keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Ihanat Isoisän puulelut ja arvonta


Sain vastustamattoman yhteistyötarjouksen yritykseltä, joka myy kauniita ja kestäviä puuleluja. Nämä katseen- ja leikinkestävät lelut ovat tuttuja myös tämän vuoden asuntomessuilta, jossa niitä oli esillä lastenhuonesisustuksissa. Tyttäremme on  neljävuotias ja on mahtavassa leikki-iässä. Tyttömäiseen tyyliin kaikki vaalenpunainen vetoaa häneen suuresti. Mielikuvitus on lähes rajaton ja sitä onkin mukava ruokkia laadukkailla leluilla. Yhteistyömme merkeissä tyttömme sai valloittavan nukkekodin, joka sopii mittakaavansa puolesta erinomaisesti myös pienimmille leikkijöille.


Nukkekodin mukana tuli mukana supersuloinen kalustus tekstiileineen. Ihanat puiset huonekalut, räsymatot ja kukkaverhot pitävät huolta siitä, että jokainen leikkijä alkaa katsoa maailmaa vaaleanpunaisin silmälasein :)

Ylimpään kerrokseen on tehty näppärä leikkiaukko, jonka kautta voi myös asukkaita ja huonekaluja liikutella. Reilut mittasuhteet mahdollistavat leikkimisen myös ihan pienille sekä hienomotoriikaltaan  vielä kehitystä kaipaaville. Meidän neiti on leikkinut nukkekodeissa myös barbeilla, vaikka ovatkin vähän isohkoja huonekaluihin. 


Toinen Isoisänpuulelujen klassikkotuote on nukenkehto, jota on saatavana kahdessa koossa. Meidän tytöllä on suurempi koko, jonne mahtuu mainioisti babyborn-nukke unille.


Isoisänpuulelut on tavallisesta poikkeava yhteistyökumppani blogilleni, sillä se tekee pääasiassa puulelujen ja matkamuistojen tukku- ja vähittäismyyntiä. Iso osa tuotteista menee vientiin, esimerkiksi erityisesti muumihullut japanilaiset iloitsevat yrityksen lisensioiduista muumihahmoista. Tuotteet valmistetaan Virossa ja Jyväskylässä sijaitsevasta varastosta lähtevät lähetykset ympäri maailmaa. 


Isoisän puulelut haluaa ilahduttaa kampanjallaan nyt myös suomalaisia puulelujen ystäviä ja tarjoaa kaikista tuotteistaan blogini lukijoille 15 % alennuksen. Tustustu tyylikkäisiin puisiin tuotteisiin osoitteessa www.isoisanpuulelut.fi. Tilaukset ja hintatiedot saat osoitteesta isoisanpuulelut @ co.inet.fi (poista välilyönnit osoitteesta). Kerro samalla, että olet Modernisti Kodikkaan lukija. 


Arvon blogissani puisen nukenkehdon, voittaja saa itse päättää haluaako isomman vai pienemmän. Kehto toimitetaan näppärässä paketissa postitse voittajalle. Vaikka ei kotona leikki-ikäistä olekaan, tässä on oiva lahjaidea.  Isoisän puuleluilta luvattiin, että voittaja voi vaihtaa kehdon halutessaan vaikkapa puiseen autoon ja palikoihin, jos sellainen on saajalle mieluisampi. 

Arvontaan osallistuminen on helppoa: kerro kommenttilaatikossa lapsuutesi suosikkilelu 22.9. mennessä. Blogini kirjautuneet lukijat ja Facebook-tykkääjät saavat itselleen kaksi arpaa. Kerro siis suosikkilelusi ja monellako arvalla olet mukana. Onnea arvontaan!
    

177 kommenttia:

 1. Lapsuuteni suosikkilelu oli Tuulia-niminen nukke.

  2 arvalla mukana!

  VastaaPoista
 2. Meillä halutaan ihan hirveästi noita tuommoisia puisia palikoita. ja ne valitsenkin suosikkituotteekseni puulelujen valikoimista. ostin jo neliskanttista puutakin että tekisin sellaisia, mutta en ole saanu aikaseksi. ehdottomasti siis vaihtaisin voittoni palikoihin jos vaan arpaonni kohdalle osuisi. kahdella arvalla siis mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja minun suosikkileluni lapsuudessa oli dominopeli. sellainen puinen sekin missä oli maatilan eläimiä. punaisessa pahvirasiassa niitä säilyttelin ja varjelin..minne lienee aika kadottanu :)

   Poista
 3. Kiva arvonta! Kahdella arvalla mukaan! Lapsuuteni suosikkilelu oli isäni tekemä keinuhevonen <3

  VastaaPoista
 4. Kolmella arvalla mukana. Minulta lapsuudesta jääneitä pehmoleluja on jäänyt sen verran paljon (2 jätesäkillistä) tyttärelleni että varmaan ne pehmot on ollu parhaimpia leluja :D

  VastaaPoista
 5. Ihana arvonta! Voi kun onni suosisi kerrankin! Nukke-leikit oli varmaan kivoimpia. Löysin vanhat nukenvaununi 70-luvulta, ja tuunaan ne tytöilleni nukkeleikkeihin. 2 arvalla mukana.

