keskiviikko 14. elokuuta 2013

Mistä pidän juuri nyt

Iki-ihanan Kaikki mitä rakastin -blogin Eeva kirjoitti asioista, joista hän pitää juuri tällä hetkellä. Koska tänään on tullut vettä taivaan täydeltä, haluan napata Eevan postausideasta kiinni. Harmaana päivänä ilon ja onnenaiheiden etsiminen läheltä on täydellistä arkiterapiaa. 


Minulle tuo iloa vuodenaikojen vaihtuminen, vaikka syksy alkaakin kyllästyttää minua viimeistään lokakuussa. Sadepäivä on jotenkin armollinen, ei tarvitse lähteä minnekään tai tehdä mitään erityistä. Ne perinteiset kotoilun helmet eli villasukat, takkatuli ja lämmin teekuppi voivat tuntua hyvässä seurassa maailman tärkeimmiltä asioita. 


Minä pidän juuri nyt  tuoreista leikkokukista vaasissa. Näin kukkakaupassa eilen upeita suuria vaaleanpunaisia neilikoita, joita pyysin kääräisemään pakettiin muutaman valkoisen freesian kanssa. Pitäisi olla aina kassalla tarkkana, että floristi ei ehdi liikaa sitomaan kimppua. Pidän sellaisista boheemeista luonnonkimppua muistuttavista asetelmista ja monesti taitavat ja ehtivät kukkakauppiaat ovat jo kasanneet kauniin, mutta makuuni liian röyhelöisen kimpun. Onneksi amatoorille purkaminen on helpompaa kuin kasaaminen ;)


Minä pidän juuri nyt arjesta ja siitä, että joka päivä kysytään "miten sinun päiväsi meni?". Erityisen liikuttavaa on tyttären seikkaperäinen selostus päiväkotipäivän vaiheista. Minä pidän myös siitä, kun koira juoksee ovelle kotiintullessani ja ottaa minut vastaan kuin olisin ollut viikon pois, vaikka kävinkin vain hakemassa postin. 

Mistä sinä pidät juuri nyt? 

19 kommenttia:

 1. Rakastan myös leikkokukkia (just postailinkin kukista...) <3 Mutta iloa päivääni tuo erityisesti se, että arki on mukavaa! Ja että aikaa on vihdoinkin kaikille ihanille asioille... :) Iloa sinne suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Hei, pitää tulla kurkkaamaan sun postaus! Arjen sujuminen on kyllä suuri ilonaihe. Hymyjä sinnekin Eeva! <3

   Poista
 2. Mä pidän siitä että sataa vettä, nyt ja kunnolla. Mielummin monta päivää putkeen, kiitos. Lähden muutaman muun ( ehkä puolet suomen naisista ) ensi viikolla Tallinnaan Robbieta katsomaan ja on tilattu kaunis keli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiii, ihan epäreilua, että pääset katsomaan Robbieta?! Ei teillä olisi matkalaukussa tilaa vielä yhdelle :D Ihanaa reissua, on varmasti ihan huippukonsertti tiedossa!

   Poista
  2. No itse asiassa on laukussa tilaa. Mulla on sellainen ISO pyörillä vedettävä matkalaukku, kyllä sä sinne mahdut.
   Laivathan ovat täynnä mennen tullen, mutta olet vaan sen aikaa siellä kun menen laivaan sisään. Hotellissa laitetaan siskonpeti ja voidaan ottaa muoviastiat mukaan, kun mennään hotellin aamiaiselle.

   Lippu konserttiin sun täytyy ostaa,luulen jos tulen megalaukun kanssa sisään, portilla haluavat katsoa sisään. Konserttihan ei ole loppuunmyyty.

   Tervetuloa vaan mukaan !

   Poista
 3. Tänään onkin monta asiaa, mistä tykkään!
  Vapaapäivä. Uunituore porkkanakakku. Lihapullat uunissa. Kissa kehrää vieressä. Vettä sataa ja saa loppupäivänkin möllöttää sisällä ja syödä sitä kakkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa, ajattele miten monta onnen ja ilon aihetta! :)

   Poista
 4. Minäkin rakastan leikkokukkia!! Ja niin ihanaa on kun koira ottaa aina niin onnellisena vastaan <3<3 syksyllä kynttilät nousevat onnellisuus listan kärkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Hyviä onnenaiheita! Eikä kovin monimutkaisia toteuttaa :)

   Poista
 5. Koti/opiskelija äidin arkea piristää ystävät, liikunta ja puhdas koti. Luonnollisesti myös uudet sisustus hankinnat ja syksyn tullen kynttilät ja kuppi kuumaa teetä tuo hymyn huulille! :) Ei sen suurempia ilonaihetta, mutta niin kovin tärkeitä kuitenkin!
  Edelliseen postauksen vielä palatakseni, en tosiaan tiedä yhtään minkä hintaisia laukut olisivat olleet englannissa. Ehkä me kuitenkin vielä joskus omat Mulberryt saamme! :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat aiheet kun tällä työssäkäyvälläkin! Ja unelmatkin tuovat onnea, oli ne sitten materiaa (oooh, Mulberry!) tai jotain oikeasti tärkeää :)

   Poista
 6. Juuri nyt olen onnellinen aurinkoisista elokuun päivistä, kävelylenkistä rankkasateen jälkeen kun luonto puhkeaa tuoksuun, sinun hymystäsi ja asioista joita haluat jakaa muillekin ja kun pikku Tuva-vauvan pehmoiset vauvankädet koskettelevat hellästi kasvojani. Olen onnellinen mummi =) ja sinulle halauksia.

  //Isotäti Tuire =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuire, aivan ihanaa kun jätit kommentin! <3 Noista onnenaiheista saa olla iloinen ja ylpeä. Halauksia sinnekin!

   Poista
 7. Minä pidän juuri nyt siitä, että keittiömme hanasta tulee jälleen vettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhdas vesi! Se vasta suuri onnenaihe onkin. Moni haaveilee samasta :)

   Poista
 8. Toinen syksyfiilistelijä ilmoittautuu! Syksy on ihana ja odotan sitä joka vuosi jo elokuussa kovasti (ja samoin kyllästyn siihen loka-marraskuussa jo täysin, mutta sitä ei kannata nyt miettiä :))
  Vähintään yhtä innoissani olen meidän viikon päässä siintävistä juhlista, joiden järjestely on täyttä häkää käynnissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisessa vuodenajassa on oma hienoutensa. Eikä tosiaa vielä mietitä mitään loskajuttuja, elokuuhan on vielä kesäkuukausi :) Ja onnellisia juhlia, kuulostaa tosi kivalta!

   Poista
 9. Pidän siitä että ei ole liian kuuma (meillä oli kesällä töissä 35astetta) ja saa pukeutua syksyvaatteisiin. Sitä, että on kiva treenata sisätiloissa ja fiilistellä kotona muutenkin. :)

  VastaaPoista
 10. Minäkin nautin sadepäivistä kun voi hyvällä omallatunnolla olla vaan sisällä tekemättä mitään senkummempaa. Auringon paistaessa sisälläolosta tulee oudosti huono omatunto vaikka pitäähän sisälläkin välillä ainakin kipaista aurinkoisinakin päivinä :) Onnellista syksyn alkua sinulle! -Netta- http://www.nh-d.blogspot.fi

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...