perjantai 24. toukokuuta 2013

Me istutettiin yhdessä puu

Tai oikeastaan kaksi puuta. Ja itsehän ne istutin. Vai ovatko ne sittenkin pensaita? Siinä vaiheessa kun bloggaaja alkaa siteeraamaan kömpelösti Antti Tuiskua, tietää että viikonloppu tulee tarpeeseen ;)


Viikonlopun alkajaisiksi istutin rungolliset kartiotuijat ja muratit ruukkuihin, joista kerroin Terassilla vihertää -postauksessa. Lopuksi pesaisin terassin, joka vielä kuvissa hohtaa kosteana. 


Muratti tuijan juurella näyttää oikein hauskalta! Pitää nyt muistaa kastella ja puhua sille nätisti, jotta se oikein tuosta reuhahtaisi kasvuun ;) Haaveilen sellaisesta runsaasta laskeutuvasta lookista, jossa ei paljon multa ruukusta paistaisi. 


Näistä tuli aika kivat, vaikka itse sanonkin! Huomenna edistän terassin sisustusasioita eteenpäin. Siihen asti, näkemiin. Rentoa perjantai-iltaa :)

20 kommenttia:

 1. Minun mielestä bloggaajan ei tarvi olla oppikirjan mukaan kirjoittaja. "Ei niin täsmällistä" tekstiä on hauskempi lukea. :) Blogiasi on kiva seurata, mutta mielestäni kuvat on aika suuria ja siitä syystä hankala nähdä kuvan kokonaisuutta yhdellä kertaa..? Saiskohan niitä yhtään pienemmäksi? :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos palautteesta! Kuvia saa toki pienemmäksi, mutta olen saanut toiveita suurista kuvista. Kumpihan nyt olisi parempi? :)

   Poista
  2. Hei taas, muokkasin kuvia vähän pienemmäksi. Onko nyt parempi? :)

   Poista
  3. No kyllä! :) Nyt kuvista saa heti kokonaiskuvan. Kuva ei mahtunut ruudulle, en tiedä sitten onko vika minun läppärissä ;) Muissa blogeissa näen kyllä isotkin kuvat kerralla kokonaan...

   Poista
  4. Hyvä juttu! Ja tästä kielestä sen verran, että blogissa en kovinkaan viilaa tekstejä, vaikka pyrinkin suht hyvään yleiskieleen. Äidinkielen aineet ja työjutut ovat sitten erikseen, täällä annan tekstin virrata :)

   Poista
 2. Onpa komeita nuo varrelliset tuijat! Hienot istutukset olet väsännyt. :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköiset istutukset! Tiedätkö, että selviääkö nuo tuijat myös talven yli noissa ruukuissa? Vai jääkö se nähtäväksi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Laura! Kiitoksia :) Ohje on, että kun laittaa styroksia ruukun sisälle, niin pitäisi selvitä talven yli. Saa nähdä, kuinka käy :)

   Poista
 4. Kivalta näyttää! Mistä olet hankkinut nuo ruukut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi! Ruukut on Hong Kongista, siis sieltä kaupasta :)

   Poista
 5. Kiva, että kommentoit niin löysin tänne! :) teillä on kaunista ja niin hienoja pihasuunnitelmia! Odotan jo kauhulla ja toisaalta mielenkiinnolla, mitä siitä tulee kun joskus täytyy alkaa pihaa suunnittelemaan! :) ihania nuo varrelliset kartiotuijat, en tiennyt että löytyy myös varren kera ja ne kun nyt ovat kovasti mieleen! Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiva kun tulit käymään! Kiitos kauniista sanoista :) Pihahommat on hauskoja, kun muistaa että kaikkea ei saa millään hetkessä valmiiksi!

   Poista
 6. Kylläpä nuo tuijat näyttävätkin hyviltä noissa ruukuissa! Itsekin meinasin kysyä, että aiotko saada ne talvehtimaan myös noissa ruukuissa. Miten sinä styroksia laitoit ruukun sisälle? Revit palasia vai mikähän olisi parasta...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli yksi kartiotuija ruukussa yli talven ja kyllä se selvisi ilman styroksiakin. Laitoin sellaista ohutta eristävää pakkausmateriaalia ruukun reunoille, katsotaan miten toimii. Ja ruukun pohjalle kiviä auttamaan ilmanvaihdossa :)

   Poista
 7. Kauniit istutukset. :) Mulla olisi sinulle postaustoive. Toivosin postausta siitä, mitä näkyy teidän olohuoneen sohvalla istuttaessa :) Siis kun me nähdään usein sohva-alue, niin onko teillä olkkarissa muuta jne. onko teillä elokuvahuoneessa vaan telkkari vai onko keittiön siinä sohvaa vastapäätä tmv. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonsku postaustoiveesta, minäpä pistän toteutukseen!

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...