sunnuntai 11. elokuuta 2013

Sunnuntaitunnelmia

Suloista sunnuntaihuomenta!

Minulla oli tänään nukkumisvuoro ja mieheni lupasi herätä tyttären kanssa aamutoimiin. Mutta miksi ihmeessä juuri niinä aamuina herää ihan silmät virkeinä? Yritin houkutella unta korvatulppien kanssa, ajattelin että sunnuntaiaamun pitkät unet ovat vähän kuin rahan tallettamista pankkiin uudelle viikolle. Mutta kun ei nukuta, silloin ei nukuta! Sunnuntaiaamuissa on jotain erityistä, kun yleensä ei ole kiire minnekään. Ehtii fiilistellä aamukastetta ja tuntea ilon tunnetta löytäessään astianpesukoneesta likaisten astioiden sijaan puhtaat. Sanomattakin lienee selvää, että se on se mies, joka vetelee tällä hetkellä tyytyväisinä hirsiä pellavalakanoissa ;)


Yksi kuva jäi julkaisematta Puhtaat valkeat pellavalakanat -postauksessa. Meidän perheemme karvaisin jäsen täytti tällä viikolla viisi vuotta. Siinä on koira parhaassa iässä! Pentuhölmöilyt ja nuoruuden testosteronihöyryt ovat tiessään ja jäljellä on omanarvontuntoinen linssilude. Siis miten joku kehtaa kuvata jotain typeriä makuuhuoneen lakanoita, kun voisi ikuistaa hänen jylhää komeuttaan. Ette edes oikeasti usko, kuinka monessa sisustuskuvassa on vähintään häntä tai kuono!

Nyt ylos, ulos ja lenkille. Leppoisaa sunnuntaipäivää, pidetään huolta!

10 kommenttia:

 1. Huomenta latte-kupin äärestä.
  Tiedän mistä puhut, kuinka ollakaan silloin kun nukkua voisi hyvällä omalla tunnolla niin itse alan ainakin kuuntelemaan ääniä alakerrasta. Mitähän siellä nyt tehdään, millehän siellä nyt noin makoisasti nauretaan, ja uteliaisuus voittaa aina. Hiivin perässä mukaan :)

  Ihmettelin että kuinkas et ole kuvannut koiraa kuvaan mukaan ennenkun löysin suloisen kaverin sieltä kuvan alakulmasta. Onnittelut pienelle suurelle miehelle!

  Rentoa sunnuntaita!
  -Tea

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Hei Tea! Minkäs ihminen sitä voi uteliaalle luonteelleen, niin kiva olla siellä missä muutkin ;) Hugo on todellakin linssilude ja kiittää onnitteluista!

   Poista
 2. Tuli nuista sisustuskuvista mieleen ja niiden ottamisesta ennen kaikkea. Meilläkin kissa tahtoo jokaiseen kuvaan edes vilauksella ja lopputulos on häntä siellä tassu täällä tai vauhdikas tumma pläntti kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä lemmikit ovat sitten huomion kipeitä kavereita :D

   Poista
 3. Onnea Hugolle!!! Ja nautinnollista sunnuntai päivää koko perheellenne :)

  VastaaPoista
 4. Meitsi vaan niiiiiiiin lovettaa tuota teitin hauvelia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo täällä röyhistelee rintaa moisista kommenteista ;) Kiitos!

   Poista
 5. Hehe, sama homma täällä! Olisin saanut nukkua pitkään eilen JA tänään, mutta seiskan jälkeen ei enää pystynyt nukkumaan. Ehkä se kertoo siitä, että yöunet olivat hyvät ja sikeät. :) Iloista päivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja arvaa väsyttääkö huomenna, kun ei saa nukkua :D Leppoisaa sunnuntai-iltaa zubi!

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...