  VastaaPoista
 6. Arvalla arvonnassa. Lapsuuteni suosikki lelu oli leikkiompelukone.

  Saana

  VastaaPoista
 7. Minun suosikkileluni olivat siniset nukenrattaat. Muistan vieläkin niiden tuoksun. Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 8. Tulevia lastenlapsia varten mukaan 2 arvalla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se suosikkilelu oli punatukkainen nukke:)

   Poista
 9. Kahdella arvalla mukana. Lapsuuden suosikkileluni oli Lundbyn nukkekoti.

  VastaaPoista
 10. Lapsuuden suosikki oli nukke ja nukenvaunut!!! Ihana olisi voittaa tuo kummitytölle=) 1 arpa

  t. Päivi T

  VastaaPoista
 11. Suosikkileluni oli iso nukke sekä kummini tekemä sininen nukkekoti. Haikeana ajattelen nyt sitä nukkekotia, minnehän se tulikaan annettua.

  Kahdella arvalla mukana

  minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 12. 1 arvalla mukana.. Lapsuudesta on jäänyt ihana muisto puisesta pinkistä nukkekodista..

  VastaaPoista
 13. Arvalla mukana. Paras oli nukke nimeltä Muru.

  T. Kaisa H.

  VastaaPoista
 14. Suosikkileluni oli puhetta matkiva nalle ja esmeralda barbi. Olisi ihana voittaa kummilapselle. Kahdella arvalla mieluusti mukana:)

  VastaaPoista
 15. Kaksi arpaa! Meillä ei kehdolle ole käyttöä, mutta jos sen tosiaan voisi vaihtaa johonkin toiseen leluun, niin kelpaa mainiosti. Lapsuuden suosikkileluni oli vauvanukke.

  VastaaPoista
 16. Suosikkilelu taisi olla nukke lapsuudessa. Kahdella arvalla mukana. :)

  -UT-

  VastaaPoista
 17. Ehdottomasti lempileluni oli unilelunakin toiminut sininen pupu. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla mukana! Omat lapsuuden suosikkini olivat punaiset nukenrattaat, jotka muistan elävästi vielä 30 v jälkeenkin :)

  t.Maisa

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukana!Paras leluni oli juurikin samantyyppinen nukketalo ja tuollaisen haluan myös omille tytöilleni :)

  VastaaPoista
 20. Yhdella arvalla arvontaan mukaan! Aivan ihana arvonta! Katariina- nukke oli lapsuuden ihanin lelu. -Jen84-

  VastaaPoista
 21. Kahella arvall mukana. Paras leluni oli nukkekoti.

  VastaaPoista
 22. Osallistun arvontaan.
  Lapsuuden suosikkileluni olivat punaiset ihanat nukenrattaat ja vauvanukke.

  t. Karlan äiti

  VastaaPoista
 23. Yhdellä arvalla mukana! Lapsuuteni suosikkilelu oli varmaankin fortuna-peli, taisi olla kopio aidosta versiosta, mutta kuitenkin. :)

  - Kati P.

  VastaaPoista
 24. Lapsuuteni suosikkilelut olivat keppihevoset, itse tehdyt tietenkin! Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 25. Yksi arpa minulle. Suosikkileluni oli lelu-uuni, jossa tuli tehtyä monenlaista ruokaa ja leipomusta. Liekö vähän liikaakin, kun ruuanlaitto ei enää juuri maistu :) JanicaS.

  VastaaPoista
 26. Tapahtui jotain ihmeellistä, kun yritin julkaista kommenttiani. Eli toivottavasti ei tule kahdesti...

  Lapsuuteni ehdoton suosikkilelu oli nimenomaan nukkekoti. En niinkään leikkinyt nukkekodin nukeilla vaan sisustin nukkekotia. Kahdella arvalla ilomielin mukana. :)

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Suosikkileluni taisivat olla kaienlaiset nuket barbiesta vaippapöysyihin ja muihin :) Kahdella mukana!

