lauantai 25. toukokuuta 2013

Toivepostaus: uusi näkymä

Heippa! Täällä Keski-Suomessa meitä hemmotellaan aivan superupealla säällä. Hyvä niin, sillä tämän viikonlopun suunnitelmat ovat sellasia, että tästä kauniista kelistä on aivan erityinen hyöty.


Blogissa usein kuvaa kotia aina ns. samoista kulmista. Sain kommenttiboksissa Jonskulta toiveen, että kuvaisin millainen näkymä avautuu kun istuu olohuoneen sohvalla.  Yllä oleva saattaakin olla tuttu kuvakulma, jossa näkyy Minja Revonkorven maalaus tilan katseenvangitsijana. Pariovien takana oikealla on elokuva- ja tv-huone. 


Sitten kun istahtaa Moon-sohvalle, aukeaa koko yli 50 m2 tila silmien eteen. Kuva ehkä vähän hämää, sillä keittiö näyttäisi olevan todella kaukana.  Vasemmalla on eteinen ja oikealla on terassin ovi. 


Tässä vielä näkymä saarekkeen takaa. Tuo basilika on jo klassikko, joka ei kuole koskaan. Voitko uskoa, että olen ostanut sen helmikuussa :D

Yllättikö uusi kuvakulma?

Tervetuloa uudet (kirjautuneet) lukijat ja Facebook-tykkääjät, teitä on jo aika liuta! Kiitos, että olette mukana. Nyt lähden tekemään loppusilauksia illanviettoon, skumpat ovat jo kylmässä. Aurinkoista lauantaita!


12 kommenttia:

 1. Hei! Piti tulla kysymään, että mistä olet onnistunut löytämään kuvissa näkyvät harmaat rahit? Ovatko ne Luhta Homen Köysi-rahit? Niitä ei meinaa löytyä enää mistään! Kivat näkymät sohvaltakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Lilli! Rahit ovat Ellokselta, kurkkaapa sieltä valikoimasta :)

   Poista
 2. Hei kiva postaus. Ja niin ihanan avaraa teillä..! Itse muuten myös syyllistyn aina samoihin kuvakulmiin.. Tänään sentäs muutin vähän aihetta kun astuin ulos kuvaamaan kodin kulmia. :)

  Hauskaa iltaa sinne, skool! :)

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M! Pitääpä tulla kurkkaamaan sinun blogiin uudet kuvakulmat :)

   Poista
 3. Ok, ei siis vielä auta kehua, että meidän basilika on pysynyt hengissä pääsiäisestä asti :-)

  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä :)) Ehkä vähän yllätti, olin ehkä ajatellut että keittiö tulisi elokuvahuoneen viereen. No sen väliä, hienot "maisemat" silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Jonsku! Näistä isoista kuvakulmista hahmottaa kokonaisuutta vähän paremmin :)

   Poista
 5. Kiva tosiaan nähdä teidän kotia vähän eri kuvakulmista! Ooo, teillä on ollut skumppailta! Mäkin suunnittelin eilen lähteväni terassille ystäväni kanssa, mutta suunnittelu asteelle se jäi ja tää mamma nukkui jo kello 22! :D
  Toivottavasti teillä oli mukava ilta! :)
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Heli! Oli ihana skumppailta, virkistää kummasti pieni juhla arjen keskelle. Ja älä huoli, unihan on kuin laittaisi rahaa pankkiin :)

   Poista
 6. Yllätti, en ollut ymmärtänyt talonne pohjaa ennen tätä! :) Hyvä uusi kuvakulma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei eimii! Isommista kulmista saa tosiaan paremman kuvan kokonaisuudesta :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...