sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Sisustuskaruselli: elokuvahuoneen vaalennus

Heippa!

Näin kahden viikon aktiivisen harjoittelun tuloksena lomailu alkaa sujua jo oikein mainiosti ;)  Sisustuskaruselli on jälleen pyörähtänyt ja se tarkoittaa sitä, että uutta ilmettä syntyy jo olemassa olevilla tavaroilla ja tekstiileillä. Tässä syy, miksi rakastan ajattomuutta ja designia. Huolella hankitut asiat toimivat huoneessa kuin huoneessa ja tuovat uutta ilmettä sisustukseen ilman uuden hankintaa. Elokuvahuoneessa oli ennen Stockholm rand-matto, joka nyt siis majailee olohuoneessa. Samalla kun raitamatto toi ryhtiä olohuoneeseen, saimme uutta ilmettä myös elokuvahuoneeseen. 

 ENNEN: 

JÄLKEEN:
idhuone

Pienellä ja yksinkertaisella asialla huoneen ilme muuttui kummasti. Valkoinen matto on huoneeseen todella iso, onhan sen koko 200 x 300 cm. Toisaalta se antaa pehmeyttä ja myös sitoo ääntä usealla kaiuttimella varustetussa kotiteatterihuoneessa.


Olohuoneesta katsottuna valkokankaan suuntaan värimaailma on minimalistinen...


Mutta sohvan pehmeä väritys ja keltaiset tehostevärit (Annon liukuvärjätty tyynynpäällinen ja Elloksen viltti) tuovat huoneeseen ilmettä ja keveyttä.


Missä kamera, siellä Hugo! Uskollinen vahtikoirani päivystää sisustushommia ja tekee miellellään mallintoitä koirankeksipalkalla ;)


Illan hämärtyessä ja talon hiljentyessä on mukava vetää pariovet kiinni ja elokuvahuoneessa on oma rauha ja tunnelma. 


Mattokarusellin pyöräytys kannatti ja sain mukavaa vaihtelua sekä olohuoneeseen että elokuvahuoneeseen. Jäin kyllä hieman olohuoneen mattovalintaa pohtimaan, sillä jos oikein innoistusin, Stockholm rand voisi siirtyä vielä työhuoneeseen ja sen valkoinen puuvillamatto taas olisi oiva tytön värikkäässä huoneessa. Ja sehän sitten tarkoittaisi sitä, että voisin ostaa olohuoneeseen uuden laadukkaan maton katseenvangitsijaksi :)

Onko muita sisustuskarusellin pyörittäjiä? Entä miltä näyttää vaalennettu elokuvahuoneemme? 

15 kommenttia:

 1. Täällä pyörähtää myös aika ajoin! Se on ihan mukavaa, ettei aina tarvitse ostaa uutta :) Toisinaan ketjureaktio voi taas alkaa jostakin uudesta hankinnasta. Näiden seikkojen vuoksi minäkin liputan ajattomien tuotteiden ja yhdenmukaisen sisustuksen puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Sisustuskarusellia on hauskaa pyörittää, vaikka joskus se saattaa olla myös turhauttavaa puuhaa. Mutta onneksi yleensä tavarat löytävät hyvin uusille paikoilleen :)

   Poista
 2. Kyllä kannatti! Molemmat tilat näyttää kivasti uudistuneilta, vaikka nättejä olivat toki ennen karuselliakin. Aurinkoa sulle!

  VastaaPoista
 3. Jee, ihan todella iso muutos pienillä, jo olemassaolevilla asioilla. Tykkään itsekin aikaajoin pyöritellä sisustuskarusellia ympäri kotia. Usein jo pienikin muutos tuo itselle paljon iloa ja jotakin uudennäköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, pienellä muutoksella voi olla iso merkitys!

   Poista
 4. Tosi hyvin sopiikin valkoinen matto elokuvahuoneeseen, ihan nappi!
  Mistäs matosta haaveilet olkkariin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos zubi! Uusi matto voisi olla Hanna Korvelaa tai Woodnotesia... Pitää vielä vähän haaveilla ja suunnitella :)

   Poista
 5. No kylläpä näyttää kivalta taas.
  Meillä ei pysty mattoja juurikaan keskenään vaihtelemaan, kun kaikkien on olosuhteiden pakosta oltava niin eri kokoisia. Mielellään vaihtelisin keskenään, ettei tarvitsisi joka tilaan olla vaihtomattoja varastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Tuohan on aika kiva juttu kuitenkin, jos varastosta löytyy varamattoja. Pääsee vähän karuselliä pyörittämään ;)

   Poista
 6. Todella hyvin sopii tosiaan valkoinen matto elokuvahuoneeseen..Pitää olla vaan varovainen ettei elokuvaherkut tipu matolle ;) Oletkos ajatellut pidättäytyä musta-valko-harmaa teemassa tuossa olohuoneessa vai meinaatko reväyttää? Mainitsit jopa punaisen maton tuolla aikaisemmassa postauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elina! Täytyy vähän miettiä tuota olohuonetta, ehkä tekisi mieli vähän räväyttääkin ;)

   Poista
 7. Onnistunut muutos molemmissa huoneissa! Lämpöistä kesän jatkoa :)

  VastaaPoista
 8. Toi muutos näyttää hyvältä ja järkevältä akustiikan osalta. :)
  Ja mä kanssa tykkään siitä Randista olkkarissa, ei yhtään pöllömpi.

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...