lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kesähuumaa


Mukavaa juhannuspäivää ja keskikesän juhlaa! Eilinen aattopäivä sujui kuin lapsuuden kesinä. Mökille saapuessamme taivas oli vielä pilvessä, mutta iltapäivän mittaa taivas selkeni ja saimme nauttia uskomattoman kauniista kesäillasta.Yrityksemme perehdyttää lapsia perinneleikkeihin jäi aika vaatimattomaksi. Mikään ei nimittäin voittanut uimista ja rantavedessä kahlaamista. Tyttömme oli järvessä tuntikausia ja teki omia tutkimuksiaan. Oli ihana vain istua vieressä ja katsoa, kuinka toinen nautti olostaan. Tässä on se varsinainen vahti- ja pelastuskoira! Uimassa ollessani Hugo sai jonkun sätkyn ja hyppeli ensin rantakiviä pitkin,  jonka jälkeen se päätti hypätä järveen ja uida pelastamaan "pulassa" oleva emäntä. Aikamoinen touho kyllä chihuahuaksi <3.

Pieni kesälomalainen. Pitkä loma tekee hyvää meille molemmille.


Mökkiympäristömme on aika pitkälle luonnontilassa ja se helpottaa pihan hoitoa. Mökki on pieni ja vaatimaton, mutta toimiva ja tunnelmallinen. Valitettavasti meillä on enää pari kesää tässä  mökissämme jäljellä ja pian on ajankohtaista uuden kesäpaikan etsintä. Jos tiedät veden äärellä olevan kesämökin olevan myynnissä kohtuullisen ajomatkan päässä jyväskylästä, niin vinkkaahan asiasta sähköpostiin. 


Juhannus ei ole mitään ilman herkkuja ja niitä riitti. Kesä on kulinaristin lempiaikaa, puhdasta ja terveellisestä lähiruokaa on saatavilla kohtuulliseen hintaan. Grillaaminen kuuluu juhannukseen ja mökkeilyyn kuin itikat pusikkoon.


Kuinkahan monta "modernisti kodikas" -vitsiä sain kuulla päivän aikana? Milloin ruoka oli "herkullisesti mehukas" tai juttu  "mauttomasti vitsikäs". Kyllä minulla on sitten hauska suku! :D


Lipunnosto suoritettiin juhlavin menoin ja juhannusruusu on tänä vuonna ihan täydellisesti aikataulussaan.


Ehkä parasta mökkeilyssä on pysähtyminen. Luonto, läheiset, rauha ja rakkaus. Siinäpä se tärkeimmät eväät. 


Taisin viime postauksessa mainita, että Hugo on onnellinen mökillä. Tämä kuva tiivistää siitä kaiken olennaisen! Se tunne, että elämä on tässä ja nyt. Loma jatkuu (tai nythän se oikeastaan vasta alkaa)  ja blogissanikin siirrytään kesäaikaan. Juttuja tulee toki läpi kesän, mutta sisustuksen lisäksi mukaan mahtuu muitakin aiheita. Toivottavasti silti viihdytte mukanani :)

Kaunista juhannuksen jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Ihana postaus <3 tottakai ollaan matkassa mukana. Hugo on varsinainen pelastaja koira :D voi toista. Hei! Mun äidin mökki on myynnissä, käyppä katsomassa mun blogin oikealla olevasta sivupalkista! Sijaitsee Multialla. Se on kohtuu uusi ja siitä sais sisustamalla varmasti tosi kivan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Kiitos Sanna! Teidän äidin mökki on superihana! Voi olla, että vanhemmilleni jopa liian hieno ;) Hugo on kyllä ihan mahdoton tapaus, ehtii pieneksi koiraksi vaikka mitä :)

   Poista
 2. Bloggaamisessa kesään kuuluu ehdottomasti aihepiirin levittäytyminen lomakuviin, maisemiin ja kaikkeen muuhunkin. Näin on käynyt itselläkin ja vissiin monella muullakin. :)

  Ihanaa juhannusviikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin ajattelen Irina! Blogihan kertoo kuitenkin sen pienen siivun elämästä ja kesällä se on aika paljon muutakin kuin sisustamista :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 3. Ihania kesäkuvia! Hugo on kyllä ihana! Täälläkin blogi päivittyy vähän rauhallisemmin näin kesäaikaan ja tosiaan aiheet voivat kyllä mennä vähän sisustuksen vierestäkin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini! Kesällä elo on niin paljon ulkona, että sisätilat jäävät pakostakin vähän vähemmälle. Sitten taas syksyllä ehtii touhuta sisälläkin :)

   Poista
 4. Ihania juhannus- ja kesätunnelmia, näitä on kiva katsella! Meillä tulikin kaupunkijuhannus tänä vuonna, mutta kivasti on sujunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos LadyBlue, mukava kuulla! Kiva kuulla, että teilläkin oli onnistunut juhannus :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...