perjantai 19. heinäkuuta 2013

Perjantai se on lomalaisellakin

Heippa taas!Vaikka välillä on vaikeuksia pysyä viikonpäivissä kiinni, perjantain sentään tunnistaa lomalainenkin. Kolean päivän kunniaksi kotiin löysi edulllinen peruspiristys eli kimppu valkoisia ruusuja. Jotkut asiat ne vain toimivat aina. 


Aina toimivien asioiden listaan voisi lisätä raidat. Kaupungilla käydessäni puin päälle uuden Henry Lloyd-raitamekon. Löysin sen viikko sitten Helsingistä ja kun ostoksen jälkeen avasin sanomalehden, huomasin että Jutta Urpilaisella on samanlainen. En tiennykään, että meillä on sama maku ;D Siitä lähtien vaate on kantanut nimeä "ministerimekko". Nyt kuitenkin päälle jotain ihan muuta, luvassa on Mexico-juhlat! Facebookissa ja Instagramissa voitte kurkkia tunnelmaa ja koristeitä, itse en ainakaan voinut olla hymyilemättä nähdessäni siskojeni tekemän Angry Birds-pinatan. 

Ihanaa viikonlopun tunnelmaa!

12 kommenttia:

 1. Henry Lloydin mekot ovat kivoja ja tyylikkäitä, itsekin löysin punavalkoisen Lloydin raitamekon pari viikkoa sitten alesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Minäkin olisin valinnut mielummin tumman sinisen, mutta koot olivat siitä väristä loppu. Mutta tykkään kyllä tästäkin! Punainen olisi ollut kanssa aika ihana!

   Poista
 2. ihana ministerimekko sulla ;) ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko! Ja sä kannat sen kyllä paremmin kuin rouva valtiovarainministeri :)

  VastaaPoista
 4. Samat shoppailut, siis ruusujen osalta, meillä. :)
  Kaunis mekko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusut ovat helppo tapa piristää päivää! Kiitoksia Lotta :)

   Poista
 5. Olen raitahullu ja huomasin että omistan aika paljon raidallisia vaatteita. Itse olen ollut tyytyväinen omaan Henri Lloyd mekkooni :) Kuulostaa kivalta tuollaiset juhlat! ;)

  Mukavaa viikonloppua ja loppu lomaa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kanssa ihan raitahullu, ihan liikaa raitavaatteita kaapissa ;) Se on kyllä klassisen kaunis kuosi, niin ei onneksi kyllästy kovin nopeasti. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 6. se on kyllä jännä, miten yksi kukkakimppu voi piristää :) ja raidat, samaa mieltä!! toimivat aina! mukavaa viikonloppua lomalaiselle!

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...