  VastaaPoista
 28. Ihana kilpailu <3 lapsuuteni lempilelu oli uppo-nalle pehmolelu, se kulki joka paikkaan mukanani, muistan jopa että kerran olimme menoss luistelemaan ja uppis oli PAKKO saada mukaan ja sille oli PAKKO saada myös omat luistimet. Isäni luovasti teki tölkistä uppikselle luistimet ja niin saatiin tämä tyttö iloiseksi. Mutta pidemmittä puheitta kahdella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 29. Kyllä lapsuuden leikeissä oli mieluinen puinen keinukehto. Väri oli murrettu punainen ja oli vähän pidempi kuin nykyiset nuken kehdot. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 30. Mukava juttu!
  Kahdella arvalla mukaan!
  Vastaus: vedettävä sininen norsu pyörillä ♥
  -päpsä

  VastaaPoista
 31. Kahdella arvalla mukana. Suosikkilelu oli ruskeat nukenvaunut, jotka ovat edelleen ehjät ja nyt 6-vuotiaalla tytölläni leikeissä.

  VastaaPoista
 32. Suosikkileluni oli pehmokoira Pepi. Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 33. Kahdella arvalla mukana. Babyborn nukke oli suosikkini!

  VastaaPoista
 34. Lapsuuteni suosikkilelu oli Upponalle. :)

  VastaaPoista
 35. Tykkään puisista leluista!Minun suosikkilelu oli Brion ruskeat nahkaiset nukenvaunut. Yhdellä arvalla voittoa tavoittelemaan..

  VastaaPoista
 36. Kahdella arvalla mukana! Aivan ihana nukkekoti! Isoisän puupeluja olen ainakin kerran ostanut messuilta ja on ollut ihana lelu :)
  Suosikkilelukseni voisin varmaan nimetä pehmolelupapukaijan nimeltä Kaisa, se kulki vuosia ja vuosia unikaverinani - pötköttelee nyt tyttäreni sängyssä :)

  VastaaPoista
 37. Kahdella arvalla mukana! Lapsuuteni suosikkileluja olivat barbit ja nukkekoti tavaroineen.
  terv.Miia L

  VastaaPoista
 38. Minun lempileluni oli pienet kangaspuut :) Niillä kudoin pikkumattoja nukkekotiin ja barbeille, taisipa jokaisella sukulaisellakin olla pikkumatto, kun niitä aina muka lahjaksikin kudoin :) Hih, ihana lapsuus! Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 39. Yhdellä arvalla mukana; suosikkilelu oli muisto edesmenneestä isästäni , pieni valkoinen nallekarhu:).

  Ps. Uusi lukijasi täällä, kun jossain vaiheessa saisi aikaiseksi kirjautuakin..:)

  -Tiina V.

  VastaaPoista
 40. Kahdella arvalla mukana! Lapsuuteni suosikkilelu oli Emma-nukke:nukeilla oli sellainen iso, varmaan 80-90cm pitkä. Muistan äitini olleen jopa minua enemmän harmissaan kun minun leiki-ikäni mentyä ohi toiset lapset saivat nukkeparan rikki. Muistot säilyvät silti.. :)

  Ihanan nukkekodin olet saanut tyttärellesi!!

  VastaaPoista
 41. Kahdella arvalla mukaan.
  Suosikkileluni oli Rebekka niminen nukke jolla oli kiharainen tukka. Kuljetin häntä punaisilla nukenvaunuillani.

  VastaaPoista
 42. Kaksi arpaa! Mieluisia leluja on ollut varmaan useitakin, mutta ehkäpä nukkekoti, jonka oma tyttäreni tulee saamaan leikkeihinsä.
  -Pilvi-

  VastaaPoista
 43. Yhdellä arvalla mukana. Kyllä babyborn-nukke oli ihan lempparilelu lapsena. :)

  Eveliina

  VastaaPoista
 44. Kahdella arvalla mukana. Lapsuuden suosikki lelu taisi olla Barbit.

  VastaaPoista
 45. Barbit ja ponit olivat ehdottomia lemppareita. Arvonnassa mukana.
  -Tiia

  VastaaPoista
 46. Nukke taisi olla lapsuuden suosikkilelu. Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 47. Yhdellä arvalla mukana. Barbit olivat lapsuuden suosikkilelujani.
  -AnnuM

  VastaaPoista
 48. Oi, mikä ihana yhteistyökamppis. Taidat olla tyttäresi mielestä maailman paras äiti ikinä.
  Mulla oli 2 nukkea. Toisen nimi oli Liisa ja toisen nimi Pirjo. Liisa oli ehkä vähän rakkaampi, kun oli ensimmäinen. Nimen kopioin naapurin tytöstä, joka oli mun idolini.

  VastaaPoista
 49. unohdin yllä olevaan sanoa 2 arvalla mukana.

  VastaaPoista
 50. 2 arpaa! Barbiet olivat suosikkilelujani ja niitä kertyikin yli 30 kappaletta. :)) Niillä oli kampaamot ja vaatemyymälät ym. kalusteet. IHana arvonta!

