torstai 13. kesäkuuta 2013

Kunniatehtävä


Sydän se otti ja meni sykkyrälle.  Meille syntyi eilen pikkuinen kummilapsi, täydellinen ihmetyttö. Odotettu ja toivottu, pieni ja ihana.  Lapsen syntymä aiheutti sellaisen onnen hyökyaallon ja ilmoitin miehellekin, että itkin eilen viisi kertaa. "Viisi! Missä välissä ehdit?" No, ei siinä muutamaa onnenkyyneltä  tirautellessa kauaa mene ;)


Pienen ajan sisään on mahtunut niin monta onnen -ja juhlanaihetta. On juhlittu tuoretta ylioppilasta, jolle on maailma avoimena edessä. Hääparia, joiden katseista sulaa paatuneinkin sydän. Ystävien raskausuutista, joka täyttää yhden perheen unelman. Kuusikymppistä, jonka silmissä paistaa lempeys ja viisaus. Lasten syntymäpäiviä, jossa konkretisoituu hetkessä elämisen taito. Ja tänään näiden kuvien herkkujen kanssa ystävyyttä ja onnea siitä, että kaksi aikuista ihmistä ovat löytäneet toisensa. Kotona merkitseviä pitkiä katseita.
Siihen toiseen ihmiseen ja pieneen nukkuvaan lapseen. Näihin seiniin.
 Niin monta syytä olla onnellinen. Elämä jo sinänsä riittää.


20 kommenttia:

 1. Voi miten kauniisti kirjoitat, melkein pyrkii kyynel täälläkin silmänurkkaan. Onnea kummille!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanasti kirjoitit, juuri noin se on - tärkeitä hetkiä
  elämän taipaleella. Ja paljon onnea kummeille myös : )

  VastaaPoista
 3. Sää sitten osaat, tuoda iloa meidän lukijoidenkin elämään :) Jostain luin, että kiitollisuus elämälle tuo onnen. Uskon siihen, kunhan aina muistaisi, niinä huonoinakin hetkinä... Kuinka paljon on niitä kiitollisuudenkin aiheita :) Ihana postaus Kerttu. Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos, ihana palaute! Kaunista viikonloppua sinnekin! <3

   Poista
 4. Miten kauniisti kirjoitat elämän herkistä hetkistä, ja myötäelät suurella sydämellä läheistesi rinnalla. Se on niin totta mitä kirjoiti: Elämä riittää.
  -sirkku-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri kiitos Sirkku! Aika yksinkertaiset asiat tekevät onnen, uskon näin :)

   Poista
 5. Ihanaa huomata miten joku osaa olla noin onnellinen toisten onnen puolesta! Taito se on sekin, ja siihen ei todellakaan kaikki pysty!! Paljon onnea kummeille pienestä ihmetytöstä <3

  Heli

  VastaaPoista
 6. Kauniisti kirjoitat ja lukiessa tulee tunne, että teksti soljuu sisältäsi. Ei ole ollenkaan väkisin väännetyn oloista. Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anaska! Yleensä tosiaan annan ajatuksen virrata näissä blogiteksteissä :)

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...