perjantai 30. elokuuta 2013

Upea inspiraatiokohde

Voi vaalea puunsävy minkä olet mennyt tekemään! Ihastutat, lämmität ja hämmennät yhtä aikaa ja näytät niin pirun hyvältä viileän valkoisen rinnalla. Tässä kodissa on hyvin pelkistettyä, sisustus on enemmän näyttelytyyliin kuin varsinaisesti kodissa asumiseen tehty. Kädenjälki ja persoonallisuus on lähes kokonaan karsittu, mutta se antaa mahdollisuuden keskittyä rakenteellisiin ratkaisuihin ja kiintokalusteiden valintaan. Ja haaveilla, mitä tämä talo näyttäisi, jos se olisi oma koti. Sillä ihastuksen aiheita riittää...


Minimalistinen keittiö ja valaistusratkaisut


Saareke ja keittiön karunkauniit maisemat


Takan ulkopinta ja sen hormi


Valkoista ja linjakasta


Pehmeän sävyinen tehosteseinä ja Eamesin DSW-tuolit


Tilanjakoratkaisu ja suuret ikkunat


Viherkasvit ja niiden sijoittelu


Pelkistettyä, mutta pehmeää


Takkapuiden integroitu säilytysratkaisu


Valo ja avoimet tilat


Avaruus 


Tapa ottaa korkeaa tilaa haltuun on luoda korkeuseroja myös sisustukseen 


Puutapetti ja puupinta ne yhteen soppii

Jotenkin tähän perjantai-iltaan sopii oikein mainioisti kevyt inspiroituminen ja unelmointi. Tällaiseen tilaan on hauskaa kuvitella omat huonekalut ja sisustusratkaisut. Minulla on supertiukasta työviikosta huolimatta pyörinyt päässäni sisustusideoita ja erilaisia haaveita. Pitäisikin ehkä näitä suunnitelmia muodostaa postauksen muotoon, pääsisitte tekin vähän kurkistamaan ajatuksiini. 

Mitä pidit tästä talosta? Entä vaaleasta puunsävystä ja sisustusratkaisuista? Saivatko ne huokaamaan ihastuksesta vai kyllästymisestä? Itse en olisi uskonut, että näin suuressa pinta-alassa puuhun tykästyisin. Mutta jotenkin tässä kohteessa se vain toimii!

Toivotan ihanaa ja rentouttavaa perjantai-iltaa. Kivaa muuten, että olette osallistuneet niin innokkaasti Habitare-lippujen arvontaan! Onneksi saa arpoa tällä kertaa monta voittajaa :)

Kuvat : Home Adore


30 kommenttia:

 1. Ihana! Mistä nää kuvat on? Tyyliltään tää asunto on tosi paljon sitä mitä ollaan miehen kanssa suunniteltu tulevaisuuden kotiin..toivottavasti niihin haaveisiin päästään pian kiinni ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Hei, kuvat ovat Home Adorelta, se lukee tuossa postauksen lopussa ;) Tässä on tosiaan aika paljon elementtejä, joista voi inspiraatiota ammentaa ;)

   Poista
 2. Tämä hipoo täydellisyyttä!

  Voisin aivan hyvin asua tämmösessä:)
  Mulla on tapana seurata asuntomyynti - ilmoituksia (Jokakoti jne.) Mielessäni mietin eri sisustuksia ja remppoja niihin. Rovaniemellä on parhaillaan myynnissä muutama valio yksilö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin hauska harrastus! Ja vain mielikuvitus on rajana :D

   Poista
 3. Tykkään :) Raikas, valoisa ja tyylikäs!

  VastaaPoista
 4. http://kuluttaja.etuovi.com/crometapp/product/realties/common/public/search/item/item.jsp?portal=eo&list_id=13778366481560&itemcmd=move0&listSize=7&doListClickStat=true&itemgroup_id=50.7&item_id=41.2153815

  Pidät siis ehkä myös tämän asunnon vaaleasta puusta? Vaikka omakotitalo ei olekaan, vaan ystäväni myynnissä oleva loft-asunto. Tilaa! Avaruutta! Valoa!