  VastaaPoista
 51. Todella suloisia leluja! Suosikkileluni lapsuudessani oli Anna-niminen nukke joka vastaa oikeaa vauvan kokoa. Nukke on onneksi vielä tallessa mahdollisille omille lapsilleni :) Yhdellä arvalla mukana.
  Elina

  VastaaPoista
 52. 1 arvalla mukana. Ihania leluja... :) Suosikkini lapsena oli nalle. Se on vieläkin tallella.
  Anna E.
  anna-e@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Laadukkailta ja kauniilta näyttää! Oma suosikki leluni oli Aleksi-nukke, salaa leikin sillä vielä 6. luokalla. Olen säästänyt sen edelleen, ja nyt pienet lapsivieraat hoitavat sitä. Yhdellä mukana.
  Lilli

  VastaaPoista
 54. Suosikkileluni oli nukenrattaat. Muistan, miten iloiseksi tulin kun sain ne 4-vuotissynttärilahjaksi :) Yhdellä arvalla mukana.

  -Annie

  VastaaPoista
 55. Barbiet ja my little ponyt olivat leikeissä mukana joka päivä :)

  VastaaPoista
 56. Suosikkileluni oli valkoinen hylje-pehmolelu. Mukana kahdella arvalla =)

  VastaaPoista
 57. Oma suosikkileluni oli joulupukin tuoma nukkekoti, kun olin juuri täyttänyt kolme vuotta ja sillä leikittiin pitkään. Osallistun arvontaan yhdellä arvalla, nuken kehdolle olisi tarvettta. -Hippu

  VastaaPoista
 58. Lapsuuden suosikkileluni oli nukenvaunut, jotka olivat miniatyyrimalli äitini oikeista vauvanvaunuista. Sain ne 4-vuotislahjaksi eli samana päivänä kuin pikkusiskoni syntyi.
  Mukava kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 59. Mukana kahdella arvalla. Lapsuuteni lempilelu oli mm. Brion punainen mäyräkoira (jolla on ollut ilo olla myös lasteni leikeissä).

  t.Sanna

  VastaaPoista
 60. Oi, kuinka ihania! Olen mukana kahdella arvalla :) lapsuuteni suosikkilelu oli isäni kunnostama nukketalo sekä punaiset nukenvaunut :)

  - P-

  VastaaPoista
 61. Lapsuuteni suosikkilelu oli isäni rakentama nukkekoti, jonka sain 4-vuotiaana joululahjaksi. Ei ihme, että lopulta päädyin sisustussuunnittelijaksi. Mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 62. Yhdellä arvalla mukana! Lempparini lapsena oli Brion junarata kaikkine osineen. Siihen leikkiin yhdistyi usein veljen tinasotilaatkin.

  VastaaPoista
 63. Lapsuuteni suosikkilelu oli äidin vanha puinen hakka

  Mukaan lähden kahdella arvalla

  VastaaPoista
 64. Minun suosikkini oli tummaihoinen nukke.Yhdellä mukana. Maria. M

  VastaaPoista
 65. Nuket ja ponit olivat suosikkejani. Kahdella arvalla osallistun.

  VastaaPoista
 66. Yhdellä arvalla mukana! Lapsuuden lempileluja oli ehdottomasti ne hapsutukkaiset peikot(en muista oikeaa nimeä), oli vihreä-ja oranssitukkaista:) -NinaE-

  VastaaPoista
 67. Yhdellä arvalla mukana. Mun suosikkejani oli ehdottomasti legot :)

  VastaaPoista
 68. Suosikki leluni oli Roosa-nukke, mukana arvonnassa:) -sanna.t

  VastaaPoista
 69. Suosikki lelu kotona oli "karjalankarhukoira"- pehmolelu ja Jaakko nukke.
  Mummulassa Dublot, joissa oli ihania kukkasia ja omakotitalo osia.

  2 arvalla mukana.

  VastaaPoista
 70. Soili -nukkehan se oli :) Mukana yhdellä arvalla. -anna

  VastaaPoista
 71. Teletappi pai pai-pehmolelu. :)


  Yksi arpa. jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 72. Risse pehmokoira :)

  Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 73. Yhdellä arvalla mukana. Lapsuuteni suosikkileluja olivat ihanat My little ponyt. :) -Hanna P.

