maanantai 23. syyskuuta 2013

Ne muut muutokset


Olen tässä muutaman päivän makustellut uutta mattoa ja kyllä me jo toimeen tulemme!  Iloitsen ihan oikeasti siitä, miten asiallista ja rakentavaa keskustelua eri mielipiteistä huolimatta on ollut. Eihän tässä edes ole kyse mistään vakavasta tai isosta asiasta, talouskriisit ratkotaan edelleen jossain ihan muualla ;) Ei vaan ole ihan itsestään selvää, että netissä osataan keskustella rakentavasti argumentoiden ja toista osapuolta kunnioittaen, oli aihe mikä hyvänsä. 


Sisustuksessa ei ole oikeita tai vääriä valintoja. Eri mieltä saa olla ja luojan kiitos olemmekin! Olisihan se ihan kamalaa, jos kaikki tykkäisimme ihan samanlaisista asioista. Sisustus on pintaa ja siksi en koe mitenkään vaikeaksi kuvata kotiani. Yksinkertaisimmillaan nämä ovat vain seiniä ja huonekaluja.


Olohuone on kokenut muutoksia uuden maton ja järjestyksen myötä. Niin paljon kuin Moon-sohvasta ja siihen kuuluvasta rahista pidänkin, on ilme kevyempi Hay:n Tray-pöydän kanssa. Ostoslistalla on toinen pöytä, samanlainen mutta pienemmässä koossa. Lisäksi vähän murrettuja sävyjä sohvatyynyillä ja tämä muodonmuutoksen elementit alkavat olla pieniä viilauksia myöten valmiita. 


Syysilmeeseen sopii myös Kartellin Componibili ikkunan eteen ja sen päälle pehmeävaloinen Block. Nyt olohuoneen molemmissa pikkuvalaisimissa on samansävyinen valo ja niitä on mukavaa pitää yhtä aikaa päällä.


Näin rennosti meillä otettiin eilen sunnuntaina. Pikkuinen ballerina uuvahti tanssitunnin jälkeen. Uusi järjestys on inspiroinut lasta uusiin leikkeihin. Maton kuviot ovat hyppyruudukko, pikkupehmot asuvat Componibilin lokeroissa ja Tray-pöytä on mainio maja. Ihan jo tästä syystä kannattaa vaihtaa välillä järjestystä, se tekee hyvää koko perheen mielikuvitukselle. Hugoa sen sijaan nukuttaa aina mukavasti, oli järjestys mikä hyvänsä.

Akut on ladattu ja uusi viikko saa alkaa. Mukavaa maanantaita!

22 kommenttia:

 1. Prinsessajuhlakiireiden vuoksi olen ihan missannut tämän keskustelun, mutta mattohan näyttää sopivan sisustukseen todella hyvin. Minä ihastuin myös Majaan ja mattoon ja meille on nyt tulossa Beni Ouarain matto. Koko on huima 1,9*3,5m, mutta idea on että sopii hyvin myös tulevaan kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Teillehän tulee Beni komeassa koossa! Keskustelu on ollut oikein mielenkiintoista aiheen tiimoilta :)

   Poista
 2. Mielestäni matto sopii loistavasti! :) Kauniita kuvia jälleen kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina! Muutos on vielä kesken, mutta matto pehmentään ilmettä huomattavasti :)

   Poista
 3. Eikö vaan, argumentoida saa, kun tekee sen toista kunnioittaen ja muistaen, että makuja ja lähtökohtia on niin monia kuin meitä tallaajia. Toisaalta ehkä juuri siitä syystä harvemmin itse otan kieltävästi kantaa niinkin kevyeen aiheeseen kuin sisustus. Jokainen laittaa kotinsa niin kuin lystää ja satsaa siihen juuri niin monta euroa kuin itseään huvittaa tai on ylipäätään mahdollista. Minua ei muuten vieläkään sytytä nuo matot omaa kotia ajatellen, mutta muiden kuvissa näyttävät todella kutsuvilta :).

  Ja miten näyttää kovin tutulta tuon viimeisen kuvan pöytäosio, asua myöten :)!!
  Uusi viikko, uudet kujeet, ihanaa alkanutta siis sulle Kerttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, samoilla linjoilla olen kanssasi. Mukavaa viikkao sinnekin, Hanna!

   Poista
 4. Voi elämä, luin ekaks et olen tässä muutaman päivän makustellut uutta maitoa... :D
  No mutta joo, matto on kaunis ja ihanan pehmoisen näköinen! Ihanaista viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en ole vielä ruokavalioasioitani tänne blogiin tuonut ;D Kiitos littleB!

   Poista
 5. Näyttää tosi hyvältä. Vaihtelu virkistää... siis sisustuksessa ;)

  VastaaPoista
 6. Moikka!
  Kyselisin työhuoneenne seinämaalin sävykoodia? :)

  VastaaPoista
 7. Muuten hyvä, mutta edellinen matto sopi minusta paremmin :)

  VastaaPoista
 8. Minä taas olen sitä mieltä, että tuo Elloksen matto oli hyvä valinta tässä vaiheessa! 'Marokkolaismattoon' ei kannata hirveästi sijoittaa (kyllästyminen tod.näköistä kuiten:) vaan hankkia se Woodnotes tai Hanna Korvela sitten kun raskii tai löytyy hyvä tarjous. :D
  Block ja Componibili omiakin suosikkejani, lähes kaikissa väreissä.
  Sari

  VastaaPoista
 9. Hienolta näyttää uusi matto ja muukin ehostus! Onko tuossa Elloksen matossa ruudukko ruskean värinen vai musta?

  VastaaPoista
 10. Minä tykkään tosi paljon tästä suunnasta, johon sisustuksesi on kääntymässä uuden maton myötä. :) Kodikkaampaa, pehmeämpää ja lämpimämpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn tullen sitä kaipaa pehmeyttä ja lämpöä. Kiva kuulla, Esmeralda!

   Poista
 11. En tykkää uudesta matosta...onneksi makuja on monia :)

  VastaaPoista
 12. Onneksi on! Ja odotahan, kun saan tilan valmiiksi ;)

  VastaaPoista

Suurkiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...