torstai 20. kesäkuuta 2013

Epätodellinen olo


Huhhei! Nyt on taas vuoden työt hoidettu ja on ansaitun kesäloman aika. Ihan epätodellinen fiilis, en ehkä ihan vielä ymmärrä sitä, että herätyskello ei soi viiteen viikkoon! Työni on minulle todella mieluisaa, mutta kotikissana kaipaan aikaa ilman aikatauluja. Aikaiset lähdöt koiranulkoiluttamiseen ja neidin päiväkotiin viemisineen ovat nyt tauolla ja tilalle tulevat toivottavasti rauhallliset lämpimät kesäaamut. Kahvikuppi ja sanomalehti  omalla terassilla edustavat minulle sitä parasta luksusta. 


Loma alkaa aina kuitenkin aikamoisella hässäkällä. Nyt on  kauppareissut hoidettu, vielä pikasiivoukset ennen rentoutumista. Elokuvahuoneen sohva jo kutsuu minua jonkin hyvän ohjelman pariin. Katson nykyään todella vähän televisiota ja valkokangaskin on saanut olla osaltani käyttämättä ainakin pari kuukautta. Huoneessa on mustavalkoinen tunnelma ja pohdinkin, onko erikuosisia tekstiilejä jo liikaa. Jotenkin tykkään siitä, että hillitty värimaailma saa eloa tekstiilien sekamelskasta. Elokuvajulisteiden vaihto on helpoin tapa uudistaa huoneen ilmettä. Täytyykin pohtia, mitkä kuvat seuraavaksi innostuisin kehystämään. 


Hugo-poika on onnellinen, kun se pääsee kirmaamaan mökille vapaana. Itse odotan sitä hetkeä, kun ensi kerran tänä vuonna istun rantasaunan lauteille ja katson ikkunasta kohti järvenselkää. Tuli ritisee pesässä ja lämpö valtaa pikkuhiljaa kehon ja mielen. Viimeistään siinä vaiheessa sen tajuaa: kesä on täällä, eikä minulla ole kiire minnekään. 

Kaunista juhannusta kaikille <3


30 kommenttia:

 1. Ihanaa ja ansaittua lomaa Kerttu! Juuri siivoilin leikkimökkiä ja karsin sieltä turhat lelut pois. Tulit mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos paljon Hanna! Meillä on vielä pitkä matka siihen, että minä pääsen leikkimökkiä siivoamaan :) Ihanaa juhannusta sinnekin!

   Poista
 2. Täälläkin on kohta lomailtu viikko ja silti tuntuu epätodelliselta :) Kai tähän jossain vaiheessa tottuu :) Hyvää lomaa ja ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykö siinä niin, että just kun tottuu lomaan, niin se jo loppuukin :D Nautitaan nyt siis! Ihanaa lomaa ja jussia sinnekin Ruut!

   Poista
 3. Hyvää lomaa ja juhannusta! Nauti. :) Täälläkin on olo epätodellinen, loma alkoi justiinsa. :)

  VastaaPoista
 4. Rentoa lomaa ja juhannusta Kerttu! Kiireettömät aamut ovat ihan parasta arkiluksusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iisa! Arkiluksus onkin hyvä sana. Ihanaa juhannusta sinnekin!

   Poista
 5. Ihanaa lomaa ja juhannusta teille! Nauti minunkin puolesta lomasta :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää lomaa ja kivaa juhannusta!:)

  VastaaPoista
 7. Elokuvahuoneenne on todella mukavan näköinen :) Hyvää lomaa ja juhannusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitoksia Mari! Ihanaa juhannuksen jatkoa sinnekin :)

   Poista
 8. Sain mökkisauna fiiliksen itsellekin, kun luin sun postauksen :) Tekstilläkin on jo rauhoittava vaikutus. Olen samaa mieltä, että mahtavaa kesäaamujen luksusta on se kahvikuppi ja lehti omalla pihalla. Meidän tapauksessa tosin partsilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla R, että fiilis tarttui! Ja kyllä se aattoillan hetki oli kaiken sen hehkutuksen arvoinen :) Kaunista juhannuksen jatkoa sinnekin!

   Poista
 9. Loma on aina tervettullutta vaihtelua arkeen. Terassikin herää uuteen eloon lomaisista aamukahvittelijasta:) minusta elokuvahuoneen tekstiilit ovat hyvinkin onnistuneet, ja sain niistä myös itse inspiraatiota. Oma loma alkaa vähän erilaisissa merkeissä, yrityksen lattalle tulvi vettä, onnekseni tukos oli rakenteissa, ja menee kiinteistön piikkiin. Kyivatusta ja uutta lattiaa valitsemaan, ja ehkä samalla muutakin pintaremonttia. Otan kyllä tauon niin paljon loman kannalta kuin mahdollista, ja nautin vapaasta täysillä!
  Hyvää lomaa ja aurinkoista juhannusta! -Sirkku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin se menee Sirkku, loma on ihanaa juuri siksi, että sitä ei ole aina :) Voi hitsi tuo vesivahinko, nuo on aina vähän ikäviä yllätyksiä! Positiivisesti ajateltuna nyt saat uusia pinnat mieleisiks. Kaunista juhannuksen jatkoa sinullekin!

   Poista
 10. Ihanaa juhannusta ja rentouttavaa lomaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kaunista juhannuksen jatkoa sinnekin :)

   Poista
 11. Mukavaa ja ihanan pitkää lomaa! Itsekin pääsee fiiliksiin, kun muut aloittelee lomaansa, jännää.

  Kuten varmaan Kerttu arvaat, katselen erittäin tarkalla silmällä Sinun kotiasi ja ongin ideoita omaan uuteen kotiin:) Noista elokuvajulisteista onkin pakko kysyä, että miten olet ne kehystänyt? Oletko ostanut kehykset kaupasta vai kehystyttänyt ne jossain alan liikkeessä? Entäpä julisteet, saako niitä jostain ostettua vai oletko vaan onnistunut niitä keräileen?
  Mahtava idea! Meillähän on kotona tehty kokonainen seinä Marlene Dietrichin vanhasta elokuvajulisteesta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Business Woman! Ja kiitoksia paljon :)

   Olen tilannut julisteet allposters.fi:stä ja kehystänyt ne alan liikkeessä. Noin isojen kuvien kehystäminen ei välttämättä ole ihan helpointa ja sain hyvän työnjäljen ja oikean kokoiset raamit. Mutta nyt ajattelin kyllä itse vaihtaa julisteet kehyksiin, kunhan keksin mitkä kuvat laittaisin. Nuo Julia ja Tomppa ovat sellaista sisäpiirin vitsiä ;) Juuri ystäviemme häissä kirkosta ulosmenomarssina oli Top Gunin tunnari ja sulhanen nyökkäsi alttarilta miehelleni merkitsevästi. Pojat ovat poikia ikuisesti :D

   Poista
 12. Etsin uusia sisustusblogeja ja eksyin tänne :> Näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 13. Ihanaa lomaa ja juhannusta ihana Kerttu :)

  t.Sanna

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...