  VastaaPoista
 74. Kiitos tiedusteluista!
  Yritän vastata kyselyihin heti tai ainakin mahdollisimman pian lähettämällä hinnaston. Jos vastausta ei kuulu niin katsokaa varmuuden vuoksi myös roskapostit. Olet nyt kuullut, että varsinkin liitteelliset meilit menevät usein suodattimiin tai roskaposteihin. Täällä lähetyspäässä en oikein voi asialle mitään.
  Tmi Isoisän Puulelut Heidi Hallikainen

  VastaaPoista
 75. Nukkekodilla tuli leikittyä aika paljon! Yhdellä arvalla mukaan ihanaan arvontaan. Lahjaksi menisi, jos voitan. :) suklaapeikko@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Ihana arvonta :)
  Minusta tuli kesällä isotäti, siskoni vanhin poika sai puolisonsa kanssa pienen suloisen tyttären. Tuollainen kehto olisi aivan ihana antaa hänelle :)

  Lapsuuteni suosikkilelu oli (ja on yhä) TaoTao. Se on bandapehmolelu, jonka isäni osti kun olin ihan pieni. Se on "yhtä vanha kuin minä". Yhä se vartioi hyllyn päältä touhujani :)
  Mukana 2 arvalla :)

  VastaaPoista
 77. Kahdella arvalla mukana. Lempparini oli punaiset samettiset nukenvaunut.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 78. Kahdella mukana :) mun suosikkilelu(t) oli kaikki barbiet! Niille rakensin kodin kolmeen alimpaan hyllyyn kirjahyllyssä :) oi niitä aikoja! Tämä siis 90-luvun puolivälissä :)

  khanel@windowslive.com

  VastaaPoista
 79. Yhdellä arvalla mukana. Mulla kanssa oli barbit, joille myös rakensin kodit kirjahyllyyn.

  PiiaTuuli

  VastaaPoista
 80. Yhdellä arvalla mukana. Minun suosikkileluni olivat ylivoimaisesti barbit.

  katja.tuominen@hotmail.com

  VastaaPoista
 81. Lapsuuden suosikkilelut olivat barbit ja Playmobilet! Kahdella arvalla mukana.

  lammintiina@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Suosikkileluni taisi olla noisu-niminen pehmolelu. Kahdella arvalla lähdetään havittelemaan kehtoa. :)

  VastaaPoista
 83. Kahdella arvalla mukana :) Lapsuuteni suosikkilelu oli pehmolelukoira (dalmatialainen) jonka nimi oli Pilkku. Se on vieläkin tallessa :)

  VastaaPoista
 84. oi,kehto olisi ihana!kaksi tyttöä sitä saisivat kilvan keinuttaa...:) tiitu

  VastaaPoista
 85. Itsekin olen lapsena leikkinyt punatiiliseinäisellä nukkekodilla. Ihania muistoja.
  Kivan näköisiä leluja. Olen mukana arvonnassa.

  t. blogin jokapäiväinen lukija Mymmeli

  VastaaPoista
 86. Yhdellä arvalla mukana. Lempileluina olivat barbit. Tiina H

  VastaaPoista
 87. Yhdellä arvalla mukana :) Lempileluihini kuului Puppe-kirjat (ovatko leluja?!) ainakin Jasmine-barbie :)

  annehk@netti.fi

  Olen melko uusi blogisi lukija, mutta jään varmasti seuraamaan päivityksiäsi. Pidän tyylistäsi kovin :)

  VastaaPoista
 88. Arvalla mukana. Oma suosikkini oli äidin tekemä nukke. Nyt sillä leikkivät omat tyttöni eli hyvin on kestänyt.

  VastaaPoista
 89. Taisivat barbit olla lemppareita! :) Yhdellä arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 90. Kahdella mukana. Lempileluni oli laukun hihnan päässä kuljettama lelukoira.koira oli muuten saatu voittona linnanmäen merenneitojen pudotuksesta. Eli tästä on jo aikaa.

  VastaaPoista
 91. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 92. Lapsuuteni paras "lelu" oli isän rakentama nukkekoti Lundia kirjahyllyyn. Kodissa oli mooonta kerrosta ja hienot puiset tikkaat:) suloisia hetkiä!
  Yhdellä arvalla osallistun!
  Terkuin Sini (ja maanantaina taas zumbailemaan ;) )

  VastaaPoista
 93. Kahdella arvalla mukana! Suosikkilelu oli varmaan nukke ja nukenvaunut. Kotileikit oli ihan ykkösenä.

  VastaaPoista
 94. Yhdellä mukaan :) Vaikka tyttö olenkin, niin lempilelujani olivat pikkuiset autot ja autorata :D
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Kahdella arvalla mukana, suosikkilelu oli kyllä ehdottomasti barbit!

