maanantai 17. kesäkuuta 2013

Blogilasien läpi


Tässä pieniä kurkistuksia Instagram-kuvavirtaani. Olen fiilistellyt kesäjuhlia, uutta leikkimökkiä, sisustusjuttuja sekä Hugon touhuja. Lisäksi poimin usein Instagramin puolelle myös parhaita paloja blogini sisustuskuvista. Lisää katseltavaa löydät täältä. Mukavan moni on minut sieltä löytänytkin nimimerkillä modernistikodikas. Ja blogin Facebook-sivuilla on melkein 500 tykkääjää, huippua!

Blogi on hyvä opettaja monessa jutussa: valokuvaamisessa, kirjoittamisessa, sosiaalisessa mediassa, vähän markkinoinnissakin sekä uuden luomisessa ja ideoinnissa. Elämää katsoo vähän "blogilasien" läpi; blogin sisältöön sopivat kauneimmat palat ja ilahduttavimmat hetket pääsevät jaettavaksi. 

Huomenna suuntaan työreissulle Helsinkiin ja mahtuupa matkaan yhdet jännittävät treffitkin. Sellaiset, joista uskoisin teidänkin vielä kuulevan ;) Jos saan aikatauluuni mahtumaan pari sisustuskauppaa, niin minne kannaisi suunnata? 

Kolme yötä lomaan on, jaksaa, jaksaa!

6 kommenttia:

 1. Granit, ehdottomasti! Ja Fredalla on ne perinteiset Pino, Peroba, Day, Alessi jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos vinkeistä Irina! Täytyy yrittää ehtiä ja jos ei tällä reissulla, niin sitten seuraavalla. Se tehdään sitten jo ihan vain loman merkeissä :)

   Poista
 2. Oletko jo tutustunut Pinterestiin (pinterest.com). Aivan loisto paikka kerätä ja etsiä inspiskuvia. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Olen jo kirjautunutkin, mutta en ole vielä alkanut käyttää palvelua. Ehkäpä lomalla on aikaa perehtyä aiheeseen tarkemmin :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...