maanantai 13. toukokuuta 2013

Kulissien takana


Tekniikan ihmelapsi on oppinut käyttämään Instagram-palvelua ja mukavan moni on jo profiilini sieltä löytänytkin. Yllättävän hauskaa ja todella helppoa - suosittelen hyppäämään kuvavirtaan mukaan! Oma kuvavirtani on aika paljon "behind the scenes" -tyyppistä materiaalia arjen touhuista ja estetiikasta.
Minut ja blogini löytää sieltä nimellä modernistikodikas.

Blogin Facebook-sivut ovat täällä, sinne päivittyy uudet postaukset automaattisesti ja välillä lisään sinne materiaalia, joka ei syystä tai toisesta päädy blogiin saakka. Aika huimaa, että siellä on melkein 450 tykkääjää!

Olisi kiva kuulla, mitä olet mieltä näistä blogien kylkiäisinä tulevista sosiaalisen median palveluista. Ovatko ne hauska lisä vai turhaa ajan hukkaa? Ovatko Facebook, Twitter (siellä en vielä ole) tai Instagram tarkoitettu enemmän ystävien väliseen yhteydenpitoon vai onko sinusta mukavaa "tutustua" bloggaajaan sitä kautta tarkemmin? Itse etsiskelen vielä tapojani (heh, monessakin mielessä välillä) ja olisi hauskaa kuulla muidenkin ajatuksia.

Ps. Kurkkaa myös aamulla ilmestynyt sisustusaiheinen postaus ;)

6 kommenttia:


 1. Minusta on kiva seurata suosikkiblogejani Facebookin kautta, tulee luettua postaukset aina kun ne ilmestyy uutisiin. Tuo instagram on ihan uutta minulle, mutta kai sen oppisi kun vain aloittaisi :D -selma

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Sinne vaan Instagramiin Selma, jos minä osaan, niin sinäkin osaat! :)

   Poista
 2. Heh, kehtaanko edes myöntää, mutta en ole koskaan edes avannut koko Instagramia, vaikka se täällä blogimaailmassa onkin nyt viimeistä huutoa... :D Ehkä tämän kirjoitettuani voisin inspiroitua. Sama homma oli Pinterestin kanssa - kaikki puhuivat siitä ja lopulta kun itse tutustuin, jäin hetkeksi aivan koukkuun. Blogien Facebook-sivuja tulee kyllä seurailtua, mutta nämä muut kanavat ovat jääneet vähemmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehtaa tunnustaa, ei näissä kaikissa hömpötyksissä tarvitse olla mukana ;D Mutta helppoa ja hauskaa se on, kokeile ihmeessä! Ja kiva kuulla blogien FB:t on käytössä!

   Poista
 3. Tykkään seurata blogipäivityksiä sekä bloggerin että Facebookin kautta, riippuu vähän olenko tien päällä vai kotona. Ja Instagram on vain mukava lisä :)

  Blogisi on muuten yksi lemppareistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taija, tosi kiva kuulla! Sinunkin Instagram-virta on hyvässä seurannassa :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...