  VastaaPoista
 96. Suosikkilelu oli kikkarapäinen Milla-nukke:) yhdellä arvalla mukana! -Marru

  VastaaPoista
 97. Arvalla mukana. Nukenvaunut oli suosikkilelu.-Riitta.R-

  VastaaPoista
 98. Yhdellä arvalla mukana! Kyllä nuket ja soiva silitysrauta oli eniten leikeissä.:) -Maikki L

  VastaaPoista
 99. Kahdella arvalla mukana! :) Nuket ja barbit olivat lemppareita. Minulla oli myös paljon pehmoleluja ja nyt omat lapset leikkivät niillä, kuin myös muilla säästetyillä leluillani. Tyttö on ottanut yhden pehmoleluistani uninalleksi ja joka ilta kysyy, äiti onko tää sun vanha nalle :D <3

  VastaaPoista
 100. Nukke ja nukensänky olivat lempileluja. yhdellä arvalla mukana. -lyyli-

  VastaaPoista
 101. Barbit oli parhaita ja niillä leikittiin vielä kutos luokallakin. :) Yhdellä mukana! :)

  VastaaPoista
 102. Yhdellä arvalla mukana:) Suosikkilelu taisi olla barbit!

  VastaaPoista
 103. Kimble-peli oli kova juttu, kun sen vihdoin viimein joululahjaksi sai...

  VastaaPoista
 104. Keinuhevonen oli ihan ykkössuosikki silloin! :) Kahdella mukana!

  VastaaPoista
 105. Lapsuuden suosikkilelu ... puujalat ja nukenrattaat! =)
  Kahdella arvalla onnea kokeilemassa.

  VastaaPoista
 106. Ehdottomasti rakkain lelu oli Anni-nukke, eli vauvanukke. Anni on edelleen olemassa, ja omat lapseni (4v. poika ja 2v. tyttö) ovat saaneet Annin omiin leikkeihinsä.
  Kahdella arvalla mukaan!

  VastaaPoista
 107. Yhdellä arvalla mukana :)

  Suosikkileluja oli mm. vähän pienempänä Kurkkumopo ja myöhemmin barbit :)

  VastaaPoista
 108. Yhdellä arvalla mukana! Ehdottomasti lapsuuteni ihanimmat ja arvostetuimmat leluni olivat puiset barbin kalusteet. Vaikkakin sain myös muovisia ns. kaupan tuotteita, eivät ne koskaan vetäneet vertoja puisille. Ja voi niitä onkin kulutettu!!!

  VastaaPoista
 109. Erilaiset pienet pehmolelut olivat niitä kaikkein mieluisimpia :) Yhdellä osallistun arvontaan. enkulii7@suomi24.fi

  VastaaPoista
 110. Kyllä nukkeleikit oli niin mun lapsuutta. Kahdella arvalla mukana. :)
  -W

  VastaaPoista
 111. Tämä olisi Ihana lahja pojantyttärelleni- kahdella arvalla mukana
  -Riitta

  VastaaPoista
 112. Kalju rakennusmiesnukke nimeltään ukkoakka :D Mukana kahdella arvalla. :)

  VastaaPoista
 113. Kahdella arvalla mukana.
  Lapsuuteni suosikkileluja taisi olla My Little Ponyt. :)

  VastaaPoista
 114. Ihana! Sopisi täydellisesti meidän lasten leikkimökkiin. Mukana kahdella arvalla!
  HannaK

  VastaaPoista
 115. Kyllä se suosikkilelu oli nukke nimeltä Pirpana. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 116. Lapsuuteni suosikkilelu oli unileluni vaaleansininen soiva pehmonalle jonka nimi oli Soivi. Yhdellä arvalla mukana Laura L.

  VastaaPoista
 117. Yksi suosikeista oli pehmolelukoira Mona joka kulki monessa paikassa mukanani.
  Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 118. lapsuuden suosikkilelu oli pehmolelut. 1 arvalla mukana. -helmi

  VastaaPoista
 119. Kahdella arvalla mukana arvonnassa.
  Suosikkileluni taisi olla barbit ja nuket. :)

  VastaaPoista
 120. Kahdella arvalla mukana. Minulla oli lapsena nuo ihanat kirjain-, numero- ja kuvapalikat. Ovat vieläkin tallessa ja omat lapsetkin ovat leikkineet niillä. Taitavat säilyä vielä lapsenlapsillekin..... oumyll@icloud.com

  VastaaPoista
 121. Yhdellä mukaan. Lapsena suosikkeja olivat mm. teletapit ja brazit :)
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 122. Yhdellä arvalla mukana! Minun suosikki lapsuudessa oli pehmolelukoira :)

  VastaaPoista
 123. juuso niminen nukke. 2 arpaa, hp2013@luukku.com

  VastaaPoista
 124. Kahdella arvalla mukana. Suosikkini oli Ville-vauva.

