tiistai 7. toukokuuta 2013

Uusi tukka


Kuinka monta aikuispistettä saa polkkatukasta?  ;)


Nyt on kuulkaas keveä olo, kun on uusi polkkatukka. Pituutta  hiuksista lähti kymmenisen senttiä ja tulikohan lookiin saman verran vuosiakin lisää, no ei voi mitään :) Tänään on ollut jo suorastaan kesäinen olo ja työpäivään mahtui jopa terassikahvit. Kyllä nyt kelpaa startata miniloma mukavin suunnitelmin, johon sisältyy myös hyvää musiikkia ja maiseman vaihtoa. Mummolan pitsiverhoja muistuttavaan hameeseen ja kauluspaitaan pitäisi ehkä hakea vähän vaihtelua jostain rokkihenkisemmästä asusta, sillä suuntana on vuorenkokoisen karisman omaavan jenkkirokkarin keikka. Onneksi kuitenkin sellainen siisti sisäversio aiheesta, jonne voi kipitellä korkkareilla kunnon kotirouvan tyyliin, heh. 

Loppuun vielä muistutan, että tänään vielä ehtii osallistua Babiators-arvontaan, klikkailehan kisaan mukaan täällä

Tukka hyvin, kaikki hyvin.  Heippa!

20 kommenttia:

 1. Hei hyvältä näyttää, eikä vanhenna yhtään! Polkkatukkasi täyttää minunkin vaatimukseni, eli hiukset täytyy aina saada kiinni! Jos kato sattuu bad hair-day, niin saa hiukset ponnarille ja päivä pelastettu ;)

  Aurinkoista minilomaa!

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos Heli! Kiinni pitää hiusten ylttyä, se oli edellytys! Minulla on sama taktiikka kun sinulla, ponkkari toimii aina ;)

   Poista
 2. Näpsäkkä kampaus, eikä vanhenna ollenkaan :) ! Tekisi itsekin mieli tehdä tuo sama temppu kevään kunniaksi, mutta en raaski kun vihdoinkin tukka yltää kunnolliselle letille ja nutturalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli oivallus pitkästä polkasta vasta kampaajan tuolissa ja se olikin sitten jo menoa. Nopeiden päätösten nainen ;)

   Poista
 3. Eikä mitään vanhenna! En ainakaan suostu myöntämään, sillä itselläni on myös pitkä polkka. :) Tässä vain tämän tukan kanssa alkaa nälkä kasvamaan, sillä kesäksi tahtoisin kokeilla vähän lyhyempää polkkaa. :D en tiedä vaan hennonko, sillä mulla oli niiiiin pitkään tosi pitkä tukka ja aina välillä silti haaveilen myös siitä. Ristiriitainen on naisen mieli. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä haluaa pitkän kun on lyhyet hiukset ja toisinpäin ;) Tai kiharan jos on suora. Ei kenelläkään ole niin vaikeaa kuin naisilla, hah!

   Poista
 4. Hyvältä näyttää ja pöh, ei kyllä vanhenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heinie! Meinasin kuolla nauruun, kun mun postauskuva näkyi Indiedays Inspirationin muoti-feedissä. Siellä ne nuoret naiset esittelivät trendikkäitä asujaan ja...kukas täti siellä joukossa olikaan ;D

   Poista
 5. Hyvälle näyttää uusi tukka, eikä vanhenna munkaan mielestä :) Mulla olisi huomenna aika kampaajalle, saas nähdä millaiset hiukset mulle tulee.

  VastaaPoista
 6. Tosi ihanat hiukset! Ja sulla tuo otsis näyttää aina vaan niin hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos zubi! Otsis on nyt aika lyhyt, mutta kyllähän se siitä kasvaa :)

   Poista
 7. Kiva kevyt kesäpolkka, sopii hyvin! :)

  VastaaPoista
 8. Aina super tyylikäs polkka! sopii sinulle hyvin :)

  VastaaPoista
 9. Nätti tukka :) Mukavaa helatorstaita!

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...