  Itseä ihastutti esittelemässäsi talossa takkaratkaisu ja köökki

  VastaaPoista
 5. Kaunista! Erityisesti pidin takasta, sen pinnasta! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Minuakin on alkanut viehättämään suuremmat puupinnat sisustuksessa. Tässä kun lattia ei ole puuta, niin seinät toimivat upeasti. Laattalattia tosin koko kodissa ei olisi oma valintani, mutta valkoisen puulattian kanssa vähän tummemman sävyiset puupinnat olisivat omaan mieleeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jos lattia olisi puuta, vaikutelma olisi ihan erilainen. Pienillä asioilla on iso merkitys sisustuksessa :)

   Poista
 7. Ollapa noin iso talo, vaikka korkeakiiltoisuus ei miellytäkään enää yhtään, niin puu kylläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni taas puu ja puolikiiltävä ovat aika mainio kontrastipari :)

   Poista
 8. Kaunista tuo vaalea puu, laattalattian punertavasta sävystä en oikein innostu ja sohva on melko bömpöösi :)
  vali vali, ihan kaunis kokonaisuus, mutta pakko saivarrella ;)
  Anteeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Böbpöösi, onko se ihan ammattikieltä :D Itsekin valitsisin enemmän harmaaseen kuin beigeen / punertavaan taittuvat sävyt, mutta aina ei voi voittaa näissä inspiskuvissa ;)

   Poista
  2. ha hah, ei varmasti koko Suomen ammattikieltä, mutta täälläpäin se tarkoittaa isoa ja suureellista, möhkömäistä esinettä tai rakennusta :)

   Poista
 9. Selkeyttä, suoraviivaisuutta ja avaruutta... kyllä kiitos minulle. Itse en ehkä uskaltaisi valita noin isoa seinäpintaa puuna ja lattian sävy toinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onneksi saa aina ihailla, ihmetellä ja inspiroitua toisen tekemistä valinnoista :)

   Poista
 10. Korkeakiiltoisuudesta en lämpene lainkaan mutta puupinnoista kyllä. Köpiksessä näkyi paljon trendipaikoja joissa oli mäntyä, kyllä sekin sieltä taas nostaa päätään, tosin vasta meillä pari vuotta jälkijunassa ;). Me ollaan käytetty sisustuksessa paljon vaaleaa saarnia ja tammea. Hienot nuo viherkorokkeet, tänään hakemaan lisää viherkasveja jotka tuovat kodikkuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni valkoinen ja puu ovat kauniit yhdessä, kylmä ja lämmin elementti vierekkäin. Sopivasti kontrastia. Minäkin olen innostunut viherkasveista ja tekisi mieli ostaa vaikka mitä! :)

   Poista
 11. Voisin muuttaa vaikka heti, jospa lotossa vihdoin onnistaisi ;)

  Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantai on lottoilta! Paitsi, että täytyis vissiin täyttää ja palauttaakin sellainen kuponki ;)

   Poista
 12. Samanlaiset vetimet ja kaapit ja tasot kuin meidän tulevassa keittiössä valkoisen osalta :) Olen samaa mieltä, puu on kaunis ja lämmin valinta valkoisen pariksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, tuskin maltan odottaa, että näen millainen keittiö teille tulee! Varmasti aivan upea!

   Poista
 13. Tykkään kovasti, kaunis yhdistelmä tuo vaalea puu + korkeakiiltoinen valkoinen. Olen silti vähän yllättynyt, että suuri SÄ postaat nämä kuvat, taitaa olla puu tosissaan villinnyt siellä suunnalla... ;) Ihanaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on jotain pehmentymistä tapahtunut ;D Ihanaa lauantaita sinnekin <3

   Poista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...