  Meri

  VastaaPoista
 125. Suosikki leluni lapsena oli laulava nukke. Sanat osasin ulkoa, vaikka nukke lauloi ranskaksi. :) Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 126. Yhdellä arvalla mukana. Ja suosikkilelu taisi olla sellainen iso nukke, joka oli sellainen ihanan pehmeä verrattuna nykyajan nukkeihin.

  VastaaPoista
 127. Osallistuisin yhdellä arvalla. Lapsuuden leluista tulee ensimmäisenä mieleen iso nukke, joka oli aina leikeissä mukana.
  lumikki1@luukku.com

  VastaaPoista
 128. Suosikkilelujani olivat autot ja ponit. Kahdella mukana, olen fb-tykkääjä.

  VastaaPoista
 129. Ihania tuotteita, ihanassa blogissa! Lapsuuden lempilelut olivat nuket ja äidin niille tekemät vaatteet. Myöskin isän tekemä vastaavan kaltainen nukkekoti oli kovassa käytössä, harmillisesti se on vuosien saatossa lahjoitettu muualle..

  Arvonnassa mukana yhdellä arvalla
  ~H~

  VastaaPoista
 130. Suosikkileluksi nousee Jonna-niminen nukke, ja kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 131. Ehdottomasti nuket olivat lempi leluja, kotileikit ovat jääneet vahvasti mieleen :) yhdellä arvalla mukana.

  -Tanja

  VastaaPoista
 132. Osallistun yhdellä. Nuket olivat niitä lempileluja lapsena :)
  kulta89@luukku.com

  VastaaPoista
 133. Enon tekemä mintun värinen nukkekoti, mikä on nykyään tyttärien leikeissä. :) Myös äidin tekemä ruskea poikanukke oli aika ainutlaatuinen. Yhdellä arvalla mukaan.

  VastaaPoista
 134. Yhdellä mukana! Omia lempilelujani olivat mummolta saamani vanhat astiat. Punainen emalikattila, jossa taisi olla kukan kuvia, sekä ruusuiset lautaset. Ne olivat niin paljon hienompia kuin lasten leluastiat. Mökillä minulla oli mummon pohjaan palanut kattila, jossa keitin nuotiolla vedestä ja ruohosta spaghettia :)

  VastaaPoista
 135. arvalla mukana! paras leikkikalu oli ehdottomasti nukkekoti kaikkine valoineen ja tavaroineen :)
  kaisarn (at) netti (piste) fi

  VastaaPoista
 136. Yksi arpa. Heppaleikit olivat pienenä kova sana, joten keinuhevonen oli suuri suosikki :) snow_angel85@jippii.fi

  VastaaPoista
 137. Yksi arpa. Lempilelu mollamaija. reetu84@hotmail.com

  VastaaPoista
 138. Ihana olisi kyllä tuo <3 Barbithan ne niitä lempileluja taisi pikkutyttönä olla :) Yhdellä arvalla arvontaan.
  lumikkinen2@gmail.com

  VastaaPoista
 139. Kahdella arvalla mukaan arvontaan! Hyvä, kun vielä muistuttelit arvonnasta, meinasi aivan unohtua. Lapsuuden suosikkilelu oli ihana pikkuautojen parkkihalli :) Onneksi tyttäreni tykkää nukkeleikeistä, itse kun en niistä lapsena pahemmin piitannut :D

  -Satu I.-

  VastaaPoista
 140. Lapsuuteni suosikkilelu oli pauliina-nukke.

  Yhdellä arvalla mukana

  Satu

  VastaaPoista
 141. Mun lapsuuden suosikkilelu oli sellainen oikean vauvan kokoinen nukke, Emma;)

  Kahdella mukana!

  VastaaPoista
 142. Yhdellä arvalla. Nukkekoti :)

  VastaaPoista
 143. Kaksi arpaa! Voi mitä ihanuuksia, toivon varmaan eniten ikinä, että voittaisin, koska molemmilla kullannupuilla synttärit tulossa :-) Oma suosikkini oli ehkä paperi ja kynä - tuotosten määrästä päätellen, edelleen ovat tallessa!

  VastaaPoista
 144. Kahdella arvalla mukana! Lempileluja lapsena olivat My little ponyt, erityisesti hääpukuun puettu pony.

  t. Jossu

  VastaaPoista
 145. My Little Ponyt olivat minunkin ikisuosikkeja. Kahden arvan osallistuja :)t.Mari

  VastaaPoista
 146. yhdellä arvalla mukana! Barbie koti ja barbiet oli lempileluja lapsena. :)

  t. Jenni

  VastaaPoista
 147. yhdellä arvalla mukana! Barbie koti ja barbiet oli lempileluja lapsena. :)

  t. Jenni

  VastaaPoista
 148. Kahdella mukana. Suosikkileluni oli nukkekoti :-)
  t. elovena79

  VastaaPoista
 149. Kahdella arvalla. Tätini mies teki minulle nukensängyn, joka oli ehdottomasti suosikkini.

