torstai 22. elokuuta 2013

Keski-Suomen sisustusbloggaajille

Mukavaa iltaa kaikille!


Tapasin tällä viikolla sympaattisen ja taitavan Talosanomien Jennin ja me suunnittelemme mukavaa juttua kehittämään keskisuomalaista sisustusalan yhdessä tekemisen meininkiä. Nyt tarvitsisimme joukkoon mukaan muutaman muunkin tämän aluen (Jyvässeutu tai Keski-Suomi laajemmin) sisustusbloggaajan. Eikä haittaa, vaikka blogin aihepiirissä olisi muutakin kuin sisustamista, kunhan se on yksi osa-alue ja kiinnostuksen kohde. Muutama nimi meillä on toki jo mielessä, mutta ajattelimme huhuilla teitä vielä näin blogin kautta. Mikäli siis kiinnostaa olla mukana, laitahan viestiä modernistikodikas@gmail.com ja saat lisätietoa asiasta. 

Uuden synnyttäminen, ideointi ja yhteistyö on niin hauskaa! Ja mikäs sen parempaa, jos sen saa tehdä vielä inspiroivassa seurassa. Tästä on tulossa niin hieno syksy. Kerromme kyllä lisää ihan kaikille, kunhan suunnitelmat etenevät :)

10 kommenttia:

 1. Meniskö munkin blogi sisustamisesta ;DD!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Sinähän saat sen kategorian päättää! ;)

   Poista
  2. Innoissani kyllä kuulisin mitä teillä on mielessä! Blogikavereita on aina kiva saada, joten mullekin saa laittaa spostia :)

   mineamarissa@gmail.com

   Poista
 2. Ihana Kerttu -asutteko te Jyväskylässä? Mä olen sieltä kotoisin :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
 3. Onko Tampere Keski-Suomea? ;D ;D Hei, viitaten eiliseen sähköpostiin; nyt näyttää paremmalta!

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tamperehan on tavallaan Jyväskylän sivukonttori :D Ja hyvä että nyt on parempi, vaikka täytyy kyllä sanoa, että ainakin itsellä on vielä aikalailla totuttelua!

   Poista
 4. Hmmmm... Oonkohan mä sisustusbloggaja? :) Kiinnostaisi kyllä kuulla mitä teilä on suunnitteilla :)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...