

   Poista
  3. Tyylillä ei väliä kunhan mieli lepää ja kunto kasvaa ;) Ehkäpä minä sit hankin kulhon talvella! :)

   Poista
 5. Hei, tuli mieleen postaukseen kuulumaton kysymys. Eli , kumminpäin olette asentaneet eteisen seinävalot? Onko valaisimen oma katkaisija ylhäällä vai alhaalla? Ja lukeeko philips siten ylhäällä vai alhaalla?

  Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ansku! Meillä on valaisimen oma katkaisin ylhäällä.

   Aurinkoista päivää!

   Poista
 6. On tuo kubus kyllä hieno maljakkonakin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monikäyttöinen se on, vaikka tuo onkin se pienempi koko. Ja niin nätti, että pidän sitä esillä tyhjänäkin :)

   Poista
 7. Bloggailuun saan itsekin kulutettua aikaa aikatavoin, mutta kuten sanoit, estetiikkaa ja positiivisuutta tuskin tässä maailmassa on liiaksi joten miksi sitä ei viljelisi muillekin :) Mainiota sunnuntaita ihana Kerttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sitä jotenkin pitää näitä harrastuksiaan itselle ja muille selittää ;D Ihanaa sunnuntaita teillekin J!

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...