  VastaaPoista
 150. Yhdellä mukaan. Kaikenlaiset leikkieläimet olivat suosikkejani, sillä tykkäsin maatilaleikeistä :) mnmnmn@luukku.com

  VastaaPoista
 151. Oma lapsuuteni lempilelu (tai ehkä vain rakkain) oli näin aikuisena mietittynä aika järkyttävä Tyllerö-niminen nalle. Sellainen halpa, marketista ostettu keinokuitukankainen :)Kahdella arvalla osallistun arvontaan!

  VastaaPoista
 152. Yhdellä arvalla mukaan vielä viimemetreillä ja lapsuuden suosikkileluja taisivat olla barbit. :)

  Tanja

  VastaaPoista
 153. Yhdellä arvalla mukana ja lapsuudessa leikin mieluiten barbeilla! :)

  VastaaPoista
 154. Nukkekoti oli ylivoimainen ykkönen! :) Yksi arpa tavoittelee onneaan..:)

  _ Emmili

  VastaaPoista
 155. Nukenvaunut oli mun lempparit pienenä. Vielä muistan miten ylpeänä lykkäsin huippuhienoja Brioja ympäri pihaa:) Mukana arvonnassa, tuo nukkekoti on aivan ihana! -mape

  VastaaPoista
 156. Kahdella arvalla. Lempilelu tais olla nukkekoti ja sen asukit...

  VastaaPoista
 157. Suosikkileluni oli muovinen heppa, jossa oli rullat alla. Pienempänä sillä ratsastin, isompana sidoin hyppynarun korviin ja hyppyytin esteitä.. :) Yhdellä arvalla mukana.
  hopeajanis@gmail.com

  VastaaPoista
 158. olen facebook tykkäilijäsi, joten mukana kahdella arvalla..

  Lempileluni lapsuudessa taisi olla nukenvaunut, jotka olisi ihana edelleen omistaa.

  maritus@gmail.com

  VastaaPoista
 159. Mukana kahdella arvalla. Barbie-nuket taisivat olla lemppareita :)

  VastaaPoista
 160. Mukana kahdella arvalla. My Little Ponyt olivat lempparilelujani, ja niillä leikitään tyttäreni kanssa :)

  VastaaPoista
 161. Yhdellä arvalla mukana. Suosikkileluni oli barbit ;)

  T. Minna S

  VastaaPoista
 162. Yhdellä arvalla osallistun. Omassa lapsuudessani Lundbyn nukkekoti oli kovassa käytössä.

  VastaaPoista
 163. Äidiltä peritty, tuunattu nukkekoti oli lapsuuteni suosikkilelu. Mukana arvonnassa yhdellä mahdollisuudella.

  VastaaPoista
 164. Rakkain lelu oli persikanvärinen My little poni. Yhdellä arvalla mukana

  VastaaPoista
 165. Kahdella arvalla mukana. Lempileluni oli Laura-nukke.
  lenalena@netti.fi

  VastaaPoista
 166. Ruskea iso nalle oli ehdoton lemppari :)

  -Sinikka81-

  VastaaPoista
 167. Yhdellä arvalla mukana... Suosikki oli nukkekoti!

  -Anne-

  VastaaPoista
 168. Rakkain leluni oli nukke, sellainen kotona tehty, jolle äiti joskus teki lisää vaatteita ja isä huonekaluja.

  VastaaPoista
 169. Itkevä nukke oli lempileluni.

  VastaaPoista
 170. Yhdellä arvalla mukana. Suosikkileluina ehdottomasti vauvanuket hoitotarvikkeineen. Kehto olisi ihana omalle tytölle, jolla hoivavietti alkaa heräillä <3

  Sara

  VastaaPoista
 171. Ihana arvonta! Lapsuuteni suosikkilelu oli iso pehmohylje. Yhdellä arvalla mukana!
  -AimmA

  VastaaPoista
 172. Puulelut on parhaita!:)
  Yhdellä mukana, jos olisin onnekas voittaja valitsisin palikat...

  VastaaPoista
 173. Vielä ehtii :D kahdella arvalla mukaan kisaan:) lapsuudessa oli paljon lempilauluaan, mutta Barbit ja legot nyt ainakin!

  VastaaPoista
 174. Yhdellä arvalla mukana.
  Suosikki leluni oli superpallot eli sellaiset isot ja pienet kumista tehdyt pallot, jotka asfaltilla pomppivat todella korkealle, pilviin saakka :) Keräsin myös niitä.

  Satu

  VastaaPoista
 175. nukkekoti.

  mariestrange(a)hotmail.com

  2 arpaa.

  VastaaPoista
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...